Full color beveiligingscamera voor woning in Oosterhout

Voor een woning in Oosterhout hebben wij onlangs een geavanceerd camerabeveiligingssysteem geïnstalleerd, bestaande uit een Super HD full color camera. Deze hoogwaardige camera is uitgerust met zowel personen- als voertuigendetectie. Onze installateur heeft met precisie de kabels direct naar de meterkast geleid, waar ze netjes zijn afgewerkt. Uw veiligheid, gecombineerd met esthetiek en professionaliteit, staat bij ons voorop.

De oprit, voordeur en de auto mooi in beeld

Met de Super HD full color camera heeft de bewoner nu een perfect zicht op de oprit, voordeur en zijn auto. Deze hoogwaardige camera beschikt over een brede kijkhoek van 112 graden en biedt nachtzicht in kleur tot wel 20 meter. Bewoners kunnen via een gebruiksvriendelijke app eenvoudig beelden terugkijken en ontvangen intelligente meldingen bij detectie van personen. Alle kabels zijn zorgvuldig en direct naar de meterkast geleid en netjes afgewerkt.

In 3 stappen voorzien van camerabeveiliging voor buiten

Uw woning of bedrijfspand beveiligen met hoogwaardige camerabewaking? Bij ons heeft u de keuze om het proces te starten met een geheel vrijblijvende offerte op maat of om uw systeem direct samen te stellen, allebei inclusief volledige montage.

Onze beveiligingsexperts staan klaar om uw specifieke behoeften te bespreken en de beste oplossing voor uw situatie te adviseren. Of het nu gaat om een kleine woning, vrijstaande villa, MBK bedrijfspand, groot bedrijfspand of elke denkbare toepassing, wij zorgen voor een offerte die perfect aansluit
bij uw wensen en budget.

Rob Wellem

Accountmanager

Persoonlijk advies op maat?

Wilt u zich graag laten adviseren bij het aanschaffen van uw camerabewaking systeem? Laat onze specialisten u vrijblijvend op weg helpen.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Gratis offerte op maat

U heeft meer dan 8 camera’s geselecteerd, ons systeem kan slechts een automatische indicatieve berekening maken tot 8 camera’s. Gelieve uw gegevens achter te laten zodat wij samen met u een offerte op maat kunnen maken.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.