Beveiligingscamera’s voor een parkeergarage in regio Utrecht

De veiligheid van voertuigen staat hoog in het vaandel. In het centrum van Utrecht hebben we met trots geavanceerde beveiligingscamera’s geïnstalleerd in een veelbezochte parkeergarage. waarmee we de veiligheid van de garage verbeteren en zo een veilige en geruststellende omgeving creëren.

Het bewaken van voertuigen is zeer belangrijk. Helaas zijn parkeergarages vaak een aantrekkelijk doelwit voor inbraken vanwege hun donkere omgeving. Met onze geavanceerde beveiligingsoplossing zorgen we ervoor dat onbevoegden zich constant in de gaten gehouden voelen, waardoor het aantal inbraken aanzienlijk wordt verminderd. Hierdoor kunnen de bezoekers van Utrecht met een gerust hart hun auto achterlaten, wetende dat deze goed wordt bewaakt.

De uitdaging: Geen enkel hoekje blijft onopgemerkt

Om dit te bereiken, hebben we elk detail in de parkeergarage nauwgezet geanalyseerd. Elke toegangsdeur, elk in- en uitrij punt, en elke zone waar auto’s zich kunnen bevinden en parkeren, is uitgerust met geavanceerde beveiligingscamera’s. Dit zorgt ervoor dat er geen enkele blinde hoek is, en dat er niets meer ongezien in de garage kan gebeuren.

 

Veilig een auto achterlaten

Elke beweging, elke gebeurtenis, wordt vastgelegd en gecontroleerd, waardoor we niet alleen een veilige omgeving creëren, maar ook een situatie waarin onze klant volledige gemoedsrust heeft. Met deze uitgebreide beveiliging kunnen bezoekers van Utrecht met vertrouwen hun voertuigen achterlaten, wetende dat ze worden beschermd door onze nauwlettende camera’s, die elke centimeter van de parkeergarage bestrijken.

Maatwerk beveiligingscamera's

Bij Securetech begrijpen we dat beveiliging geen one-size-fits-all oplossing is. Onze expertise stelt ons in staat om de specifieke eisen van elk project zorgvuldig te analyseren en op maat gemaakte beveiligingsoplossingen te bieden die naadloos aansluiten op de behoeften van onze klanten. Of het nu gaat om de bescherming van commerciële panden, uw woning of het beveiligen van vitale infrastructuur, onze geavanceerde camera’s en professionele aanpak creëren een geruststellende omgeving voor al onze gewaardeerde klanten.

Onze trots is geworteld in het feit dat we talloze organisaties en instellingen hebben geholpen om hun beveiliging te versterken en kwetsbaarheden tot een minimum te beperken. Ons portfolio omvat uiteenlopende sectoren, waarbij we zelfs de meest uitdagende omgevingen hebben beveiligd. Ontdek onze succesvolle projecten in ons portfolio.

Rob Wellem

Accountmanager

Persoonlijk advies op maat?

Wilt u zich graag laten adviseren bij het aanschaffen van uw camerabewaking systeem? Laat onze specialisten u vrijblijvend op weg helpen.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Gratis offerte op maat

U heeft meer dan 8 camera’s geselecteerd, ons systeem kan slechts een automatische indicatieve berekening maken tot 8 camera’s. Gelieve uw gegevens achter te laten zodat wij samen met u een offerte op maat kunnen maken.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Opslagcapaciteit

Standaard inbegrepen

De systemen van Securetech worden standaard geleverd met voldoende opslagcapaciteit zodat u de beelden lang genoeg terug kunt kijken. Is de standaard opslag niet voldoende? Kies er dan voor om de opslag te upgraden. U kunt deze opslagruimte uitbreiden tot maximaal 8 TB, zodat u meer ruimte heeft voor opgenomen beelden.

Pakketten tot 4 camera’s worden standaard geleverd met 1000GB (1TB) harde schijf.
Pakketten vanaf 5 camera’s worden standaard geleverd met 2000GB (2TB) harde schijf.
Pakketten vanaf 9 camera’s worden standaard geleverd met 4000GB (4TB) harde schijf.

Op basis van 4 Super HD camera’s

1-TB-opslag: Gemiddeld 1 week opname
2-TB-opslag: Gemiddeld 2 weken opname
4-TB-opslag: Gemiddeld 4 weken opname
8-TB-opslag: Gemiddeld 8 weken opname

Wat gebeurt als de harde schijf vol is?

Onze recorders zijn voorzien van een looping-record, dat houdt in dat als de harde schijf vol raakt, de oudste beelden automatisch overschreven worden.

Specificaties Securetech recorder

Een uitgebreid overzicht van het brein van het systeem de NVR recorder.

Beeldkwaliteit

Super HD

De Super HD camera biedt een verbluffende resolutie van 4MP (2560×1440), wat resulteert in scherpe beelden en een nachtzicht van maximaal 20 meter. De beveiligingscamera beschikt over zowel infrarood- als full color nachtzichtmogelijkheden, Dankzij Full Color technologie genereert de camera continu heldere en levendige beelden. Dit wordt bereikt door de aanvullende verlichting van een extra lampje.

2K HD

De 2K HD camera biedt beelden van topkwaliteit met een resolutie van 5MP (2880×1620) en een indrukwekkend nachtzichtbereik van 30 meter, dankzij de geavanceerde Starlight technologie. Bovendien is deze camera uitgerust met A.I. Lite functionaliteit, waardoor het in staat is om personen en voertuigen te herkennen, op te nemen en meldingen te genereren. Dit maakt de camera ideaal voor situaties waarin gedetailleerde beelden en slimme detectiemogelijkheden van belang zijn.

4K Ultra HD

Ontdek de meest krachtigste camera met een beeldkwaliteit van 4K Ultra HD 8MP (3840x2160). Profiteert u van ultieme beeldprestaties, zowel overdag als 's nachts, dankzij geavanceerde Pro IR leds en lichtsensor voor maximaal 50 meter nachtzicht. Deze 4K beveiligingscamera levert haarscherpe details, perfect voor diverse scenario's. Ontdek ook Line Cross Detection en uitgebreide A.I.-mogelijkheden, inclusief herkenning van personen en voertuigen, opnames en directe meldingen. Betreed het hoogste niveau van camerabewaking met onze 4K Ultra HD camera. Voor degenen die streven naar het allerbeste.

Vergelijk alle camera-modellen

Een uitgebreid overzicht van de verschillen tussen onze beveiligingscamera's.

Welke sector?

De juiste sector die bij uw aanvraag past

Ongeacht in welke sector u actief bent, bieden wij passende oplossingen die aan uw specifieke behoeften voldoen. Van woningen tot grote bedrijfspanden, onze oplossingen zijn flexibel en schaalbaar, zodat ze perfect passen bij de vereisten van elke situatie.

Hoeveel camera's voor mijn situatie?

1 tot 2 beveiligingscamera('s)

Geschikt voor tussenwoningen: Doorgaans worden één tot twee beveiligingscamera's aanbevolen voor het effectief beveiligen van een gemiddelde tussenwoning. Deze camera's kunnen strategisch worden geplaatst aan zowel de voor- als achterkant van de woning om een volledige dekking te bieden.

3 beveiligingscamera's

Geschikt voor hoekwoningen: Gemiddeld genomen worden er doorgaans drie beveiligingscamera's aanbevolen voor een effectieve beveiliging van een hoekwoning. Deze camera's kunnen strategisch worden geplaatst aan de voorzijde, achterzijde en zijkant van de woning om een uitgebreide dekking te garanderen.

4 tot 6 beveiligingscamera's

Geschikt voor vrijstaande woningen: Voor een optimale beveiliging van vrijstaande woningen worden doorgaans vier tot zes beveiligingscamera's aanbevolen, die strategisch rondom de woning worden geplaatst. Door deze uitgebreide dekking kunt u alle zijdes van de woning effectief in de gaten houden en potentiële beveiligingsrisico's minimaliseren.

7 of meer beveiligingscamera's

Geschikt voor winkels, loodsen, VvE, en bedrijfspanden: Voor effectieve beveiliging van winkels, loodsen en bedrijfspanden worden meestal zes of meer beveiligingscamera's aanbevolen om een uitgebreide dekking te verzekeren. Deze locaties hebben vaak een groot oppervlak dat bewaakt moet worden, waardoor het plaatsen van meerdere camera's essentieel is. Door slimme positionering van de camera's kunt u diverse binnen- en buitenzones monitoren, zoals ingangen, uitgangen, parkeerplaatsen en laad- en loszones.

Meer dan 8 beveiligingscamera's

Onze camera configuratietool kan automatisch berekeningen maken voor maximaal 8 camera's. Laat uw gegevens achter zodat we samen met u een op maat gemaakte offerte kunnen creëren, afgestemd op uw wensen en situatie.