Camerabewaking

Camerabewaking

Tegenwoordig is camerabewaking bijna niet meer weg te denken, en zijn er in alle soorten én maten. Denk bijvoorbeeld aan verborgen camerabewaking, draadloze camerabewaking, camerabewaking voor buiten óf binnen of gewoon camerabewaking voor thuis.

 

Juist omdat er heel veel informatie wordt verstreken op internet, beginnen we meestal bij het begin.

 

Voor wat wordt de camerabewaking toegepast: woning, bedrijfspand, kantoorpand, loods of anders, zoals bijvoorbeeld: scheepvaart? Voor elke toepassing zijn er weer verschillende systemen, of zelfs maatwerk. Niet voor iedere situatie is bewakingscamera geschikt.

Draadloze camerabewaking

Denk bijvoorbeeld aan draadloze camerabewaking over WiFi. Steeds meer woningen zijn voorzien van WiFi versterkers, modems, routers etc. Dit kan voor een WiFi camerabewaking systeem interventie veroorzaken. Voor de meeste woningen zijn daarom een camerabewaking systeem over een powerline verbindingen meer geschikt. Zie ook onze blog over draadloze camerabewaking systemen.

Camerabewaking systeem voor buiten

Bent u opzoek naar een camerabewaking systeem voor buiten? Let dan goed op welke eisen hier voor nodig zijn, bijvoorbeeld: Hoeveel meter nachtzicht u nodig heeft, wat voor type camera u kiest, de dichtheid van de camera, en of de camera wel vandaalbestendig is. Gelukkig hebben wij deze vragen al voor u uitgezocht, Zie ook onze blog over camerabewaking voor buiten.

Thuis óf voor op de zaak

Camerabewaking voor thuis óf voor op de zaak, het zorgt niet alleen voor een stukje veiligheid, maar het is ook gewoon makkelijk. Overal ter wereld uw eigendommen monitoren. Even kijken of de bezorger al is geweest, óf dat uw fiets nog in de voortuin staat. Bij het selecteren van een camerabewaking systeem zijn er wel belangrijke punten waar u op moet letten, dit hebben wij voor u uitgezocht in de blog over camerabewaking thuis.

Is een camerabewaking sticker verplicht?

Als u een camerabewaking systeem heeft óf als u er een wilt aanschaffen. Wees er dan van op de hoogte dat u verplicht bent om u bezoekers op de hoogte stellen dat u voorzien bent van camerabewaking. Als u dit niet doet, dan kan het zijn dat opgenomen beelden onrecht geldig verklaart worden. Het opnemen van klanten of personen is strafbaar wanneer zij hier niet van op de hoogte worden gesteld. Meer hierover in onze blog: is een camerabewaking sticker verplicht?


You've just added this product to the cart: