Camerabewaking voor thuis of op de zaak

Securetech heeft jaren ervaring op gebied van camerabewaking systemen. Wij leveren- en installeren complete systemen voor groot- en kleinschalige toepassingen.

Ons team heeft zich in de afgelopen jaren gespecialiseerd op het gebied van camerabewaking en inmiddels kunnen wij met volle overtuiging spreken over een goede dosis kennis.

Vakkundige installatie

Professioneel materiaal

De beste service

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Uiteraard adviseren wij u bij het beveiligen van zowel klein- en grootschalige projecten zoals: woningen, winkelpanden, 0ff-shore en scheepvaartindustrie, agrarische complexen, VvE panden, garages, winkelcentra, tijdelijke beveiligingen en medische doeleinden.

Securetech is gespecialiseerd in Camerabewaking voor vrijwel ieder doel, en niks is voor ons te gek.

Wij kunnen het volgende voor u betekenen:

  • Het installeren van Hoogwaardige ULTRA 4K HD Camerabewaking systemen
  • Het opbouwen van infrastructuur bij grote terreinen waarbij het aanleggen van kabels onmogelijk is
  • Advies bij uw project zowel strategisch als technisch
  • Kenteken Herkenning Camera`s (LPR)
  • Maatwerk bij het samenstellen van systemen

Wat kunt u van ons verwachten:

Naast alle kennis die we in huis hebben op het gebied van IP camerabewaking/camerabeveiliging, weten wij exact wat u als eindgebruiker verwacht van uw systeem. Daarom hanteren wij als principe het PPKR concept: Prijs, Prestatie, Kwaliteit en Resultaat. Securetech staat garant voor Kwaliteit en gebruiksgemak. Daarnaast beloven wij u een snelle oplevering, de beste service met goede ondersteuning- en garantievoorwaarden.

Onze projecten

Securetech heeft bijgestaan in het leveren, adviseren en installeren in vrijwel iedere sector. Zo hebben wij o.a. geadviseerd bij het toepassen en opbouwen van de infrastructuur voor bewakingscamera’s op Container Vessels (zee- en binnenvaart), verschillende VvE’s, alle soorten woningen, grote kantoor- en bedrijfspanden.

Ook hebben wij onze kennis toegepast in de medische sector, van ziekenhuizen tot privé klinieken waarbij het monitoren van patiënten belangrijk is, een oogje in het zeil houden door het toepassen van bewakingscamera’s bij het proces van bijvoorbeeld Radiotherapie.

Advies of Support nodig?

Bel ons op: 088 – 411 45 00 of vul het contact formulier op onze website in, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.