Camerabewaking voor buiten

Camerabewaking voor buiten

Bij het selecteren van een camerabewaking systeem die voor buiten gebruikt wordt, is het belangrijk om te weten aan welke eisen de camera’s moeten voldoen. Denk bijvoorbeeld aan:

 

  1. Hoeveel meter nachtzicht u nodig heeft
  2. Wat voor type camera u kiest, bijvoorbeeld een Bullet camera of een Dome camera
  3. De dichtheid van de camera (IP66)
  4. Vandaalbestendig

 

Infrarood nachtzicht

Veel van de buiten bewakingscamera’s zijn voorzien van IR leds, het licht hiervan geeft een weerkaatsing waardoor het nachtzicht mogelijk wordt gemaakt. Een bewakingscamera met een te sterk nachtzicht, kan ook een zo gehete “overkill” veroorzaken. Het licht wat de IR leds produceert is bijvoorbeeld te sterk voor de situatie waardoor er een overbelichting ontstaat.

Veel moderne bewakingscamera’s zijn voorzien van Smart IR leds. Smart IR leds werken in combinatie met een lichtsensor welke continue het aantal lux berekend en passen zich daar op aan, zo zal er minder snel overbelichting wordt veroorzaakt. Wij bij Securetech hebben daarom ook selectief gekozen om enkel camera’s te leveren met Smart IR leds. Zo is de keuze ook makkelijker te maken.

Water en vandaalbestendig

Wij proberen het zo simpel mogelijk te houden, zo zijn onze Dome bewakingscamera’s voor zowel binnen als voor buiten te gebruiken. Al onze camera’s zijn vandaalbestendig en hebben een minimale dichtheid van IP66 óf IP67. IP66 is een dichtheid welke water en stofbestendig is. IP67 is waterdicht en stofdicht.

Camerabewaking voor uw woning

Wilt u graag een bewakingscamera buiten op uw woning? Voor veel woningen adviseren wij meestal één zogeheten “Dome bewakingscamera”. Dit model oogst wat vriendelijker, is wat minder aanwezig en voldoet qua specificaties in de meeste gevallen.

Camerabewaking voor uw bedrijfs of kantoorpand

Bent u opzoek naar een bewakingscamera voor buiten op uw bedrijfspand? Voor bedrijfspanden adviseren wij een Dome bewakingscamera of een Bullet camera. Een Bullet camera is wat meer aanwezig door z’n langwerpige vorm en heeft vaak ook een sterker nachtzicht. Indien u een groot terrein heeft, kan dit in dit geval goed uitkomen.

Heeft u toch nog wat vragen, neem gerust contact op met een van onze specialisten.


You've just added this product to the cart: