*optioneel

Service & onderhoud

Optimaliseer de prestaties en levensduur van uw camerabewakingssysteem door regelmatig onderhoud en updates. Vergelijkbaar met het onderhoud dat u aan uw auto of huis uitvoert, is ook uw camerabewakingssysteem gebaat bij zorgvuldige aandacht. Wij bieden uitgebreide onderhoudsdiensten aan om ervoor te zorgen dat uw systeem maximaal blijft presteren en altijd up-to-date is.

Verleng de levensduur van uw systeem

Service en ondersteuning door de mensen die uw Securetech producten het beste kennen. Onderhoud aan uw camerabewaking systeem is belangrijk voor een langere levensduur. Net zoals bij de APK van uw auto heeft ook het camerabewaking systeem onderhoud nodig. Dit komt omdat het systeem continu beelden schrijft. Securetech biedt deskundige technische ondersteuning op afstand en extra mogelijkheden zoals: het veiligstellen van uw beelden of langs komen op locatie voor een volledige onderhoud. 

Vergelijk servicepakketten

SecuretechCare

Ondersteuning door de mensen die uw Securetech producten het beste kennen.

€ 12,00 per maand

Incl. BTW Jaarlijks gefactureerd

SecuretechCare All-in

Service en ondersteuning door de mensen die uw Securetech producten het beste kennen.

€ 39,00 per maand

Incl. BTW Jaarlijks gefactureerd

*Prijs gebaseerd tot 8 camera’s heeft u meer camera’s ? dan maken wij graag een voorstel op maat voor u.

Onze garantie

Onze service staat nog hoog in het vaandel. Bij ons draait alles om het leveren van kwaliteit en tevredenheid aan onze gewaardeerde klanten. Wij streven er voortdurend naar om uw verwachtingen te overtreffen en een ongeëvenaarde ervaring te bieden.

Een van de manieren waarop wij onze toewijding tonen, is door onze productgarantie van maar liefst 2 jaar. Wanneer u bij ons koopt, kunt u met een gerust hart genieten van uw aankoop, wetende dat wij achter de duurzaamheid en betrouwbaarheid van onze producten staan. Mocht er binnen twee jaar iets onverhoopt misgaan, dan staan wij paraat om het probleem onder garantie op te lossen en u te ondersteunen.

Niels Boorsma

Accountmanager

Vraag uw service aan

Laat onze specialisten u vrijblijvend op weg helpen.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Gratis offerte op maat

U heeft meer dan 8 camera’s geselecteerd, ons systeem kan slechts een automatische indicatieve berekening maken tot 8 camera’s. Gelieve uw gegevens achter te laten zodat wij samen met u een offerte op maat kunnen maken.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.