Camerabe­vei­li­ging bij Glashandel Kroon

Camerabeveiliging als preventiemiddel– en extra toezicht voor de ondernemer in Alkmaar. Mogelijk gemaakt door onze Premium Bullet met de nieuwste A.I. mogelijkheden.

In deze onzekere tijden, waar veiligheid en toezicht cruciaal zijn, biedt camerabeveiliging ondernemers een betrouwbare oplossing. Camerabeveiliging garandeert niet alleen meer toezicht op uw eigendommen, maar heeft ook een afschrikkende werking tegen mogelijke inbreuken. 

De toepassing

In Alkmaar hebben we samen met een lokale ondernemer een uitgekiende strategie ontwikkeld voor de beveiliging van zijn bedrijfspand. We kozen voor een volledige dekking aan de buitenzijde, met camera’s die elk detail rondom het pand vastleggen. 

Deze ondernemer kan nu precies zien wat er buiten gebeurt via een monitor die we in zijn kantoor hebben geplaatst. Deze real-time inzichten bieden een ongeëvenaard niveau van controle en veiligheid. Bovendien kan hij buiten kantoortijden de beelden eenvoudig bekijken op een app, waardoor de beveiliging 24/7 wordt gewaarborgd. 

Deze aanpak, afgestemd op de specifieke behoeften van de ondernemer, heeft een sterke gemoedsrust en vertrouwen in de beveiliging van zijn bedrijf opgeleverd.

Discreet en effectief

De investering in deze moderne beveiligingsoplossing toonde niet alleen aan dat de ondernemer de veiligheid van zijn bedrijf serieus neemt, maar het creëerde ook een gevoel van vertrouwen en zekerheid onder het personeel en klanten. 

Deze aanpak bevestigt het engagement voor bescherming en verantwoordelijkheid, wat essentieel is in de hedendaagse zakelijke omgeving.

Verminderen van diefstal, vandalisme of inbraken

Camerabewaking is een effectief middel om diefstal, vandalisme en inbraken te verminderen. Door constante monitoring en registratie biedt het niet alleen een afschrikwekkend effect, maar dient het ook als essentieel instrument voor opsporingsdoeleinden.

In het geval van incidenten, kan de vastgelegde beeldinformatie gebruikt worden om daders te identificeren en verantwoordelijk te houden, waarmee de veiligheid en integriteit van uw eigendom wordt gewaarborgd.

Niels Boorsma

Accountmanager

Persoonlijk advies op maat voor uw bedrijf?

Wilt u zich graag laten adviseren bij het aanschaffen van uw camerabewaking systeem? Laat onze specialisten u vrijblijvend op weg helpen.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Gratis offerte op maat

U heeft meer dan 8 camera’s geselecteerd, ons systeem kan slechts een automatische indicatieve berekening maken tot 8 camera’s. Gelieve uw gegevens achter te laten zodat wij samen met u een offerte op maat kunnen maken.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.