Camerabewaking met installatie voor transportbedrijf in Doetinchem

Onlangs hebben wij een transportbedrijf in Doetinchem compleet beveiligd met 10 geavanceerde camera’s die beelden vastleggen in ultra HD-kwaliteit. Buiten houden vijf camera’s een waakzaam oog op het terrein, terwijl binnen nog eens vijf camera’s zorgen voor een ononderbroken zicht op essentiële zones van het pand. Met deze hoge resolutie verzekeren we haarscherpe details, wat bijdraagt aan een nog betere bedrijfsveiligheid.

Nog even afstellen naar de wensen van de klant

Onze installateurs zorgen altijd voor die finishing touch na een installatie. Ze lopen zorgvuldig alle camera’s na om deze volledig af te stemmen op de wensen van de klant. Hierbij kijken ze naar de scherpte, kiezen ze voor de juiste intelligente opnamemodus en stellen ze opnameschema’s in. Uiteraard zorgen ze ook voor de perfecte kijkrichting en, indien nodig, passen ze specifieke camerafilters toe. Want bij ons staat voorop: alles moet precies afgesteld zijn naar de wensen van de klant.

Verminderen van diefstal, vandalisme en inbraken

Bij Securetech begrijpen we dat één oplossing niet voor iedereen werkt als het gaat om beveiliging. Onze expertise stelt ons in staat om de unieke behoeften van elk project zorgvuldig te beoordelen en op maat gemaakte beveiligingsoplossingen te bieden die perfect aansluiten op de wensen van onze klanten. Of het nu gaat om het beschermen van commerciële panden of het beveiligen van vitale infrastructuur, ons arsenaal aan geavanceerde camera’s en professionele aanpak creëert een geruststellende omgeving voor al onze gewaardeerde partners.

Onze trotse momenten komen voort uit het feit dat we talloze organisaties en instellingen hebben geholpen om hun beveiliging te versterken en kwetsbaarheden te minimaliseren. Ons portfolio strekt zich uit over diverse sectoren, waarbij we zelfs de meest uitdagende omgevingen hebben beveiligd.

In 3 stappen voorzien van camerabewaking

Uw woning, bedrijfspand of VvE beveiligen met hoogwaardige camerabewaking? Bij ons heeft u de keuze om het proces te starten met een geheel vrijblijvende offerte op maat of om uw systeem direct samen te stellen, allebei inclusief volledige montage.

Onze beveiligingsexperts staan klaar om uw specifieke behoeften te bespreken en de beste oplossing voor uw situatie te adviseren. Of het nu gaat om een kleine woning, vrijstaande villa, MBK bedrijfspand, groot bedrijfspand of elke denkbare toepassing, wij zorgen voor een offerte die perfect aansluit
bij uw wensen en budget.

Rob Wellem

Accountmanager

Persoonlijk advies op maat?

Wilt u zich graag laten adviseren bij het aanschaffen van uw camerabewaking systeem? Laat onze specialisten u vrijblijvend op weg helpen.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Gratis offerte op maat

U heeft meer dan 8 camera’s geselecteerd, ons systeem kan slechts een automatische indicatieve berekening maken tot 8 camera’s. Gelieve uw gegevens achter te laten zodat wij samen met u een offerte op maat kunnen maken.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.