Tussenwoning met 2 bewakingscamera’s in Rotterdam

Doorgaans worden één tot twee beveiligingscamera’s aanbevolen voor het effectief beveiligen van een gemiddelde tussenwoning. Deze camera’s kunnen strategisch worden geplaatst aan zowel de voor- als achterkant van de woning om een volledige dekking te bieden.

Bij het plaatsen van bewakingscamera’s in een nieuwbouwwoning in Rotterdam hebben we speciale technieken gebruikt om ze zo min mogelijk op te laten vallen. Omdat het een nieuwe woning betreft, was het extra belangrijk dat alles er netjes en onbeschadigd uit bleef zien. We hebben ervoor gezorgd dat je geen kabels ziet en dat de muren en het ontwerp van het huis niet veranderd zijn.

Bewijsmateriaal in geval van een incident

De geplaatste bewakingscamera’s dienen niet alleen als afschrikking voor mogelijke indringers, maar vormen tevens een uiterst waardevolle bron van bewijsmateriaal, zowel voor de politie als voor u. Met zowel de voor- als achterzijde van uw woning in het vizier, kunnen deze camera’s verdachte activiteiten nauwlettend volgen en vastleggen, ongeacht de richting waaruit ze plaatsvinden dankzij hun brede kijkhoek van 110 graden. Dit versterkt niet alleen de veiligheid van uw woning, maar voorziet ook in cruciale informatie in geval van een incident, wat bijdraagt aan de bescherming van uw eigendommen en dierbaren.

Zien wat er in & om uw woning gebeurt

Wanneer u op vakantie bent, bieden onze geïnstalleerde camera’s u gemoedsrust. U kunt eenvoudig op afstand live meekijken met uw woning via uw smartphone of computer. Hierdoor kunt u altijd een oogje in het zeil houden en controleren hoe het met uw woning gaat, overal ter wereld. Deze extra laag van beveiliging en geruststelling is slechts een van de vele voordelen van onze bewakingscamera’s.

Verzekerd zijn van een veilige woning?

Uw woning beveiligen met hoogwaardige camerabewaking? Bij ons heeft u de keuze om het proces te starten met een geheel vrijblijvende offerte op maat of om uw systeem direct samen te stellen, allebei inclusief volledige montage. Onze beveiligingsexperts staan klaar om uw specifieke behoeften te bespreken en de beste oplossing voor uw situatie te adviseren. Of het nu gaat om een kleine woning of een vrijstaande villa, wij zorgen voor een offerte die perfect aansluit bij uw wensen en budget.

Rob Wellem

Accountmanager

Persoonlijk advies op maat voor uw woning?

Wilt u zich graag laten adviseren bij het aanschaffen van uw camerabewaking systeem? Laat onze specialisten u vrijblijvend op weg helpen.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Gratis offerte op maat

U heeft meer dan 8 camera’s geselecteerd, ons systeem kan slechts een automatische indicatieve berekening maken tot 8 camera’s. Gelieve uw gegevens achter te laten zodat wij samen met u een offerte op maat kunnen maken.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.