Bedrijfspand voorzien van camerabeveiliging in Rijen

Een ondernemer uit Rijen benaderde ons met een specifieke wens: meer toezicht op hun bedrijfspand. Na een grondige analyse hebben we besloten het pand optimaal te beveiligen met twee camera’s aan de buitenzijde en drie camera’s binnen in de loods en het kantoor. Zo waarborgen we niet alleen de veiligheid, maar ook het overzicht op alle belangrijke plekken.

Opslaglocatie in overzicht, overal ter wereld

Onze Premium Dome-camera is speciaal ontworpen voor het bewaken van binnenruimtes (of buitenruimtes) zoals opslaglocaties. Dankzij zijn geavanceerde optiek en brede kijkhoek biedt deze camera een ongeëvenaard overzicht, waardoor elk hoekje van de opslag duidelijk zichtbaar is. Maar dat is niet alles: de intelligente detectiefuncties van de camera herkennen zowel personen als voertuigen. Indien deze worden waargenomen buiten de reguliere openingstijden, wordt er onmiddellijk een melding verstuurd. Zo garanderen we maximale veiligheid, zelfs na sluitingstijd.

Verminderen van diefstal, vandalisme en inbraken

Bij Securetech begrijpen we dat één oplossing niet voor iedereen werkt als het gaat om beveiliging. Onze expertise stelt ons in staat om de unieke behoeften van elk project zorgvuldig te beoordelen en op maat gemaakte beveiligingsoplossingen te bieden die perfect aansluiten op de wensen van onze klanten. Of het nu gaat om het beschermen van commerciële panden of het beveiligen van vitale infrastructuur, ons arsenaal aan geavanceerde camera’s en professionele aanpak creëert een geruststellende omgeving voor al onze gewaardeerde partners.

Onze trotse momenten komen voort uit het feit dat we talloze organisaties en instellingen hebben geholpen om hun beveiliging te versterken en kwetsbaarheden te minimaliseren. Ons portfolio strekt zich uit over diverse sectoren, waarbij we zelfs de meest uitdagende omgevingen hebben beveiligd.

In 3 stappen voorzien van camerabewaking

Uw woning, bedrijfspand of VvE beveiligen met hoogwaardige camerabewaking? Bij ons heeft u de keuze om het proces te starten met een geheel vrijblijvende offerte op maat of om uw systeem direct samen te stellen, allebei inclusief volledige montage.

Onze beveiligingsexperts staan klaar om uw specifieke behoeften te bespreken en de beste oplossing voor uw situatie te adviseren. Of het nu gaat om een kleine woning, vrijstaande villa, MBK bedrijfspand, groot bedrijfspand of elke denkbare toepassing, wij zorgen voor een offerte die perfect aansluit
bij uw wensen en budget.

Rob Wellem

Accountmanager

Persoonlijk advies op maat?

Wilt u zich graag laten adviseren bij het aanschaffen van uw camerabewaking systeem? Laat onze specialisten u vrijblijvend op weg helpen.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Gratis offerte op maat

U heeft meer dan 8 camera’s geselecteerd, ons systeem kan slechts een automatische indicatieve berekening maken tot 8 camera’s. Gelieve uw gegevens achter te laten zodat wij samen met u een offerte op maat kunnen maken.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.