Bewakingscamera met kleurnachtzicht voor bedrijfspand in Andelst

Recentelijk hebben we een professionele camerasysteem geïnstalleerd voor een relatie in Andelst. Rekening houdend met aparte wensen voor zijn huis en kantoorruimte, leverden we een alles-in-één beveiligingsoplossing. De klant kan nu gemakkelijk beide plekken in de gaten houden via een enkele applicatie, terwijl hij profiteert van hoogwaardige opnames met kleuren-nachtzicht en geavanceerde meldingsfuncties. Een perfecte combinatie voor een vlekkeloze gebruikservaring.

Bijna aangesloten...

Onze deskundige monteur is druk bezig met het zorgvuldig strippen van de CAT6 kabel, klaar om er een connector aan te bevestigen. Het mooie aan onze camerasystemen? Ze zijn uitgerust met PoE. Dat houdt in dat deze enkele kabel alles is wat nodig is om verbinding te maken met de opnamerecorder. Eenvoud en efficiency in één.

Nadat alles vakkundig is aangesloten, neemt onze monteur nog een belangrijke stap. Hij stelt de camera af om het optimale beeld te garanderen. Vervolgens gaat hij aan de slag met het installeren en configureren van de bijbehorende software voor de klant.

Zo zorgen we niet alleen voor een perfect beeld, maar ook voor een gebruiksvriendelijke ervaring. Onze klanten kunnen meteen aan de slag, wetende dat alles tot in de puntjes is geregeld.

Onze camerasystemen

Onze uitmuntende service gaat hand in hand met het beste camerasysteem

Bij Securetech combineren we kwaliteit met betrouwbaarheid. Onze service en ons camerasysteem vormen samen een sterk duo, gericht op de tevredenheid van de klant. We streven ernaar om zowel in technologie als in dienstverlening uit te blinken, zodat u altijd op ons kunt rekenen. Dat is de Securetech standaard.

Verminderen van diefstal, vandalisme en inbraken

Bij Securetech begrijpen we dat één oplossing niet voor iedereen werkt als het gaat om beveiliging. Onze expertise stelt ons in staat om de unieke behoeften van elk project zorgvuldig te beoordelen en op maat gemaakte beveiligingsoplossingen te bieden die perfect aansluiten op de wensen van onze klanten. Of het nu gaat om het beschermen van commerciële panden of het beveiligen van vitale infrastructuur, ons arsenaal aan geavanceerde camera’s en professionele aanpak creëert een geruststellende omgeving voor al onze gewaardeerde partners.

Onze trotse momenten komen voort uit het feit dat we talloze organisaties en instellingen hebben geholpen om hun beveiliging te versterken en kwetsbaarheden te minimaliseren. Ons portfolio strekt zich uit over diverse sectoren, waarbij we zelfs de meest uitdagende omgevingen hebben beveiligd.

In 3 stappen voorzien van camerabeveiliging voor buiten

Uw woning of bedrijfspand beveiligen met hoogwaardige camerabewaking? Bij ons heeft u de keuze om het proces te starten met een geheel vrijblijvende offerte op maat of om uw systeem direct samen te stellen, allebei inclusief volledige montage.

Onze beveiligingsexperts staan klaar om uw specifieke behoeften te bespreken en de beste oplossing voor uw situatie te adviseren. Of het nu gaat om een kleine woning, vrijstaande villa, MBK bedrijfspand, groot bedrijfspand of elke denkbare toepassing, wij zorgen voor een offerte die perfect aansluit
bij uw wensen en budget.

Rob Wellem

Accountmanager

Persoonlijk advies op maat?

Wilt u zich graag laten adviseren bij het aanschaffen van uw camerabewaking systeem? Laat onze specialisten u vrijblijvend op weg helpen.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Gratis offerte op maat

U heeft meer dan 8 camera’s geselecteerd, ons systeem kan slechts een automatische indicatieve berekening maken tot 8 camera’s. Gelieve uw gegevens achter te laten zodat wij samen met u een offerte op maat kunnen maken.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.