Camerabewaking voor basisschool in Alkmaar

In de huidige tijden, waar veiligheid op scholen van groot belang is, speelde een basisschool in Alkmaar met de uitdaging om hun terrein veiliger te maken, vooral na schooluren. Er was regelmatig overlast, voornamelijk door hangjongeren, die niet alleen voor overlast zorgden, maar ook de speelattributen van de kinderen vernielden. Het bestuur van de school nam contact met ons op met de wens voor een geavanceerd camerabewakingssysteem dat een volledige dekking van het schoolterrein kon bieden. Het hoofddoel: een veiligere en beveiligde omgeving creëren voor zowel de leerlingen als het personeel. Ons team van Securetech ging meteen aan de slag en heeft een op maat gemaakt camerabewakingssysteem geïnstalleerd. Hierdoor kan de school nu met vertrouwen zeggen dat ze een extra laag beveiliging hebben tegen ongewenste gasten en activiteiten op hun terrein, zowel tijdens als buiten schooluren. Dankzij deze nieuwe installatie kunnen leerlingen en medewerkers zich weer veiliger voelen, wetende dat hun schoolomgeving wordt bewaakt door de nieuwste technologie. We zijn trots op ons werk en de bijdrage die we leveren aan de veiligheid van onderwijsinstellingen.

Nog even de connectoren bevestigen, dan gaan we afstellen

Onze installateur Bob is in de technische ruimte de RJ45 connectoren aan het bevestigen op de aangelegde CAT6 kabels.

Wij zorgen er altijd voor dat de kabels netjes en ordelijk zijn weggewerkt alvorens we beginnen met aansluiten en afstellen. Zodra Bob deze taak heeft volbracht, zal hij samen met de ondersteuningsmonteur overgaan tot het precies afstellen van de camera’s, geheel conform de wensen van de klant.

Onze camerasystemen

Onze uitmuntende service gaat hand in hand met het beste camerasysteem

Bij Securetech combineren we kwaliteit met betrouwbaarheid. Onze service en ons camerasysteem vormen samen een sterk duo, gericht op de tevredenheid van de klant. We streven ernaar om zowel in technologie als in dienstverlening uit te blinken, zodat u altijd op ons kunt rekenen. Dat is de Securetech standaard.

Verminderen van diefstal, vandalisme en inbraken

Bij Securetech begrijpen we dat één oplossing niet voor iedereen werkt als het gaat om beveiliging. Onze expertise stelt ons in staat om de unieke behoeften van elk project zorgvuldig te beoordelen en op maat gemaakte beveiligingsoplossingen te bieden die perfect aansluiten op de wensen van onze klanten. Of het nu gaat om het beschermen van commerciële panden of het beveiligen van vitale infrastructuur, ons arsenaal aan geavanceerde camera’s en professionele aanpak creëert een geruststellende omgeving voor al onze gewaardeerde partners.

Onze trotse momenten komen voort uit het feit dat we talloze organisaties en instellingen hebben geholpen om hun beveiliging te versterken en kwetsbaarheden te minimaliseren. Ons portfolio strekt zich uit over diverse sectoren, waarbij we zelfs de meest uitdagende omgevingen hebben beveiligd.

In 3 stappen voorzien van camerabewaking voor uw school

Uw schoolpand ook beveiligen met hoogwaardige camerabewaking? Bij ons heeft u de keuze om het proces te starten met een geheel vrijblijvende offerte op maat of om uw systeem direct samen te stellen, allebei inclusief volledige montage.

Onze beveiligingsexperts staan klaar om uw specifieke behoeften te bespreken en de beste oplossing voor uw situatie te adviseren. Of het nu gaat om een kleine woning, vrijstaande villa, MBK bedrijfspand, groot bedrijfspand of elke denkbare toepassing, wij zorgen voor een offerte die perfect aansluit
bij uw wensen en budget.

Rob Wellem

Accountmanager

Persoonlijk advies op maat?

Wilt u zich graag laten adviseren bij het aanschaffen van uw camerabewaking systeem? Laat onze specialisten u vrijblijvend op weg helpen.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Gratis offerte op maat

U heeft meer dan 8 camera’s geselecteerd, ons systeem kan slechts een automatische indicatieve berekening maken tot 8 camera’s. Gelieve uw gegevens achter te laten zodat wij samen met u een offerte op maat kunnen maken.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.