Camerabeveiliging set met 2 camera’s

Een camerabeveiligingsset met twee hoogwaardige camera’s. Deze set zorgt voor extra veiligheid en is ideaal voor iedereen die zijn eigendom beter wil beschermen. Met duidelijke beelden, dag en nacht, biedt het systeem betrouwbare beveiliging.

Kabels via de kruipruimte

Onze monteur Michael is druk bezig met het netjes wegwerken van kabels via de kruipruimte. Dit is een belangrijk onderdeel van onze service; we zorgen altijd voor een zorgvuldige en nette afwerking. Door kabels via de kruipruimte te leiden, blijven ze uit het zicht en wordt uw ruimte niet rommelig. Bij ons staat een professionele installatie met een strakke afwerking voorop.

Een tevreden klant

Bij ons betaalt u pas als u tevreden bent! Wij geloven in de kwaliteit van ons werk en willen dat u volledig tevreden bent met het eindresultaat. Daarom vragen we geen betaling totdat u, onze gewaardeerde klant, bevestigt dat alles naar wens is. Uw tevredenheid is onze prioriteit.

Rob Wellem

Accountmanager

Persoonlijk advies op maat?

Wilt u zich graag laten adviseren bij het aanschaffen van uw camerabewaking systeem? Laat onze specialisten u vrijblijvend op weg helpen.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Gratis offerte op maat

U heeft meer dan 8 camera’s geselecteerd, ons systeem kan slechts een automatische indicatieve berekening maken tot 8 camera’s. Gelieve uw gegevens achter te laten zodat wij samen met u een offerte op maat kunnen maken.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.