Camerabeveiliging voor buiten

Het goed beveiligen van uw woning of bedrijfspand begint met het kiezen van de juiste camera’s voor buiten. In deze handige gids gaan we in op de belangrijkste dingen die u moet weten over buitencamera’s, en geven we u eenvoudige tips om de beste beveiligingsoplossing te kiezen voor uw situatie. Hiermee zorgt u op een makkelijke manier voor meer veiligheid rondom uw eigendommen.

Waarom zijn buiten camera's zo belangrijk?

Buitencamera’s spelen een cruciale rol in de beveiliging van zowel woningen als bedrijven. De aanwezigheid van deze camera’s kan potentiële inbrekers en vandalen afschrikken, terwijl ze ook waardevol bewijsmateriaal kunnen leveren in het geval van een inbraak of andere criminele activiteit.

Bovendien stellen buitencamera’s u in staat om uw eigendommen in de gaten te houden, zelfs als u niet fysiek aanwezig bent. Dit alles draagt bij aan een gevoel van gemoedsrust, wetende dat uw woning of bedrijf goed wordt beschermd.

Welke soort beveiligingscamera's voor buiten?

Er zijn verschillende soorten buitencamera’s beschikbaar die kunnen worden gebruikt om zowel woningen als bedrijven te beveiligen. 

Dome-camera’s, bijvoorbeeld, hebben een halfronde vorm en zijn uitstekend geschikt voor het bewaken van een breed gebied, vaak voorzien van een vandalismebestendige behuizing.

Bullet-camera’s, met hun langwerpige vorm, worden meestal gebruikt voor gerichte bewaking en zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.

PTZ-camera’s, of Pan-Tilt-Zoom camera’s, zijn nog een andere optie, en deze kunnen op afstand worden bediend om te pannen, kantelen en zoomen. Ze zijn bijzonder geschikt voor het bewaken van grote gebieden en kunnen zelfs worden geprogrammeerd om vooraf ingestelde bewakingspatronen te volgen. Deze diverse camera-opties bieden flexibiliteit en aanpassing aan de unieke behoeften van uw woning of bedrijf.

Belangrijke kenmerken voor buiten camera's

Bij het kiezen van een buitencamera zijn enkele belangrijke aspecten om over na te denken. Zorg voor nachtzicht voor duidelijke beelden in het donker en een hoge resolutie voor scherpe details. Weerbestendigheid is ook essentieel, en het kiezen tussen een bekabelde of draadloze verbinding hangt af van uw behoeften aan betrouwbaarheid en installatiegemak. Securetech heeft een voorkeur voor bekabelde systemen en staat klaar om u te adviseren over de beste optie voor uw situatie.

Plaatsing en installatie van beveiligingscamera's voor buiten

De juiste plaatsing van buitencamera’s kan uw beveiliging aanzienlijk versterken. Plaats ze strategisch bij belangrijke toegangspunten zoals de voor- en achterdeur en installeer ze minimaal 2,5 meter hoog om sabotage te voorkomen. Zorg ook voor een onbelemmerd zicht op de te bewaken gebieden. Heeft u hulp nodig? Securetech staat klaar om u te ondersteunen met professionele camerabeveiliging voor buiten met installatie.

Wat zegt de wet over camerabeveiliging voor buiten?

Bij het installeren van buitencamera’s is het essentieel om de lokale wet- en regelgeving omtrent privacy te volgen. Informeer uw buren over de camera’s, en zorg ervoor dat ze uitsluitend uw eigendom filmen

Plaats ook duidelijke borden om bezoekers te wijzen op de camera’s en houd u aan de wettelijke vereisten voor het opslaan van beeldmateriaal. Wees ook voorbereid op hoe u de beelden aan de autoriteiten kunt overhandigen als dat nodig is. Lees meer over de Wet & Regelgeving.

Verminderen van diefstal, vandalisme en inbraken

Bij Securetech begrijpen we dat één oplossing niet voor iedereen werkt als het gaat om beveiliging. Onze expertise stelt ons in staat om de unieke behoeften van elk project zorgvuldig te beoordelen en op maat gemaakte beveiligingsoplossingen te bieden die perfect aansluiten op de wensen van onze klanten. Of het nu gaat om het beschermen van commerciële panden of het beveiligen van vitale infrastructuur, ons arsenaal aan geavanceerde camera’s en professionele aanpak creëert een geruststellende omgeving voor al onze gewaardeerde partners.

Onze trotse momenten komen voort uit het feit dat we talloze organisaties en instellingen hebben geholpen om hun beveiliging te versterken en kwetsbaarheden te minimaliseren. Ons portfolio strekt zich uit over diverse sectoren, waarbij we zelfs de meest uitdagende omgevingen hebben beveiligd.

In 3 stappen voorzien van camerabeveiliging voor buiten

Uw woning of bedrijfspand beveiligen met hoogwaardige camerabewaking? Bij ons heeft u de keuze om het proces te starten met een geheel vrijblijvende offerte op maat of om uw systeem direct samen te stellen, allebei inclusief volledige montage.

Onze beveiligingsexperts staan klaar om uw specifieke behoeften te bespreken en de beste oplossing voor uw situatie te adviseren. Of het nu gaat om een kleine woning, vrijstaande villa, MBK bedrijfspand, groot bedrijfspand of elke denkbare toepassing, wij zorgen voor een offerte die perfect aansluit
bij uw wensen en budget.

Niels Boorsma

Accountmanager

Wilt u ook professionele camerabeveiliging?

Wilt u zich graag laten adviseren bij het aanschaffen van uw camerabeveiliging systeem? Laat onze specialisten u vrijblijvend op weg helpen.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Gratis offerte op maat

U heeft meer dan 8 camera’s geselecteerd, ons systeem kan slechts een automatische indicatieve berekening maken tot 8 camera’s. Gelieve uw gegevens achter te laten zodat wij samen met u een offerte op maat kunnen maken.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Opslagcapaciteit

Standaard inbegrepen

De systemen van Securetech worden standaard geleverd met voldoende opslagcapaciteit zodat u de beelden lang genoeg terug kunt kijken. Is de standaard opslag niet voldoende? Kies er dan voor om de opslag te upgraden. U kunt deze opslagruimte uitbreiden tot maximaal 8 TB, zodat u meer ruimte heeft voor opgenomen beelden.

Pakketten tot 4 camera’s worden standaard geleverd met 1000GB (1TB) harde schijf.
Pakketten vanaf 5 camera’s worden standaard geleverd met 2000GB (2TB) harde schijf.
Pakketten vanaf 9 camera’s worden standaard geleverd met 4000GB (4TB) harde schijf.

Op basis van 4 Super HD camera’s

1-TB-opslag: Gemiddeld 1 week opname
2-TB-opslag: Gemiddeld 2 weken opname
4-TB-opslag: Gemiddeld 4 weken opname
8-TB-opslag: Gemiddeld 8 weken opname

Wat gebeurt als de harde schijf vol is?

Onze recorders zijn voorzien van een looping-record, dat houdt in dat als de harde schijf vol raakt, de oudste beelden automatisch overschreven worden.

Specificaties Securetech recorder

Een uitgebreid overzicht van het brein van het systeem de NVR recorder.

Beeldkwaliteit

Super HD

De Super HD camera biedt een verbluffende resolutie van 4MP (2560×1440), wat resulteert in scherpe beelden en een nachtzicht van maximaal 20 meter. De beveiligingscamera beschikt over zowel infrarood- als full color nachtzichtmogelijkheden, Dankzij Full Color technologie genereert de camera continu heldere en levendige beelden. Dit wordt bereikt door de aanvullende verlichting van een extra lampje.

2K HD

De 2K HD camera biedt beelden van topkwaliteit met een resolutie van 5MP (2880×1620) en een indrukwekkend nachtzichtbereik van 30 meter, dankzij de geavanceerde Starlight technologie. Bovendien is deze camera uitgerust met A.I. Lite functionaliteit, waardoor het in staat is om personen en voertuigen te herkennen, op te nemen en meldingen te genereren. Dit maakt de camera ideaal voor situaties waarin gedetailleerde beelden en slimme detectiemogelijkheden van belang zijn.

4K Ultra HD

Ontdek de meest krachtigste camera met een beeldkwaliteit van 4K Ultra HD 8MP (3840x2160). Profiteert u van ultieme beeldprestaties, zowel overdag als 's nachts, dankzij geavanceerde Pro IR leds en lichtsensor voor maximaal 50 meter nachtzicht. Deze 4K beveiligingscamera levert haarscherpe details, perfect voor diverse scenario's. Ontdek ook Line Cross Detection en uitgebreide A.I.-mogelijkheden, inclusief herkenning van personen en voertuigen, opnames en directe meldingen. Betreed het hoogste niveau van camerabewaking met onze 4K Ultra HD camera. Voor degenen die streven naar het allerbeste.

Vergelijk alle camera-modellen

Een uitgebreid overzicht van de verschillen tussen onze beveiligingscamera's.

Welke sector?

De juiste sector die bij uw aanvraag past

Ongeacht in welke sector u actief bent, bieden wij passende oplossingen die aan uw specifieke behoeften voldoen. Van woningen tot grote bedrijfspanden, onze oplossingen zijn flexibel en schaalbaar, zodat ze perfect passen bij de vereisten van elke situatie.

Hoeveel camera's voor mijn situatie?

1 tot 2 beveiligingscamera('s)

Geschikt voor tussenwoningen: Doorgaans worden één tot twee beveiligingscamera's aanbevolen voor het effectief beveiligen van een gemiddelde tussenwoning. Deze camera's kunnen strategisch worden geplaatst aan zowel de voor- als achterkant van de woning om een volledige dekking te bieden.

3 beveiligingscamera's

Geschikt voor hoekwoningen: Gemiddeld genomen worden er doorgaans drie beveiligingscamera's aanbevolen voor een effectieve beveiliging van een hoekwoning. Deze camera's kunnen strategisch worden geplaatst aan de voorzijde, achterzijde en zijkant van de woning om een uitgebreide dekking te garanderen.

4 tot 6 beveiligingscamera's

Geschikt voor vrijstaande woningen: Voor een optimale beveiliging van vrijstaande woningen worden doorgaans vier tot zes beveiligingscamera's aanbevolen, die strategisch rondom de woning worden geplaatst. Door deze uitgebreide dekking kunt u alle zijdes van de woning effectief in de gaten houden en potentiële beveiligingsrisico's minimaliseren.

7 of meer beveiligingscamera's

Geschikt voor winkels, loodsen, VvE, en bedrijfspanden: Voor effectieve beveiliging van winkels, loodsen en bedrijfspanden worden meestal zes of meer beveiligingscamera's aanbevolen om een uitgebreide dekking te verzekeren. Deze locaties hebben vaak een groot oppervlak dat bewaakt moet worden, waardoor het plaatsen van meerdere camera's essentieel is. Door slimme positionering van de camera's kunt u diverse binnen- en buitenzones monitoren, zoals ingangen, uitgangen, parkeerplaatsen en laad- en loszones.

Meer dan 8 beveiligingscamera's

Onze camera configuratietool kan automatisch berekeningen maken voor maximaal 8 camera's. Laat uw gegevens achter zodat we samen met u een op maat gemaakte offerte kunnen creëren, afgestemd op uw wensen en situatie.