Cameratoezicht woning in Epe

In Epe hebben we bewoners geholpen die meer toezicht wilden rond hun huis. We hebben een systeem opgezet dat een compleet overzicht biedt van de omgeving, met speciale aandacht voor hun auto’s, wat hun belangrijkste zorg was. Nu voelen ze zich meer op hun gemak, wetende dat hun bezittingen onder voortdurend toezicht staan.

Ook buiten de deur melding op de App

In Epe hebben we niet alleen een geavanceerd cameratoezichtsysteem en monitor geïnstalleerd voor de bewoners, maar zij profiteren ook van de standaard meegeleverde Securetech app. Met deze app kunnen ze, waar ze ook ter wereld zijn, live meekijken en beelden terugzien van hun woning. Bovendien ontvangen ze direct een melding bij verdachte bewegingen. Het is een standaard onderdeel van ons systeem, omdat we bij Securetech geloven in het bieden van maximale veiligheid en gemak voor onze klanten.

Inclusief monitor om de camera's te monitoren​

In Epe hebben we een stap verder gezet om de bewoners volledig gerust te stellen. Naast het opzetten van een cameratoezichtsysteem rondom de woning, hebben we ook een monitor geplaatst. Hiermee kunnen de bewoners in real-time zien wat er buiten gebeurt en eenvoudig beelden terugkijken, direct vanaf het scherm. We hebben de Premium Dark Dome camera’s geïnstalleerd die zowel overdag als ‘s nachts haarscherpe beelden leveren. Het bijzondere? Ze beginnen met opnemen zodra een persoon of voertuig wordt gedetecteerd, zodat geen belangrijk moment wordt gemist.

Verminderen van diefstal, vandalisme en inbraken

Bij Securetech begrijpen we dat één oplossing niet voor iedereen werkt als het gaat om beveiliging. Onze expertise stelt ons in staat om de unieke behoeften van elk project zorgvuldig te beoordelen en op maat gemaakte beveiligingsoplossingen te bieden die perfect aansluiten op de wensen van onze klanten. Of het nu gaat om het beschermen van commerciële panden of het beveiligen van vitale infrastructuur, ons arsenaal aan geavanceerde camera’s en professionele aanpak creëert een geruststellende omgeving voor al onze gewaardeerde partners.

Onze trotse momenten komen voort uit het feit dat we talloze organisaties en instellingen hebben geholpen om hun beveiliging te versterken en kwetsbaarheden te minimaliseren. Ons portfolio strekt zich uit over diverse sectoren, waarbij we zelfs de meest uitdagende omgevingen hebben beveiligd.

In 3 stappen voorzien van camerabeveiliging

Uw woning of bedrijfspand beveiligen met hoogwaardige camerabewaking? Bij ons heeft u de keuze om het proces te starten met een geheel vrijblijvende offerte op maat of om uw systeem direct samen te stellen, allebei inclusief volledige montage.

Onze beveiligingsexperts staan klaar om uw specifieke behoeften te bespreken en de beste oplossing voor uw situatie te adviseren. Of het nu gaat om een kleine woning, vrijstaande villa, MBK bedrijfspand, groot bedrijfspand of elke denkbare toepassing, wij zorgen voor een offerte die perfect aansluit
bij uw wensen en budget.

Rob Wellem

Accountmanager

Persoonlijk advies op maat?

Wilt u zich graag laten adviseren bij het aanschaffen van uw camerabewaking systeem? Laat onze specialisten u vrijblijvend op weg helpen.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Gratis offerte op maat

U heeft meer dan 8 camera’s geselecteerd, ons systeem kan slechts een automatische indicatieve berekening maken tot 8 camera’s. Gelieve uw gegevens achter te laten zodat wij samen met u een offerte op maat kunnen maken.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.