40+ Camera’s voor Amsterdam-Oost

Voor een recent ontwikkeld woongebied in Amsterdam-Oost, hebben wij de opdracht gekregen om diverse VvE’s te voorzien van complete camerabeveiliging. Dit als preventiemiddel tegen diefstal- en extra veiligheid van de bewoners te garanderen.

Met een toenemend aantal diefstallen- en vandalisme in de fietsenstallingen, begonnen de bewoners van VvE‘s in Amsterdam-Oost zich steeds ongemakkelijker en onveiliger te voelen bij het stallen van hun elektrische fietsen. Zowel de bestuurders- als de bewoners hadden behoefte aan meer toezicht.

De toepassing

We hebben een zorgvuldige strategie geïmplementeerd voor optimale beveiliging, gericht op de specifieke behoeften van de VvEs in het recent ontwikkelde woongebied van Amsterdam-Oost.

Door het plaatsen van beveiligingscamera’s bij alle mogelijke toegangsdeuren tot de VvE, hebben we volledig toezicht gecreëerd op iedereen die het pand in en uit gaat.

Bovendien hebben we de grote parkeergarage, die door verschillende VvEs wordt gebruikt, volledig onder controle gebracht. Met zorgvuldig geplaatste camera’s is er nu continue monitoring, zodat niets ongezien in of uit de garage kan gaan.

Deze strategie heeft niet alleen geleid tot een vermindering van inbraken en diefstal, maar ook tot een verhoogd gevoel van veiligheid en gemoedsrust voor de bewoners.

Discreet en effectief

De investering in deze moderne beveiligingsoplossing toonde niet alleen aan dat de VvE de veiligheid van haar bewoners serieus neemt, maar het creëerde ook een gevoel van gemeenschap en vertrouwen onder de bewoners.

Verminderen van diefstal en vandalisme

Bij Securetech begrijpen we dat één oplossing niet voor iedereen werkt als het gaat om beveiliging. Onze expertise stelt ons in staat om de unieke behoeften van elk project zorgvuldig te beoordelen en op maat gemaakte beveiligingsoplossingen te bieden die perfect aansluiten op de wensen van onze klanten. Of het nu gaat om het beschermen van commerciële panden of het beveiligen van vitale infrastructuur, ons arsenaal aan geavanceerde camera’s en professionele aanpak creëert een geruststellende omgeving voor al onze gewaardeerde partners.

Onze trotse momenten komen voort uit het feit dat we talloze organisaties en instellingen hebben geholpen om hun beveiliging te versterken en kwetsbaarheden te minimaliseren. Ons portfolio strekt zich uit over diverse sectoren, waarbij we zelfs de meest uitdagende omgevingen hebben beveiligd.

Rob Wellem

Accountmanager

Persoonlijk advies op maat voor uw VvE?

Wilt u zich graag laten adviseren bij het aanschaffen van uw camerabewaking systeem? Laat onze specialisten u vrijblijvend op weg helpen.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Gratis offerte op maat

U heeft meer dan 8 camera’s geselecteerd, ons systeem kan slechts een automatische indicatieve berekening maken tot 8 camera’s. Gelieve uw gegevens achter te laten zodat wij samen met u een offerte op maat kunnen maken.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.