Camerabeveiliging op school

We hebben bewakingscamera’s van hoge kwaliteit geïnstalleerd op een schoolterrein in de regio. Goede beeldkwaliteit was voor de school essentieel, aangezien ze regelmatig last hadden van hangjongeren. We kozen voor een PremiumSeries Dome-camera met hoge resolutie, waardoor de camera’s effectief kunnen identificeren. Uit ervaring weten we dat het gebruik van bewakingscamera’s overlast aanzienlijk vermindert.

Geïnstalleerd conform AVG

Deze school heeft een grondige reden om camerabewaking toe te passen. Maar dat betekend wel dat hier goed moet worden omgegaan met de privacy (AVG). De beelden mogen niet langer bewaard worden dan nodig (max 4 weken), tevens worden de beelden alleen bekeken indien hier een aanleiding toe is. In het bestuur zijn er personen aangewezen die de beelden beheren.

Verminderen van diefstal, vandalisme en inbraken

Wij hebben er voor gekozen om het volledig schoolterrein inclusief dode hoeken in de dekken met een bewakingscamera. Wij hebben goed geluisterd naar de wensen van de klant, hierbij was nachtzicht belangrijk omdat overlast voornamelijk plaatsvond in de avonduren.

Afwerking: De afwerking van het camerabewaking systeem is voor het oog belangrijk, maar ook beveiligingstechnisch. Wij gaan uiterst secuur om met het wegwerken van bekabeling zodat het saboteren van het camerasysteem beperkt wordt.

Bij Securetech begrijpen we dat één oplossing niet voor iedereen werkt als het gaat om beveiliging. Onze expertise stelt ons in staat om de unieke behoeften van elk project zorgvuldig te beoordelen en op maat gemaakte beveiligingsoplossingen te bieden die perfect aansluiten op de wensen van onze klanten. Of het nu gaat om het beschermen van commerciële panden of het beveiligen van vitale infrastructuur, ons arsenaal aan geavanceerde camera’s en professionele aanpak creëert een geruststellende omgeving voor al onze gewaardeerde partners.

Onze trotse momenten komen voort uit het feit dat we talloze organisaties en instellingen hebben geholpen om hun beveiliging te versterken en kwetsbaarheden te minimaliseren. Ons portfolio strekt zich uit over diverse sectoren, waarbij we zelfs de meest uitdagende omgevingen hebben beveiligd.

In 3 stappen voorzien van camerabewaking

Uw woning, bedrijfspand, schoolplein- of gebouw beveiligen met hoogwaardige camerabewaking? Bij ons heeft u de keuze om het proces te starten met een geheel vrijblijvende offerte op maat of om uw systeem direct samen te stellen, allebei inclusief volledige montage.

Onze beveiligingsexperts staan klaar om uw specifieke behoeften te bespreken en de beste oplossing voor uw situatie te adviseren. Of het nu gaat om een kleine woning, vrijstaande villa, MBK bedrijfspand, groot bedrijfspand of elke denkbare toepassing, wij zorgen voor een offerte die perfect aansluit
bij uw wensen en budget.

Rob Wellem

Accountmanager

Persoonlijk advies op maat?

Wilt u zich graag laten adviseren bij het aanschaffen van uw camerabewaking systeem? Laat onze specialisten u vrijblijvend op weg helpen.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Gratis offerte op maat

U heeft meer dan 8 camera’s geselecteerd, ons systeem kan slechts een automatische indicatieve berekening maken tot 8 camera’s. Gelieve uw gegevens achter te laten zodat wij samen met u een offerte op maat kunnen maken.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.