Bedrijfsloods met slimme 4K camerabeveiliging

Een bedrijfsloods uitgerust met slimme 4K camerabeveiliging met filtering op basis van personen en voertuigen. Deze indrukwekkende functionaliteit heeft mensachtige vaardigheden dankzij de installatie van state-of-the-art 4K Ultra HD A.I. camera’s. Het investeren in camerabeveiliging is een zeer belangrijke stap om de veiligheid van uw spullen en uw bedrijfsloods te waarborgen.

Camerabeveiliging voor buiten

Bij Securetech bieden we betrouwbare camerabeveiliging aan voor zowel binnen– als buitengebruik, Geschikt tegen alle weersomstandigheden. variërend in beeldkwaliteit. Elke camera is vandaalbestendig, heeft een IP67-certificering en is NDAA compliant.

Uw bedrijfsloods in kleur, dag en nacht

Onze slimme camerabeveiliging systemen zijn uitgerust met zowel infrarood- als warme led-verlichting. Hierdoor kunnen ze zelfs in de meest duistere omstandigheden nog kleuren waarnemen.

Uw videobeelden worden lokaal opgeslagen, veilig in uw meterkast of serverruimte. Geniet van superieure videokwaliteit met onze opnamerecorder die H.265+ ondersteunt. Ideaal voor 4K ultra HD beveiligingsopnames.

Rob Wellem

Accountmanager

Persoonlijk advies op maat?

Wilt u zich graag laten adviseren bij het aanschaffen van uw camerabewaking systeem? Laat onze specialisten u vrijblijvend op weg helpen.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Gratis offerte op maat

U heeft meer dan 8 camera’s geselecteerd, ons systeem kan slechts een automatische indicatieve berekening maken tot 8 camera’s. Gelieve uw gegevens achter te laten zodat wij samen met u een offerte op maat kunnen maken.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.