Camerabewaking voor thuis

Camerabewaking voor thuis

Als u op zoek bent voor camerabewaking voor thuis, dan zijn er een aantal belangrijke punten waar u op moet letten. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk voor wat voor type bewakingscamera u kiest, en welke eisen u heeft aan het systeem.

Live App en Software

Tegenwoordig is het gewenst om met uw camerabewaking systeem uw woning thuis te bekijken met een live app. Toch is het niet vanzelfsprekend dat dat met ieder systeem kan. De achterliggende software is daarom ook belangrijk. Veel software wordt slecht onderhouden waardoor er veel fouten inzitten. Kies daarom voor een systeem waar regelmatig updates op uitgevoerd worden.

Wij bij Securetech werken met onze eigen camerabewaking systemen. Met onze App worden er maandelijks updates uitgevoerd om de gebruikerservaring te verbeteren. Zo is het mogelijk om met onze applicaties live mee te kijken, terug te kijken, back-ups maken, foto’s maken, push-meldingen te activeren of bijvoorbeeld lokale instellingen te wijzigen. En dat overal ter wereld verbonden te zijn met thuis.

Camerabewaking voor gemak en uw veiligheid

Even kijken of de bezorger al geweest is, of dat de fiets nog in de voortuin staat. Een camerabewaking systeem voor thuis heeft niet alleen preventieve voordelen, maar het is ook gewoon gemakkelijk.

Advies bij het aanschaffen van een camerabewaking systeem voor thuis

Op internet staat er een zee aan informatie als het gaat om camerabewaking systemen. Als u opzoek bent voor een camera systeem voor thuis, willen wij u daar een handje bij helpen. Meestal voor woningen wordt er gebruik gemaakt van een zogeheten: “Dome camera”. Deze camera ziet er wat vriendelijker uit, en is gemakkelijk af te stellen.

Bewakingscamera’s met nachtzicht

In het verleden is er ook veel gebruik gemaakt van Dome camera’s met een glazen kapje, zoals hieronder te zien:

In de praktijk is gebleken dat deze camera’s niet ideaal zijn voor in de nachturen. Door het infrarood wat zich achter het glas bevindt, veroorzaakte dat een reflectie in nachturen. Ook kan het zijn dat na een tijd er wat lichte krasjes op het glas ontstaan.

Een goed alternatief is een Turret Dome camera, zoals hieronder te zien:

vandaalbestendige-dome-buiten-binnen-camera-nachtzicht-wit

Deze Dome camera is geschikt om voor buiten gebruikt te worden. Het glas aan de voorzijde is van verhard glas, en de infrarood zit gescheiden van de lens door de vlakke voorzijde, zo kunnen er geen reflecties ontstaan door het infrarood nachtlicht.

 

Hieronder hebben wij een aantal pakketten welke wellicht geschikt zijn voor uw woning:

Advies nodig?

Heeft u toch nog een vraag welke onbeantwoord is, of wilt u graag advies. Neem dan contact op met een van onze specialisten op: 072 511 50 52


You've just added this product to the cart: