IP66 / IP67 water en stofbestendig

In de wereld van camerabeveiliging is bescherming tegen externe elementen cruciaal voor een betrouwbare werking. De IP-classificaties, zoals IP66 en IP67, geven aan in welke mate een camera bestand is tegen stof en water. In deze blog duiken we dieper in wat deze classificaties betekenen en hoe ze van toepassing zijn op beveiligingscamera’s.

Waar staat IP-66 en IP-67 voor?

IP staat voor “Ingress Protection,” oftewel “Bescherming tegen Binnendringen.” De code geeft aan hoe goed een apparaat, zoals een beveiligingscamera, beschermd is tegen stof en water.

IP66

  • Volledige bescherming tegen stof.
  • Bescherming tegen krachtige waterstralen uit elke richting.

IP67

  • Volledige bescherming tegen stof.
  • Bescherming tegen tijdelijke onderdompeling in water tot 1 meter diep voor maximaal 30 minuten.


Deze codes zijn handig om de robuustheid van beveiligingscamera’s te beoordelen, vooral voor buitengebruik.

In 3 stappen voorzien van camerabeveiliging

Uw woning of bedrijfspand beveiligen met hoogwaardige camerabewaking? Bij ons heeft u de keuze om het proces te starten met een geheel vrijblijvende offerte op maat of om uw systeem direct samen te stellen, allebei inclusief volledige montage.

Onze beveiligingsexperts staan klaar om uw specifieke behoeften te bespreken en de beste oplossing voor uw situatie te adviseren. Of het nu gaat om een kleine woning, vrijstaande villa, MBK bedrijfspand, groot bedrijfspand of elke denkbare toepassing, wij zorgen voor een offerte die perfect aansluit
bij uw wensen en budget.

Niels Boorsma

Accountmanager

Wilt u ook professionele camerabeveiliging?

Wilt u zich graag laten adviseren bij het aanschaffen van uw camerabeveiliging systeem? Laat onze specialisten u vrijblijvend op weg helpen.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Gratis offerte op maat

U heeft meer dan 8 camera’s geselecteerd, ons systeem kan slechts een automatische indicatieve berekening maken tot 8 camera’s. Gelieve uw gegevens achter te laten zodat wij samen met u een offerte op maat kunnen maken.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.