Camerabeveiliging voor woning in Noord-Brabant

Onlangs hebben we een installatie van camerabewaking uitgevoerd voor een klant in Noord-Brabant. De klant wilde extra toezicht op zijn woning en eigendommen, en daarom koos hij voor onze betrouwbare en hoogwaardige beveiligingsoplossingen. We hebben twee PremiumSeries camera’s geïnstalleerd, die zijn ontworpen voor woningbeveiliging en beschikken over een sterk nachtzicht tot 30 meter, inclusief detectie van personen en voertuigen. Dit betekent dat de klant op elk moment op de hoogte wordt gesteld via meldingen op zijn telefoon, zodat hij direct actie kan ondernemen als dat nodig is. Onze ervaren installateurs werkten snel en efficiënt om ervoor te zorgen dat de installatie soepel verliep en dat de klant snel het beste resultaat kreeg. We hebben ervoor gezorgd dat alle apparatuur veilig en discreet werd geïnstalleerd, zonder dat er te veel kabels zichtbaar waren.

Robuuste 2K HD bewakingscamera in zwart

Onze PremiumSeries camera’s bieden uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid en zijn gemakkelijk te bedienen. Ze zijn speciaal ontworpen voor woningbeveiliging en bieden een uitstekende beeldkwaliteit en betrouwbaarheid.

Deze camera’s zijn voorzien van een sterk nachtzicht tot 30 meter, inclusief detectie van personen en voertuigen. Dit betekent dat u altijd op de hoogte blijft van wat er in uw omgeving gebeurt en dat u snel actie kunt ondernemen als dat nodig is.

Verminderen van diefstal, vandalisme en inbraken

Bij Securetech begrijpen we dat één oplossing niet voor iedereen werkt als het gaat om beveiliging. Onze expertise stelt ons in staat om de unieke behoeften van elk project zorgvuldig te beoordelen en op maat gemaakte beveiligingsoplossingen te bieden die perfect aansluiten op de wensen van onze klanten. Of het nu gaat om het beschermen van commerciële panden of het beveiligen van vitale infrastructuur, ons arsenaal aan geavanceerde camera’s en professionele aanpak creëert een geruststellende omgeving voor al onze gewaardeerde partners.

Onze trotse momenten komen voort uit het feit dat we talloze organisaties en instellingen hebben geholpen om hun beveiliging te versterken en kwetsbaarheden te minimaliseren. Ons portfolio strekt zich uit over diverse sectoren, waarbij we zelfs de meest uitdagende omgevingen hebben beveiligd.

In 3 stappen voorzien van camerabewaking

Uw woning of bedrijfspand beveiligen met hoogwaardige camerabewaking? Bij ons heeft u de keuze om het proces te starten met een geheel vrijblijvende offerte op maat of om uw systeem direct samen te stellen, allebei inclusief volledige montage.

Onze beveiligingsexperts staan klaar om uw specifieke behoeften te bespreken en de beste oplossing voor uw situatie te adviseren. Of het nu gaat om een kleine woning, vrijstaande villa, MBK bedrijfspand, groot bedrijfspand of elke denkbare toepassing, wij zorgen voor een offerte die perfect aansluit
bij uw wensen en budget.

Rob Wellem

Accountmanager

Persoonlijk advies op maat?

Wilt u zich graag laten adviseren bij het aanschaffen van uw camerabewaking systeem? Laat onze specialisten u vrijblijvend op weg helpen.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Gratis offerte op maat

U heeft meer dan 8 camera’s geselecteerd, ons systeem kan slechts een automatische indicatieve berekening maken tot 8 camera’s. Gelieve uw gegevens achter te laten zodat wij samen met u een offerte op maat kunnen maken.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.