Camera beveiliging op bedrijventerrein

Steeds meer bedrijven kiezen voor camera beveiliging op hun bedrijventerreinen. Dit helpt niet alleen bij het beschermen van hun spullen en apparatuur, maar ook bij het waarborgen van de veiligheid van hun medewerkers. Daarnaast zijn camerabeelden handig als er zich situaties voordoen; ze bieden dan een duidelijk overzicht van wat er gebeurd is.

Kraakhelder beeld

Met haarscherpe beelden tot 4K Ultra HD. En een ingebouwde verlichting garandeert dit model heldere nachtbeelden tot 50 meter.

Bij Securetech bieden we betrouwbare camerabeveiliging aan voor zowel binnen– als buitengebruik, variërend in beeldkwaliteit. Elke camera is vandaalbestendig, heeft een IP67-certificering en is NDAA compliant.

Camera beveiliging voor uw bedrijventerrein?

Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om precies te weten welke bewakingscamera het beste bij uw situatie past. Elk camerasysteem is uniek en een verkeerde keuze kan snel tot een miskoop leiden. Daarom is een goed advies van essentieel belang. Bij ons kunt u rekenen op een professioneel advies dat volledig is afgestemd op uw wensen en behoeften.

Rob Wellem

Accountmanager

Persoonlijk advies op maat?

Wilt u zich graag laten adviseren bij het aanschaffen van uw camerabewaking systeem? Laat onze specialisten u vrijblijvend op weg helpen.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Gratis offerte op maat

U heeft meer dan 8 camera’s geselecteerd, ons systeem kan slechts een automatische indicatieve berekening maken tot 8 camera’s. Gelieve uw gegevens achter te laten zodat wij samen met u een offerte op maat kunnen maken.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.