spinnenweb voor beveiligingscamera

Spinnenwebben kunnen het zicht van uw beveiligingscamera’s aanzienlijk hinderen, met name tijdens de nachtelijke uren. De weerkaatsing van het infrarood licht van de camera op het spinnenweb veroorzaakt wazige beelden, waardoor de opnames minder bruikbaar of zelfs volledig onbruikbaar kunnen worden. Gelukkig bestaan er effectieve oplossingen, zoals anti-spinnenspray, om insecten en spinnen uit de buurt van uw beveiligingscamera’s te houden en zo een helder zicht te waarborgen.

Goed onderhoud van uw beveiligingscamera is essentieel

De camera’s die buiten hangen hebben veel te doorstaan: wind, regen, hagel, sneeuw, en zon. Gelukkig zijn de meeste beveiligingscamera’s bestendig tegen deze omstandigheden.

Probeer camera’s niet op te hangen bij muren met scheuren of gaten, aangezien spinnen deze plekken aantrekkelijk vinden om zich te verschuilen. Als het niet mogelijk is deze locaties te vermijden, dicht dan de gaten en scheuren. Zo voorkomt u dat spinnen zich bij uw camera’s nestelen.

Goed onderhoud helpt ook tegen spinnen. Haal daarom regelmatig een doek langs de camera’s om spinnenwebben te verwijderen en uw zicht vrij te houden. 

Spinnenweb bij Bullet beveiligingscamera's

Bullet-beveiligingscamera’s zijn spinnen hun grootste vrienden, en dat komt door het beschermende kapje aan de bovenzijde van de camera. Dit kapje beschermt tegen regen en overbelichting van de zon, maar biedt tegelijkertijd ruimte voor spinnen om hun web te hechten en te schuilen.

De warmte van het infraroodlicht heeft bovendien een grote invloed op het aantrekken van spinnen. Daarom hebben Bullet-beveiligingscamera’s extra aandacht nodig bij het onderhoud van uw camerabewakingssysteem. Zorg ervoor dat u regelmatig controleert op spinnenwebben en deze verwijdert, om wazige beelden en ongewenste verstoringen te voorkomen.

Anti-spinnenspray voor beveiligingscamera's. Doden niet, verjagen wel

Met diervriendelijke anti-spinnenspray, die spinnen weert maar niet doodt, kunt u effectief spinnen verjagen van uw beveiligingscamera’s.

Hoe dit werkt? Spuit de spray rond de directe omgeving van de camera’s, en vermijd daarbij het spuiten op de lens. De spinnen zullen de omgeving onaantrekkelijk vinden en daardoor uit de buurt blijven van uw beveiligingscamera’s.

De spray heeft een werking die ongeveer 4 tot 6 maanden aanhoudt. Houd er echter rekening mee dat dit in extreem warm weer minder kan zijn door het verdampen van het product. De spray is 100% biologisch afbreekbaar en is gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Zo zorgt u niet alleen voor heldere beelden, maar draagt u ook bij aan een verantwoorde manier van onderhoud.

Verminderen van diefstal, vandalisme en inbraken

Bij Securetech begrijpen we dat één oplossing niet voor iedereen werkt als het gaat om beveiliging. Onze expertise stelt ons in staat om de unieke behoeften van elk project zorgvuldig te beoordelen en op maat gemaakte beveiligingsoplossingen te bieden die perfect aansluiten op de wensen van onze klanten. Of het nu gaat om het beschermen van commerciële panden of het beveiligen van vitale infrastructuur, ons arsenaal aan geavanceerde camera’s en professionele aanpak creëert een geruststellende omgeving voor al onze gewaardeerde partners.

Onze trotse momenten komen voort uit het feit dat we talloze organisaties en instellingen hebben geholpen om hun beveiliging te versterken en kwetsbaarheden te minimaliseren. Ons portfolio strekt zich uit over diverse sectoren, waarbij we zelfs de meest uitdagende omgevingen hebben beveiligd.

In 3 stappen voorzien van camerabeveiliging

Uw woning of bedrijfspand beveiligen met hoogwaardige camerabewaking? Bij ons heeft u de keuze om het proces te starten met een geheel vrijblijvende offerte op maat of om uw systeem direct samen te stellen, allebei inclusief volledige montage.

Onze beveiligingsexperts staan klaar om uw specifieke behoeften te bespreken en de beste oplossing voor uw situatie te adviseren. Of het nu gaat om een kleine woning, vrijstaande villa, MBK bedrijfspand, groot bedrijfspand of elke denkbare toepassing, wij zorgen voor een offerte die perfect aansluit
bij uw wensen en budget.

Niels Boorsma

Accountmanager

Wilt u ook professionele camerabeveiliging?

Wilt u zich graag laten adviseren bij het aanschaffen van uw camerabeveiliging systeem? Laat onze specialisten u vrijblijvend op weg helpen.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Gratis offerte op maat

U heeft meer dan 8 camera’s geselecteerd, ons systeem kan slechts een automatische indicatieve berekening maken tot 8 camera’s. Gelieve uw gegevens achter te laten zodat wij samen met u een offerte op maat kunnen maken.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.