Alarmsysteem inclusief installatie

De beste beveiliging begint met preventie. Rustig slapen, zorgeloos vertrekken.

Sterke en persoonlijke inbraakbeveiliging beschermt uw woning tegen ongewenste gasten. Daarom werken we alleen met de meest betrouwbare en kwalitatieve producten. mét of zonder meldkamer. Inclusief Installatie en afwerkmateriaal. Nooit kosten achteraf.

Elke zes minuten vindt er in Nederland een inbraak plaats, resulterend in tien inbraken per uur. Een alarmsysteem vermindert deze kans met 80%. Inbrekers handelen doorgaans snel en onopgemerkt. Iedereen denkt altijd dat het hen niet zou overkomen. Voorkom onnodig leed en trauma door te investeren in een effectief inbraakbeveiligingssysteem.

Bescherming tegen elke bedreiging

In de huidige onzekere tijden kiezen veel mensen pas voor een alarmsysteem als het al te laat is. Wij bieden voor elke situatie de juiste beveiligingsoplossing. Bij ons staan kwaliteit, professionaliteit en betrouwbaarheid altijd centraal.

Inclusief professionele installatieservice

Laat u ontzorgen met onze professionele installatieservice voor draadloze alarmsystemen. Onze opgeleide installateurs zorgen voor een soepele en efficiënte installatie, met de nadruk op kwaliteit en betrouwbaarheid

Onze draadloze alarmsystemen bieden gemak zonder kabels door uw woning, terwijl we nog steeds de hoogste beveiligingsstandaarden handhaven. Elk systeem wordt met zorg en deskundigheid geïnstalleerd, alsof het onze eigen woning is, met strategische plaatsing voor optimale beveiliging. Kies voor een zorgeloze beveiligingsoplossing met onze draadloze systemen.

Een geweldig bedrijf waar de klant nog echt koning is. Fijn om mee samen te werken. Goede service en veel kennis van zaken.
– Sander van wateren

Waarom u kiest voor Securetech

Wij bellen u graag

Weet u niet waar u moet beginnen? Laat u door ons adviseren. Op welk telefoonnummer kunnen wij u bereiken?

In 3 stappen voorzien van inbraakbeveiliging

Uw woning beveiligen met een hoogwaardige alarmsysteem? Bij ons heeft u de keuze om het proces te starten met een geheel vrijblijvende offerte op maat of om uw systeem direct samen te stellen, allebei inclusief volledige montage.

Onze beveiligingsexperts staan klaar om uw specifieke behoeften te bespreken en de beste oplossing voor uw situatie te adviseren. Of het nu gaat om een kleine woning of een vrijstaande villa, wij zorgen voor een offerte die perfect aansluit bij uw wensen en budget.

Draadloze alarmsysteem voor uw woning

Ons volledig draadloze alarmsysteem maakt gebruik van een veilige Jeweller verbinding met anti-jamming functie. Dit betekent dat onze monteurs geen onnodige kabels hoeven te trekken door uw woning. Zo blijft het uiterlijk van uw huis onaangetast, terwijl u profiteert van de beste beveiliging.

Geen beweging gaat ongezien

Met een doelgerichte benadering van veiligheid, waarborgt het systeem onvoorwaardelijk jouw bescherming. Door middel van een geavanceerde passieve infraroodsensor detecteert het systeem met uiterste precisie menselijke aanwezigheid,
 

Blijf up-to-date met de app overal ter wereld

Met de gratis App blijft u altijd en overal in verbinding met uw alarmsysteem. Denk aan het in- of uit schakelen van het systeem of direct alarm bij een poging tot inbraak.

Eenvoudig & gebruiksvriendelijk

De gebruikersvriendelijke app van het inbraaksysteem kunt u gemakkelijk het systeem bedienen, de hubinstellingen bewerken, aangesloten apparaten configureren, scenario’s maken en gebeurtenissen bewaken. Vanaf een smartphone of pc. Ter plaatse of onderweg.

Onze klanten

Wij zijn snel beschikbaar

Bij ons begrijpen we dat de behoefte aan een alarmsysteem vaak voortkomt uit een vervelende situatie waarbij snelheid essentieel is. Daarom zetten wij ons in voor snelle beschikbaarheid van onze systemen, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. 

U kunt rekenen op een betrouwbare beveiliging, geïnstalleerd met de urgentie die uw situatie verdient. 

Blijf op de hoogte, ook buiten de deur

Met de bijgeleverde software voor uw telefoon, tablets en computers blijft u overal en altijd verbonden met uw woning. Ontvang onmiddellijk meldingen bij verdachte activiteiten en sla de beelden snel en gemakkelijk op, of u nu thuis bent of elders. Voor het gebruik van onze software worden geen maandelijkse kosten in rekening gebracht.

Het beste alarmsysteem voor uw woning

Bij Securetech staat gebruiksgemak voorop. Onze alarmsystemen zijn eenvoudig te bedienen en tegelijkertijd uiterst betrouwbaar. Samen met onze uitstekende service zorgen we ervoor dat u zorgeloos kunt genieten van het beste alarmsysteem. We focussen op geavanceerde technologie die toegankelijk en gebruiksvriendelijk is, zodat u altijd met gemak op ons alarmsysteem kunt vertrouwen.

Een alarmsysteem centrale met back-up

Ons alarmsysteem is ontworpen voor maximale betrouwbaarheid, zelfs tijdens stroomuitval. De centrale van het systeem wordt standaard geleverd met een ingebouwde accu. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken bij een stroomstoring. Ons systeem blijft tot wel 16 uur functioneren zonder externe stroomvoorziening, waardoor uw huis continu beveiligd blijft onder alle omstandigheden.

Raam open terwijl u weg bent

Onze magneetcontacten+ zijn uitgerust met geavanceerde kanteldetectie. Hierdoor kunt u uw ramen veilig open laten staan terwijl het alarmsysteem geactiveerd is. Deze functie biedt extra comfort en flexibiliteit, zonder in te leveren op de beveiliging van uw woning.

Wij streven naar perfectie

Bij ons staan uw tevredenheid en veiligheid centraal. Onze expertise en hoogwaardige systemen vormen slechts het startpunt. Aan het einde van de installatie lopen onze monteurs samen met u een rondje om te verzekeren dat alles naar tevredenheid is geïnstalleerd. 

Tevreden? Dan zijn wij dat ook. We beschouwen onze taak pas als volbracht wanneer uw tevredenheid volledig is gewaarborgd en u zich daadwerkelijk veiliger voelt. Dagelijks streven we naar perfectie, omdat uw vertrouwen en veiligheid dat verdienen.

Veelgestelde vragen

De kosten voor een alarmsysteem inclusief installatie kunnen erg uiteenlopen. Zo zijn er verschillende systemen in kwaliteit, functies en gebruikersgemak. Wij werken uitsluitend met de hoogste standaard alarmsytemen voor uw woning.

Een starters pakket alarmsysteem inclusief vakkundige installatie begint vanaf incl. btw € 1.031,00,-

Benieuwd wat een alarmsysteem voor u kost? Ontvang een prijsindicatie binnen 1 min.

Nee, u bent zelf volledig eigenaar van uw alarmsysteem bij aanschaf. Er zitten hier dan ook geen maandelijkse kosten aan verbonden. 

(tenzij u heeft gekozen voor een koppeling met de alarmcentrale)

Met onze geavanceerde app heeft u volledige controle over het alarmsysteem. Eenvoudig in- en uitschakelen met een tik op uw telefoon. Bovendien kunt u meerdere gebruikersaccounts aanmaken, waardoor verschillende personen het alarm kunnen beheren.

In de gedetailleerde logbestanden vindt u nauwkeurige informatie over elke handeling: wie, wanneer en op welk tijdstip het alarm heeft geactiveerd of gedeactiveerd. Zo heeft u altijd een helder overzicht van de systeemactiviteit.

Bij een alarmerende situatie ontvangt u automatisch meldingen en/of foto’s indien u gebruikmaakt van videoverificatiedetectoren. Deze notificaties worden verzonden via een pushbericht op uw smartphone, voorzien van gedetailleerde informatie over de locatie van de beweging en het tijdstip van het incident.

Wanneer het alarm afgaat, zal het systeem een luid alarmgeluid produceren en/of een melding sturen naar een meldkamer of uw smartphone. Na ontvangst van de melding kan de meldkamer of uzelf contact opnemen met de hulpdiensten of een beveiligingsbedrijf, gebaseerd op de ontvangen melding.

Inbraakbeveiliging is essentieel om uw eigendommen en uw gemoedsrust te beschermen. Het biedt een effectieve preventieve maatregel tegen ongeautoriseerde toegang, diefstal en inbraak. Door het installeren van beveiligingssystemen vermindert u het risico op indringers en vergroot u de kans om ongewenste incidenten te voorkomen. Het gaat niet alleen om het beschermen van uw materiële bezittingen, maar ook om het creëren van een veilige omgeving voor uzelf en uw gezin.

Het implementeren van een goed doordacht alarmsysteem is dan ook een investering in de veiligheid, het overzicht en de toekomst van uw eigendommen. Wilt u zich graag laten adviseren? Vraag een adviesgesprek aan.

Wij verplichten onze klanten niet om een onderhoudspakket af te nemen. Toch zijn er veel voordelen aan verbonden als u de levensduur van uw professionele alarmsysteem wilt verlengen, zoals:

  • Direct hulp op afstand 
  • Voorrijkosten inbegrepen 
  • Snellere responsetijd 
  • Korting op buiten de garantie materialen 
  • Controle huidige beveiligingssituatie 
  • Up-to-date houden van uw systeem en software 
  • Batterijen controleren en indien nodig vervangen
  • Hub check 
  • Controle afstelling van de peers 
  • Controle draadloze verbinding


Onze onderhoudspakketten beginnen al vanaf incl. btw € 12,- per maand. Bekijk onze mogelijkheden.

Pushmeldingen met geluid bij alarm: Ontvang onmiddellijke meldingen met audio zodra een alarm afgaat, waardoor u direct op de hoogte bent van een mogelijk noodgeval.

Huisdiervriendelijke detectie voor geruststelling: Een geavanceerde detectiemethode die rekening houdt met huisdieren, waardoor onnodige alarmen worden voorkomen zonder de veiligheid in gevaar te brengen.

Geautomatiseerde bediening van verlichting, hekwerken en elektrische deuren: Stel uw systeem in om niet alleen te waarschuwen bij een mogelijke inbraak, maar ook om verlichting, hekken en deuren te regelen voor een compleet beveiligingsniveau.

Gelaagde zones voor geavanceerde controle: Activeer of deactiveer specifieke zones afhankelijk van uw behoeften, waardoor u flexibele controle heeft over uw beveiligingssysteem.

Centrale bediening van meerdere alarmsystemen via de app: Beheer moeiteloos meerdere alarmsystemen vanaf één plek met onze intuïtieve app, voor ultiem gemak en controle.Integratiemogelijkheden met Ajax Brand- en Watersystemen: Ontdek naadloze koppelingen met de geavanceerde Ajax Brand- en Watercentrales voor een uitgebreide beveiligingsoplossing.

Het energiezuinige ontwerp zorgt ervoor dat de batterijen van de detectoren wel tot 7 jaar meegaan, terwijl andere componenten gemiddeld 2 tot 3 jaar functioneren. Indien ze aan vervanging toe zijn, ontvangt u een melding van het apparaat, waarna u eenvoudig nieuwe batterijen bij ons kunt bestellen.

Indien u een onderhoudspakket heeft, zullen tijdens het jaarlijkse onderhoud ook deze batterijen gecontroleerd en indien nodig vervangen worden.

Absoluut, u kunt het alarmsysteem zelf installeren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Navigeer naar:

Rob Wellem

Accountmanager

Persoonlijk advies op maat voor uw woning?

Wilt u zich graag laten adviseren bij het aanschaffen van uw alarmsysteem? Laat onze specialisten u vrijblijvend op weg helpen.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Gratis offerte op maat

U heeft meer dan 8 camera’s geselecteerd, ons systeem kan slechts een automatische indicatieve berekening maken tot 8 camera’s. Gelieve uw gegevens achter te laten zodat wij samen met u een offerte op maat kunnen maken.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.