Kraakhelder camerabewaking voor een bedrijfspand

We hebben onlangs een geavanceerd camerasysteem geïnstalleerd voor een bedrijfspand, voorzien van uitzonderlijk heldere beeldkwaliteit in kleur. Dit systeem biedt niet alleen verhoogde veiligheid maar ook gedetailleerde beeldweergave, wat essentieel is voor effectieve bewaking en beveiliging van het pand.

Kleur nachtzicht

Kleur nachtzicht in beveiligingscamera’s wordt mogelijk gemaakt door ingebouwde LED-verlichting die continu licht geeft. Dit, in combinatie met een ultra lichtgevoelige chipset, zorgt ervoor dat deze camera’s zowel overdag als ‘s nachts kraakheldere beelden in kleur leveren. Dit type nachtzicht biedt een duidelijker beeld dan traditionele nachtzichtcamera’s, wat bijdraagt aan betere herkenning en detailweergave in de beelden, ook in omgevingen met weinig licht.

Vandaalbestendige Dome

We hebben een stevige Dome-camera voor bedrijfspanden geïnstalleerd, inclusief een zwarte beugel. Deze camera is extra sterk en kan goed tegen een stootje. Met de zwarte beugel past hij mooi op elk gebouw. Ideaal voor bedrijven die een betrouwbare en mooie beveiligingscamera willen.

Rob Wellem

Accountmanager

Persoonlijk advies op maat?

Wilt u zich graag laten adviseren bij het aanschaffen van uw camerabewaking systeem? Laat onze specialisten u vrijblijvend op weg helpen.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Gratis offerte op maat

U heeft meer dan 8 camera’s geselecteerd, ons systeem kan slechts een automatische indicatieve berekening maken tot 8 camera’s. Gelieve uw gegevens achter te laten zodat wij samen met u een offerte op maat kunnen maken.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.