Beveiligingscamera’s voor een basisschool

Voor een basisschool in Alkmaar hebben wij, naar aanleiding van aanhoudende overlast, het complete schoolgebouw voorzien van camerabeveiliging. Deze maatregel is genomen omdat de school voornamelijk buiten schooltijden last ondervond van hangjongeren. Het doel van de camera’s is tweeledig: enerzijds dienen ze als een preventief middel om de aanwezigheid van ongewenste personen te ontmoedigen en anderzijds bieden ze waardevol bewijsmateriaal in het geval van incidenten.

Nog meer redenen om voor ons te kiezen

Wij besteden zorgvuldig aandacht aan het afstellen van uw camera’s en controleren systematisch hun functionaliteit zoals het instellen van intelligente functies. Na deze gedetailleerde afstelling worden de camera’s gereinigd en optimaal voorbereid voor gebruik. 

U kunt erop vertrouwen dat wij ons inzetten voor de betrouwbaarheid en werking van uw beveiligingssysteem, zodat u met vertrouwen kunt rekenen op de beveiliging die het biedt.

Vakbekwame monteurs

Met trots kunnen wij melden dat al onze monteurs gediplomeerde elektriciens zijn. Ze hebben uitgebreide opleidingen gevolgd en beschikken over de nodige certificaten om te garanderen dat ze elk project met de hoogste mate van deskundigheid en professionaliteit aanpakken. Ons team is niet alleen technisch bekwaam, maar is ook toegewijd aan het leveren van kwaliteitsservice, waarbij veiligheid en efficiëntie voorop staan. Of het nu gaat om eenvoudige installaties of complexe elektrische systemen, u kunt erop vertrouwen dat onze vakmensen de klus vakkundig en veilig klaren.

Waarom camerabeveiliging voor een school?

Veiligheid van Leerlingen en Personeel: Camerabeveiliging draagt bij aan de veiligheid van zowel leerlingen als personeel. Het zorgt voor een geruststellende aanwezigheid en helpt bij het voorkomen van geweldsincidenten en ongeoorloofde toegang.

Preventie en Afschrikking: Zichtbare beveiligingscamera’s fungeren als een preventieve maatregel en ontmoedigen ongewenst gedrag op schoolterreinen.

Toezicht en Reactietijd: Beveiligingscamera’s bieden schoolpersoneel de mogelijkheid om de omgeving te monitoren en snel te reageren op eventuele incidenten, waardoor de algemene beveiliging wordt verbeterd.

Bewijsvoering: In geval van incidenten zoals diefstal, vandalisme of geweld, leveren beveiligingscamera’s belangrijk bewijsmateriaal voor onderzoeken en gerechtelijke procedures.

Ouders en Gemeenschap: Camerabeveiliging geeft ouders en de gemeenschap vertrouwen in de veiligheid van de school. Ze weten dat er maatregelen zijn genomen om de schoolomgeving veilig te houden.

Toezicht op de Schoolomgeving: Beveiligingscamera’s kunnen worden gebruikt om toezicht te houden op parkeerterreinen, speelplaatsen en gangen, wat bijdraagt aan het handhaven van orde en veiligheid.

Naleving van Veiligheidsnormen: In sommige gevallen helpen beveiligingscamera’s bij het handhaven van wettelijke veiligheidsnormen en voorschriften voor scholen.

Rob Wellem

Accountmanager

Persoonlijk advies op maat?

Wilt u zich graag laten adviseren bij het aanschaffen van uw camerabewaking systeem? Laat onze specialisten u vrijblijvend op weg helpen.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Gratis offerte op maat

U heeft meer dan 8 camera’s geselecteerd, ons systeem kan slechts een automatische indicatieve berekening maken tot 8 camera’s. Gelieve uw gegevens achter te laten zodat wij samen met u een offerte op maat kunnen maken.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.