Een beveiligingscamera bestellen

Denkt u erover om een IP beveiligingscamera te bestellen? Dan is het goed dat u zich van tevoren laat informeren. Deze camera’s zijn er in allerlei prijsklassen en met allerlei opties, van basic tot pro. Welk pand, object of terrein u ook wilt beveiligen, met de juiste beveiligingscamera bereikt u het gewenste resultaat. Securetech vertelt u graag meer over de IP camera en de pluspunten hiervan. Overtuig u zelf van de voordelen.

Wat is een IP beveiligingscamera?

Een IP beveiligingscamera is een relatief nieuwe en zeer populaire beveiligingscamera. Deze netwerkcamera’s maken gebruik van het Internet Protocol. Ze kunnen videobeelden en geluid via een computer– of wifi-netwerk rechtstreeks verzenden. Zo kunt u de beelden waar ook ter wereld op uw computer, tablet of smartphone zien en beoordelen.

Videobeelden in real-time bekijken

Doordat een IP camera over een netwerkaansluiting beschikt, is deze makkelijk op het internet aan te sluiten. Elke camera heeft een eigen IP adres. Zo is er communicatie tussen de recorder (NVR), de IP beveiligingscamera en indien u dat wenst uw computer, tablet of smartphone. Zo zijn de videobeelden real time te bekijken.

Alarm meldingen op smartphone App

Een IP-camera is een geavanceerde bewakingscamera met diverse slimme functies. Zo kan deze camera een alarm doorgeven via e-mail of pushberichten op uw telefoon. Wanneer er bijvoorbeeld beweging wordt gedetecteerd, ontvangt u onmiddellijk een melding, zodat u direct via uw computer of smartphone kunt controleren of er iets aan de hand is.

Hoge resolutie beveiligingscamera

De resolutie van een IP camera kan tot wel vier keer hoger zijn dan die van een analoge bewakingscamera. Het beeld is dus veel duidelijker en scherper. De kans is dus vele malen groter dat eventuele overtreders op de bewakingsbeelden goed te herkennen zijn. Meer weten over 4K beveiligingscamera’s?

Meer voordelen van IP-camera's

Securetech’s IP-camera’s bieden meer dan alleen real-time videobeelden. Uitgerust met A.I.-intelligentie, kunnen ze personen en voertuigen herkennen en waarschuwen bij verdachte activiteiten. De haarscherpe beelden, tot 4K Ultra HD, zorgen ervoor dat u niets mist. Sommige modellen zijn zelfs op afstand bestuurbaar. Bovendien zijn deze camera’s gemakkelijk aan te sluiten en 24/7 te bekijken, wat ze een veelzijdige keuze maakt voor uw beveiliging.

Verminderen van diefstal, vandalisme en inbraken

Bij Securetech begrijpen we dat één oplossing niet voor iedereen werkt als het gaat om beveiliging. Onze expertise stelt ons in staat om de unieke behoeften van elk project zorgvuldig te beoordelen en op maat gemaakte beveiligingsoplossingen te bieden die perfect aansluiten op de wensen van onze klanten. Of het nu gaat om het beschermen van commerciële panden of het beveiligen van vitale infrastructuur, ons arsenaal aan geavanceerde camera’s en professionele aanpak creëert een geruststellende omgeving voor al onze gewaardeerde partners.

Onze trotse momenten komen voort uit het feit dat we talloze organisaties en instellingen hebben geholpen om hun beveiliging te versterken en kwetsbaarheden te minimaliseren. Ons portfolio strekt zich uit over diverse sectoren, waarbij we zelfs de meest uitdagende omgevingen hebben beveiligd.

Niels Boorsma

Accountmanager

Wilt u ook professionele camerabeveiliging?

Wilt u zich graag laten adviseren bij het aanschaffen van uw camerabeveiliging systeem? Laat onze specialisten u vrijblijvend op weg helpen.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Gratis offerte op maat

U heeft meer dan 8 camera’s geselecteerd, ons systeem kan slechts een automatische indicatieve berekening maken tot 8 camera’s. Gelieve uw gegevens achter te laten zodat wij samen met u een offerte op maat kunnen maken.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.