Camerabeveiliging vve in Purmerend

We ontvingen een verzoek om advies te geven over de implementatie van camerabewaking voor een VvE-appartementencomplex, met het hoofddoel om ongewenste bezoekers te weren. De aanleiding hiervoor waren recente pogingen tot auto-inbraken en ongewenst bezoek aan het pand. Naar aanleiding hiervan hebben we gekozen voor een totaaloplossing. Nu gaat er niets meer ongezien het pand in of uit.

Nog iets naar beneden...

Onze monteur, Michael, is hier bezig met het nauwkeurig afstellen van de beveiligingscamera, zodat deze iets meer naar beneden gericht is. We streven er altijd naar om te installeren in overeenstemming met de AVG. Bij dit project is het doel om enkel de inrit van de parkeergarage te monitoren, zonder enige beelden van de openbare weg vast te leggen. Een nauwgezette taak die Michael met vakmanschap uitvoert. Chapeau, Michael!

Verminderen van diefstal, vandalisme en inbraken

Voor dit plan hebben wij de strategie toegepast om alle mogelijke toegangsdeuren tot de parkeergarage in te dekken met beveiligingscamera’s zodat alle ins en outs worden vastgelegd zodat de beelden geraadpleegd kunnen worden bij calamiteiten. Ook zijn de entree, fietsenstalling en andere toegangsdeuren ingedekt met een bewakingscamera.

Bij Securetech begrijpen we dat één oplossing niet voor iedereen werkt als het gaat om beveiliging. Onze expertise stelt ons in staat om de unieke behoeften van elk project zorgvuldig te beoordelen en op maat gemaakte beveiligingsoplossingen te bieden die perfect aansluiten op de wensen van onze klanten. Of het nu gaat om het beschermen van commerciële panden of het beveiligen van vitale infrastructuur, ons arsenaal aan geavanceerde camera’s en professionele aanpak creëert een geruststellende omgeving voor al onze gewaardeerde partners.

Onze trotse momenten komen voort uit het feit dat we talloze organisaties en instellingen hebben geholpen om hun beveiliging te versterken en kwetsbaarheden te minimaliseren. Ons portfolio strekt zich uit over diverse sectoren, waarbij we zelfs de meest uitdagende omgevingen hebben beveiligd.

In 3 stappen voorzien van camerabewaking

Uw woning, bedrijfspand of VvE beveiligen met hoogwaardige camerabewaking? Bij ons heeft u de keuze om het proces te starten met een geheel vrijblijvende offerte op maat of om uw systeem direct samen te stellen, allebei inclusief volledige montage.

Onze beveiligingsexperts staan klaar om uw specifieke behoeften te bespreken en de beste oplossing voor uw situatie te adviseren. Of het nu gaat om een kleine woning, vrijstaande villa, MBK bedrijfspand, groot bedrijfspand of elke denkbare toepassing, wij zorgen voor een offerte die perfect aansluit
bij uw wensen en budget.

Rob Wellem

Accountmanager

Persoonlijk advies op maat?

Wilt u zich graag laten adviseren bij het aanschaffen van uw camerabewaking systeem? Laat onze specialisten u vrijblijvend op weg helpen.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Gratis offerte op maat

U heeft meer dan 8 camera’s geselecteerd, ons systeem kan slechts een automatische indicatieve berekening maken tot 8 camera’s. Gelieve uw gegevens achter te laten zodat wij samen met u een offerte op maat kunnen maken.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.