Defog op uw beveiligingscamera

Mist en nevel kunnen de zichtbaarheid van uw beveiligingscamera’s ernstig belemmeren, waardoor belangrijke details verloren gaan. Gelukkig is er een oplossing: defog-technologie. Deze innovatieve functie kan de beeldkwaliteit drastisch verbeteren, zelfs in de meest uitdagende weersomstandigheden. In deze blog duiken we in de werking van defog en laten we zien hoe het de effectiviteit van uw beveiligingscamera’s kan verhogen. Lees verder om te ontdekken hoe u de zichtbaarheid van uw camera’s kunt optimaliseren en uw eigendommen beter kunt beschermen.

Hoe werkt Defog?

Defog-technologie werkt door het analyseren en aanpassen van het contrast en de scherpte van het beeld in uw beveiligingscamera. In mistige of nevelige omstandigheden kunnen beelden vaag en onduidelijk worden. Defog detecteert deze problemen en past algoritmen toe om het contrast en de helderheid van het beeld te verbeteren.

Het werkt door de pixels in het beeld te onderzoeken en de kleur en intensiteit aan te passen om de mistige delen te verminderen. Dit resulteert in een helderder en duidelijker beeld, waardoor details zichtbaar worden die anders door de mist verborgen zouden zijn. In wezen helpt defog de camera door de mist heen te “kijken”, waardoor de algehele beeldkwaliteit en effectiviteit van uw beveiligingscamera’s wordt verhoogd.

Niels Boorsma

Accountmanager

Wilt u ook professionele camerabeveiliging?

Wilt u zich graag laten adviseren bij het aanschaffen van uw camerabeveiliging systeem? Laat onze specialisten u vrijblijvend op weg helpen.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Gratis offerte op maat

U heeft meer dan 8 camera’s geselecteerd, ons systeem kan slechts een automatische indicatieve berekening maken tot 8 camera’s. Gelieve uw gegevens achter te laten zodat wij samen met u een offerte op maat kunnen maken.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.