Vereniging van eigenaren voorzien van beveiliging camera’s

Onlangs heeft onze VvE in Dronten een belangrijke veiligheidsverbetering doorgevoerd met de succesvolle installatie van een nieuw camerabewakingssysteem. Dit initiatief, gericht op het verhogen van de veiligheid voor alle bewoners, omvatte de strategische plaatsing van hoogwaardige camera’s op cruciale locaties. Met deze installatie streven we naar een veiligere woonomgeving, waarbij de privacy van de bewoners gerespecteerd wordt.

Ook camerabewaking in de parkeergarage

Daarnaast hebben we ook de parkeergarage voorzien van camerabewaking. Deze uitbreiding is specifiek gericht op het verhogen van de veiligheid en het welzijn van onze bewoners en hun eigendommen. Door het plaatsen van camera’s in de parkeergarage wordt een extra laag van beveiliging toegevoegd, wat bijdraagt aan een algeheel gevoel van veiligheid binnen onze gemeenschap. Deze stap benadrukt onze toewijding aan een veilige en beschermde woonomgeving.

Nog meer redenen om voor ons te kiezen

Wij besteden zorgvuldig aandacht aan het afstellen van uw camera’s en controleren systematisch hun functionaliteit zoals het instellen van intelligente functies. Na deze gedetailleerde afstelling worden de camera’s gereinigd en optimaal voorbereid voor gebruik. 

U kunt erop vertrouwen dat wij ons inzetten voor de betrouwbaarheid en werking van uw beveiligingssysteem, zodat u met vertrouwen kunt rekenen op de beveiliging die het biedt.

Rob Wellem

Accountmanager

Persoonlijk advies op maat?

Wilt u zich graag laten adviseren bij het aanschaffen van uw camerabewaking systeem? Laat onze specialisten u vrijblijvend op weg helpen.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Gratis offerte op maat

U heeft meer dan 8 camera’s geselecteerd, ons systeem kan slechts een automatische indicatieve berekening maken tot 8 camera’s. Gelieve uw gegevens achter te laten zodat wij samen met u een offerte op maat kunnen maken.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.