Camerabewaking voor een fabriek in Alkmaar

Voor een groot bedrijf in de regio hebben we zowel het bedrijfspand als de buitenopslag voorzien van camerabewaking. We hebben ervoor gekozen om een totaaloverzicht te creëren vanuit verschillende hoeken, mogelijk gemaakt door het gebruik van camerabewakingsmasten. Het doel van de ondernemer was om meer overzicht te krijgen en het laden en lossen beter te kunnen monitoren.

Nog even de beveiligingscamera afstellen

Wij hebben geadviseerd om het volledige buitenterrein in te dekken door meerdere camera’s uit verschillende hoeken toe te passen. Het resultaat: niemand gaat ongezien het terrein op of af.

Op speciaal verzoek hebben gebruik gemaakt van de Securetech ProSeries Bullet bewakingscamera om line-crossing detectie toe te passen. De ondernemer krijgt meldingen op een geselecteerd gebied en tijd.

Beperking van diefstal, vandalisme en inbraakpogingen

Infrastructuur: Bij het opbouwen van de infrastructuur, hebben we gekozen voor CAT6 CU-kabel van superieure kwaliteit, gecombineerd met meerdere PoE-switches. Voor het buitenterrein is speciale CAT6 grondkabel gebruikt om de levensduur te waarborgen.

Afwerking: De afwerking van het camerasysteem is niet alleen esthetisch belangrijk, maar ook vanuit beveiligingsoogpunt. We behandelen het wegwerken van de bekabeling met de grootste zorg om sabotage van het camerasysteem te beperken.

Bij Securetech begrijpen we dat één oplossing niet voor iedereen werkt als het gaat om beveiliging. Onze expertise stelt ons in staat om de unieke behoeften van elk project zorgvuldig te beoordelen en op maat gemaakte beveiligingsoplossingen te bieden die perfect aansluiten op de wensen van onze klanten. Of het nu gaat om het beschermen van commerciële panden of het beveiligen van vitale infrastructuur, ons arsenaal aan geavanceerde camera’s en professionele aanpak creëert een geruststellende omgeving voor al onze gewaardeerde partners.

Onze trotse momenten komen voort uit het feit dat we talloze organisaties en instellingen hebben geholpen om hun beveiliging te versterken en kwetsbaarheden te minimaliseren. Ons portfolio strekt zich uit over diverse sectoren, waarbij we zelfs de meest uitdagende omgevingen hebben beveiligd.

In 3 stappen voorzien van camerabewaking

Uw woning of bedrijfspand beveiligen met hoogwaardige camerabewaking? Bij ons heeft u de keuze om het proces te starten met een geheel vrijblijvende offerte op maat of om uw systeem direct samen te stellen, allebei inclusief volledige montage.

Onze beveiligingsexperts staan klaar om uw specifieke behoeften te bespreken en de beste oplossing voor uw situatie te adviseren. Of het nu gaat om een kleine woning, vrijstaande villa, MBK bedrijfspand, groot bedrijfspand of elke denkbare toepassing, wij zorgen voor een offerte die perfect aansluit
bij uw wensen en budget.

Rob Wellem

Accountmanager

Persoonlijk advies op maat?

Wilt u zich graag laten adviseren bij het aanschaffen van uw camerabewaking systeem? Laat onze specialisten u vrijblijvend op weg helpen.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Gratis offerte op maat

U heeft meer dan 8 camera’s geselecteerd, ons systeem kan slechts een automatische indicatieve berekening maken tot 8 camera’s. Gelieve uw gegevens achter te laten zodat wij samen met u een offerte op maat kunnen maken.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.