Meest gestelde vragen

Lees hier de meest gestelde vragen en algemene informatie over camerabewaking. Mocht u naderhand nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met onze support afdeling. Wij staan u graag te woord.

Camerabewaking kosten

De kosten voor camerabewaking inclusief installatie kunnen erg uiteenlopen. Zo zijn er verschillende systemen in kwaliteit, functies en resolutie. Wij werken uitsluitend met de hoogste standaard systemen.

Een professioneel Quad-HD systeem inclusief vakkundige installatie begint als bij incl. btw voor € 1.100,-

Benieuwd wat een camerabewaking systeem voor u kost? Ontvang een prijsindicatie binnen 1 min.

Nee, u bent zelf volledig eigenaar van uw camerasysteem bij aanschaf. Er zitten hier dan ook geen maandelijkse kosten aan verbonden. Op zoek naar een onderhoudspakket voor camerasysteem? Bekijk onze mogelijkheden.

Wij verplichten onze klanten niet om een onderhoudspakket af te nemen. Toch zijn er veel voordelen aan verbonden als u de levensduur van uw professionele camerasysteem wilt verlengen, zoals:

 • Direct hulp op afstand 
 • Hulp bij veiligstellen van beelden 
 • Voorrijkosten inbegrepen 
 • Port-forwarding 
 • Snellere responsetijd 
 • Korting op buiten de garantie materialen 
 • Controle huidige beveiligingssituatie 
 • Up-to-date houden van uw systeem en software 
 • Camera’s schoonmaken 
 • Anti-spinnen en- of regen behandeling 
 • Harde schijf check 
 • Controle afstelling van de camera’s 
 • Controle bekabeling

Onze onderhoudspakketten beginnen al vanaf incl. btw € 12,- per maand. Bekijk onze mogelijkheden.

Camerabewaking voor woning

U bent in het recht om uw eigen veiligheid en goederen te garanderen. Wij installeren altijd in overeenstemming met de privacywet. Dit betekend niet dat u doelbewust bij omwonende naar binnen mag kijken/filmen. In sommige situaties is dit onvermijdelijk, hiervoor kunnen wij bepaalden gebieden van beelden maskeren. Lees meer over de wet & regelgeving.

Wanneer u camera’s thuis laat installeren, adviseren wij een bekabelde oplossing. Vanuit beveiligingsoogpunt is dit de meest betrouwbare methode. Draadloze verbindingen, zoals wifi, kunnen verstoord worden door GSM jammers. Ook powerline verbindingen, die als semi-draadloos worden beschouwd, zijn gevoelig voor verstoring door stroompieken. Het kiezen voor een bekabelde oplossing minimaliseert deze risico’s. Lees meer over de voor- en nadelen van draadloos & bekabeld.

Bij het wegwerken van de kabels behandelen wij uw woning met het grootste respect, alsof het onze eigen woning is. Beveiligingstechnisch kiezen we de beste route voor de kabels van de camera naar de opnamerecorder, die meestal in de meterkast is geplaatst.

We maken gebruik van diverse methoden om dit te realiseren. Zo kunnen we de kabels via kruipruimtes leggen, gebruik maken van bestaande infrastructuur zoals patchpunten (indien aanwezig), de voegen van de buitenmuren volgen of onder dakpannen door gaan. Soms leggen we de kabels zelfs ondergronds. Ons doel is om ervoor te zorgen dat er geen zichtbare kabels zijn en dat alles vakkundig en netjes wordt afgewerkt. Bekijk ons meest recente werk.

Camerabewaking voor bedrijf

Als bedrijf heeft u de verantwoordelijkheid om de veiligheid van uw eigendommen en medewerkers te waarborgen. Wanneer u camera’s installeert, is het essentieel om dit in overeenstemming met de privacywet te doen. Dit betekent echter niet dat u doelbewust in ruimtes van omwonenden of aangrenzende bedrijfspanden mag kijken/filmen. In situaties waar dit onvermijdelijk is, kunnen wij bepaalde gebieden in de beelden maskeren om de privacy te respecteren.

Daarnaast bent u als bedrijf verplicht om bezoekers van uw pand te informeren over de aanwezigheid van camera’s. Er zijn tevens strikte regels omtrent het publiceren van camerabeelden. Zorg ervoor dat u goed op de hoogte bent van de wet- en regelgeving hieromtrent. Lees meer over de wet & regelgeving.

Wanneer u camera’s in uw bedrijfspand laat installeren, adviseren wij een bekabelde oplossing. Vanuit beveiligingsoogpunt is dit de meest betrouwbare methode.

Draadloze verbindingen, zoals wifi, zijn gevoelig voor verstoring door GSM jammers. Ook powerline verbindingen, die semi-draadloos zijn, kunnen verstoord worden door stroompieken. Door te kiezen voor een bekabelde oplossing minimaliseert u deze risico’s. Lees meer over de voor- en nadelen van draadloos & bekabeld.

Bij het wegwerken van de kabels behandelen wij uw bedrijfspand met de grootste zorg en professionaliteit, alsof het ons eigen pand betreft. Vanuit een beveiligingsoogpunt kiezen we de meest strategische route voor de kabels van de camera naar de opnamerecorder.

Voor de installatie maken we optimaal gebruik van de aanwezige faciliteiten en infrastructuur. We kunnen de kabels bijvoorbeeld via bestaande industriële kabelgoten laten lopen, integreren in systeemplafonds (indien aanwezig), of aansluiten op uw huidige netwerkinfrastructuur. Ook andere methoden, zoals het gebruik van kruipruimtes of patchpunten (indien beschikbaar), zijn opties. Indien nodig kunnen we de kabels zelfs ondergronds leggen. Ons primaire doel is om ervoor te zorgen dat er geen zichtbare kabels zijn en dat alles vakkundig en esthetisch verantwoord wordt afgewerkt. Bekijk ons meest recente werk voor voorbeelden van onze expertise.

Absoluut. Wij installeren camerapalen speciaal ontworpen voor bedrijfspanden. Onze camerapalen zijn van hoogwaardige kwaliteit en standaard verkrijgbaar in de kleuren wit (RAL9010), zwart (RAL9005) en zilver.

Indien u een specifieke RAL-kleur wenst, is dat ook mogelijk. Houd er wel rekening mee dat hieraan extra kosten verbonden kunnen zijn. Zie hoe onze monteur Bob een mast plaatst.

Camerabewaking voor VvE

Nee, bij aanschaf zijn jullie volledig eigenaar van het camerasysteem en hebben dit in eigen beheer. Wel is het aan te raden om te overwegen jaarlijks onderhoud af te nemen of een MJOP.

Bij het installeren van beveiligingscamera’s binnen een VvE hanteren wij altijd de volgende principes:

 1. Voor installatie is doorgaans toestemming van de VvE vereist, wat vaak een meerderheidsbesluit tijdens een vergadering betekent.

 2. We zorgen ervoor dat persoonlijke leefruimtes, zoals appartementsdeuren, niet direct gefilmd worden. Algemene ruimtes zoals hallen en parkeerplaatsen kunnen wel in beeld, mits privégebieden beschermd blijven. Als dit onvermijdelijk is, dan kunnen we dit afschermen met privacyzones.

 3. We plaatsen zichtbare borden of waarschuwingstickers om bewoners en bezoekers te informeren over actieve camerabewaking.

 4. Onze recorders worden altijd ingesteld op een opnameduur van max. 4 weken. Zo voldoet u altijd aan de AVG norm.

 5. Privacypolicy: We adviseren de VvE sterk om een heldere privacypolicy te hebben die uitlegt hoe er met de camerabeelden wordt omgegaan.

Bij Securetech zorgen we er altijd voor dat de installatie van camera’s volgens deze richtlijnen verloopt. Hiermee garanderen we zowel veiligheid als privacy.

Wanneer u overweegt camera’s te installeren binnen de VvE, adviseren wij altijd een bekabelde oplossing. Dit is vanuit beveiligingsoogpunt de meest betrouwbare methode. Draadloze verbindingen, zoals wifi, kunnen vatbaar zijn voor verstoringen door GSM jammers. Powerline verbindingen, die als semi-draadloos worden beschouwd, lopen ook risico’s door stroompieken. Voor de veiligheid en betrouwbaarheid van de gehele VvE is het kiezen voor een bekabelde oplossing de beste keuze.

Bij het wegwerken van de kabels behandelen wij de gezamenlijke ruimtes en woningen binnen de VvE met het grootste respect, alsof het onze eigen ruimte is. Beveiligingstechnisch bepalen we de optimale route voor de kabels van de camera naar de opnamerecorder, welke vaak in een centrale meterkast of technische ruimte is geplaatst. Indien gewenst, plaatsen we de recorder op een geborgde wijze voor extra beveiliging.

In gemeenschappelijke ruimtes, zoals parkeergarages, maken we gebruik van industriële kabelgoten indien deze aanwezig zijn. We volgen ook de voegen van de buitenmuren en voor bepaalde trajecten kunnen we de kabels ook ondergronds leggen.

Op verzoek kunnen we bovendien een monitor installeren, zodat het bestuur eenvoudig de beelden kan raadplegen. Ons primaire doel is om zichtbare kabels te minimaliseren en te zorgen voor een vakkundige en nette afwerking. Bekijk ons meest recente werk voor voorbeelden van projecten binnen VvE’s.

Camerabewaking installatie

Wanneer u ervoor kiest om een systeem door ons te laten installeren, bestaat de prijs uit verschillende componenten, waaronder arbeidsloon, afwerkmaterialen en voorrijkosten. Ons team zorgt voor een volledige installatie van uw gewenste systeem. Hieronder valt:

 • Het trekken en professioneel wegwerken van de kabels.
 • Het nauwkeurig afstellen van de camera’s voor optimaal zicht.
 • Het installeren en configureren van de bijbehorende software op uw telefoon.

Bovendien staan onze ICT-medewerkers klaar om op afstand eventuele configuraties voor u te verzorgen. Denk hierbij aan het instellen van een opnameschema, verschillende modi of het beheer van de beelden. Stel uw eigen systeem samen en ontvang vrijblijvend een offerte.

Bij het installeren van camerasystemen in zowel bedrijfspanden als woningen, behandelen wij elke locatie met de grootste zorg, alsof het onze eigen plek is.

We selecteren vanuit beveiligingsoogpunt de beste route voor de kabels en maken hierbij optimaal gebruik van de bestaande faciliteiten en infrastructuur. Of het nu gaat om industriële kabelgoten, systeemplafonds, kruipruimtes of uw huidige netwerkinfrastructuur, wij zorgen ervoor dat alle kabels vakkundig en esthetisch worden weggewerkt. Voor meer inzicht in onze werkwijze, bekijk ons meest recente werk.

Onze hoofdvestiging bevindt zich in Alkmaar, maar wij zijn landelijk actief. Dankzij onze jarenlange ervaring en uitgebreide expertise bieden wij hoogwaardige installatieservices door heel Nederland. Ons toegewijde team van professionals staat klaar om aan al uw behoeften te voldoen, ongeacht uw locatie in het land. Bekijk onze meest recente projecten.

Wet & regelgeving

Wanneer u camera’s plaatst om opnamen te maken rond uw bedrijf of woning, dient u aan bepaalde regels te voldoen. Bedrijven en particulieren moeten kenbaar maken dat er camera’s aanwezig zijn, bijvoorbeeld door een sticker of bordje bij de toegangsdeur te plaatsen.

De opgeslagen beelden mogen doorgaans maximaal 28 dagen bewaard worden en mogen niet voor derden bereikbaar zijn. Het doel van de opnamen dient uitsluitend te zijn om persoonlijke eigendommen te beschermen; u mag de privacy van mensen, dieren, of goederen niet schenden.

Het is echter belangrijk op te merken dat er enige overlap toegestaan is. Als u bijvoorbeeld uw carport in beeld heeft en daarbij is het onvermijdelijk een deel van de stoep in beeld te hebben, dan is dit wel toegestaan. Een dergelijke overlap is soms onvermijdelijk en wordt doorgaans als aanvaardbaar beschouwd.

Uw camera mag alleen opnamen maken van uw eigendom, met als exclusief doel het beschermen van persoonlijke eigendommen. Het is niet toegestaan om de privacy van mensen, dieren of goederen te schenden. Echter, als u bijvoorbeeld uw carport in beeld heeft en daarbij onvermijdelijk een deel van de stoep in beeld krijgt, is dit wel toegestaan.

Een enige overlap is soms onvermijdelijk. Verder bent u verplicht om duidelijk zichtbaar te vermelden dat er camerabeveiliging aanwezig is, bijvoorbeeld door een sticker of bordje bij de toegangsdeur te plaatsen.

Ja, camerabeelden van zowel ondernemers als particulieren mogen wettelijk als bewijs worden ingebracht. Dit soort visueel bewijs wordt vaak gebruikt in programma’s als ‘Opsporingsverzocht’, waarmee de politie sneller daders kan identificeren en arresteren.

Gebruikershandleidingen

 1. Zorg ervoor dat uw recorder verbonden is met uw netwerk/modem
 2. installeer de App RXcamView in de Apple App store of Google Play Store
 3. Open de App RXCamView
 4. Als u de App heeft geopend, klik dan linksboven op het profielicoontje
 5. Klik dan op Apparaatlijst
 6. Klik dan rechtsboven op het + icoontje. Klik dan op IPC/NVR/DVR
 7. Scan de QR-code van de bovenzijde van uw recorder (zilveren label)
 8. Vul het standaard wachtwoord in van uw camerasysteem secure12 (geen hoofdletters)
 9. Klik dan op Opslaan
 10. Ga dan terug naar het beginscherm- en klik dan op uw recorder om de beelden te laten weergeven

De handleiding van de App RXCamView kunt u terugvinden in de App zelf. Volg de onderstaande stappen om de handleiding te weergeven:

 1. Open de App RXCamView
 2. Als u de App heeft geopend, klik dan linksboven op het profielicoontje
 3. Klik dan op Help

Als u vanaf uw computer wilt meekijken, kunt u gebruik maken van ons support platform. Bezoek onze supportpagina via https://support.securetech.nl/onderwerpen/op-afstand-meekijken-computer/ voor gedetailleerde instructies over het installeren van de benodigde software op uw computer. Na het downloaden en installeren van de software kunt u inloggen met uw recorder-gegevens en de instructies op de website volgen om op afstand mee te kijken. Mocht u vragen hebben of ondersteuning nodig hebben tijdens dit proces, neem dan gerust contact op met onze supportafdeling. We staan klaar om u te helpen!

Ja zeker, wij hebben onze uitgebreide handleidingen van onze recorder online staan. Deze kun u vinden op onze helpcentrum. Deze handleidingen bestaan uit uitgebreide handleidingen en instructievideos.

Via recorder: 
Wachtwoord- of gebruikers aanpassen/aanmaken via uw Securetech recorder? volg deze stappen.

Via VMS(computer):
Wachtwoord- of gebruikers aanpassen/aanmaken via de VMS software op uw computer? volg deze stappen.

Via RXCamView (telefoon of tablet):

 1. Open de App
 2. Klik linksboven op het profielicoontje
 3. Klik dan op Apparaatlijst
 4. Hier ziet u uw recorder tussen staan. Klik dan op het icoontje “vierkant met een potlootje”
 5. Klik onderaan op wachtwoord wijzigen. Het originele wachtwoord is secure12 (zonder hoofdletters)

 

*Let op, indien u het wachtwoord wijzigt op deze telefoon, dan worden alle andere apparaten automatisch uitgelogt 

Weetjes over camerabewaking

Er zijn verschillende soorten beveiligingscamera’s beschikbaar voor diverse toepassingen. De meest voorkomende typen zijn Bullet camera’s, kenmerkend door hun langwerpige vorm; Dome camera’s, die vaak worden gebruikt vanwege hun discrete uiterlijk; en bestuurbare PTZ camera’s, die kunnen pannen, kantelen en zoomen om een breed gebied te dekken. Kom meer te weten over alle soorten beveiligingscamera’s.

De beeldkwaliteit van een beveiligingscamera is van cruciaal belang. Een hoge beeldkwaliteit zorgt ervoor dat details duidelijk zichtbaar zijn, wat essentieel kan zijn bij het identificeren van personen of objecten.

Terwijl een camera met lage resolutie wellicht algemene bewegingen kan vastleggen, kan het ontbreken van details het moeilijk maken om specifieke kenmerken of acties te onderscheiden. Daarom is het raadzaam om bij de aanschaf van een beveiligingscamera rekening te houden met de beeldkwaliteit, afhankelijk van het beoogde gebruik en de specifieke behoeften van de locatie. Kom meer te weten over verschillende resoluties van beveiligingscamera’s.

Het toepassen van camerabewaking heeft meerdere effecten.

Ten eerste draagt het bij aan de preventie van ongewenste activiteiten, aangezien de aanwezigheid van camera’s potentiële overtreders kan afschrikken.

Ten tweede faciliteert het de opsporing en vervolging door het vastleggen van bewijsmateriaal in geval van incidenten. Bovendien verhoogt het het algemene veiligheidsgevoel onder bewoners, werknemers of bezoekers van een bepaalde locatie.

Echter, het is essentieel dat bij de implementatie van camerabewaking rekening wordt gehouden met privacywetgeving en ethische overwegingen. Wilt u meer weten over de effecten van camerabewaking?

Storing of problemen

Als uw App niet online komt, kan natuurlijk meerdere oorzaken hebben. Hier zijn een aantal zaken wat u kunt controleren:

 1. Is het apparaat op uw App nog wel toegevoegd? Zo niet, volg dan de stappen op deze link.
 2. Staat uw recorder nog wel aan?
 3. Is uw recorder nog wel op uw netwerk gekoppeld?
 4. Heeft u telefoon of smartphone wel een internetverbinding?

Als u op alle bovenstaande stappen een “ja” als antwoord heeft, dan kan het zijn dat uw systeem een ip-conflict heeft. Dit zou u kunnen verhelpen door de volgende stappen te volgen:

 1. Zet uw recorder uit (en laat deze tijdelijk uit staan)
 2. Herstart dan uw modem van uw netwerk, laat deze dan eerst volledig opstarten
 3. Zet uw recorder weer aan als uw modem volledig opnieuw opgestart is

Werkt het nog steeds niet? Mogelijk staat uw recorder niet ingesteld op DHCP. Volg deze stappen hoe u DHCP kunt instellen.

Werkt dit nog steeds niet? Neemt dan contact met onze klantenservice op

Als uw software niet online komt, kan natuurlijk meerdere oorzaken hebben. Hier zijn een aantal zaken wat u kunt controleren:

 1. Is het apparaat op uw software nog wel toegevoegd? Zo niet, volg dan de stappen op deze link.
 2. Staat uw recorder nog wel aan?
 3. Is uw recorder nog wel op uw netwerk gekoppeld?
 4. Heeft u computer wel een internetverbinding?

Als u op alle bovenstaande stappen een “ja” als antwoord heeft, dan kan het zijn dat uw systeem een ip-conflict heeft. Dit zou u kunnen verhelpen door de volgende stappen te volgen:

 1. Zet uw recorder uit (en laat deze tijdelijk uit staan)
 2. Herstart dan uw modem van uw netwerk, laat deze dan eerst volledig opstarten
 3. Zet uw recorder weer aan als uw modem volledig opnieuw opgestart is

Werkt het nog steeds niet? Mogelijk staat uw recorder niet ingesteld op DHCP. Volg deze stappen hoe u DHCP kunt instellen.

Werkt dit nog steeds niet? Neemt dan contact met onze klantenservice op

Soms kan het meerdere oorzaken hebben dat uw recorder niet opneemt. Soms gebeurd het dat er onbewust iets geactiveerd wordt waardoor het systeem niet meer opneemt.

Als uw een ip-systeem van Securetech heeft, volg dan de onderstaande stappen:

 1. Open de App RXCamView 
 2. Klik linksboven op het profielicoontje 
 3. Klik dan op Externe instelling
 4. Klik uw apparaat aan in de lijst van parameters op afstand instellen
 5. Klik dan op HDD
 6. Als u hier een Harde schijf ziet staan met een totale opslag, dan werkt de harde schijf naar behoren
 7. Klik dan op Terug
 8. Klik dan op opnameschema, zorg ervoor dat de opnameschema van zon t/m za 00:00 tot 00:00 geactiveerd staat. Als dit nog niet ingesteld staat, kunt u dit aanpassen door rechtsboven op parameters instelling te klikken

Indien u nog steeds problemen met opnemen, vraag dan een hulp op afstand aan

Dat uw nachtzicht is vermindert, kan meerdere oorzaken hebben. Controleer de onderstaande stappen:

 1. Is de camera spinnenweb vrij? spinnenwebben kunnen een weerkaatsing geven op nachtzicht en dus ook wazige beelden. Overdag lijkt het alsof er niks aan de hand is
 2. Is de lens schoongemaakt? Viezigheid kan troebel beeld veroorzaken vooral in de nachturen
 3. Is de camera niet te veel naar de muur- of een dichtbij zijnde object afgesteld? Een muur of een dichtbij zijnde object kan een enorme weerkaatsing geven door het infrarood nachtzicht van de camera. Hierdoor verblind de camera zichzelf. Dit kunt u herkennen door een groot wit beeld in de nacht, het overige van het beeld wordt dan donker.

Vakkundig geplaatste camerabewaking voor uw situatie

Weet u niet waar u moet beginnen of bent u liever ontzorgd? Wij geven u vrijblijvend advies voor iedere toepassing en zijn landelijk actief. Met ruim 15 jaar ervaring op het gebied van camerabeveiliging zijn wij uw specialist op dit gebied. Voor elke complexe situatie is een juiste beveiligingsoplossing.

Gratis offerte op maat

U heeft meer dan 8 camera’s geselecteerd, ons systeem kan slechts een automatische indicatieve berekening maken tot 8 camera’s. Gelieve uw gegevens achter te laten zodat wij samen met u een offerte op maat kunnen maken.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Opslagcapaciteit

Standaard inbegrepen

De systemen van Securetech worden standaard geleverd met voldoende opslagcapaciteit zodat u de beelden lang genoeg terug kunt kijken. Is de standaard opslag niet voldoende? Kies er dan voor om de opslag te upgraden. U kunt deze opslagruimte uitbreiden tot maximaal 8 TB, zodat u meer ruimte heeft voor opgenomen beelden.

Pakketten tot 4 camera’s worden standaard geleverd met 1000GB (1TB) harde schijf.
Pakketten vanaf 5 camera’s worden standaard geleverd met 2000GB (2TB) harde schijf.
Pakketten vanaf 9 camera’s worden standaard geleverd met 4000GB (4TB) harde schijf.

Op basis van 4 Super HD camera’s

1-TB-opslag: Gemiddeld 1 week opname
2-TB-opslag: Gemiddeld 2 weken opname
4-TB-opslag: Gemiddeld 4 weken opname
8-TB-opslag: Gemiddeld 8 weken opname

Wat gebeurt als de harde schijf vol is?

Onze recorders zijn voorzien van een looping-record, dat houdt in dat als de harde schijf vol raakt, de oudste beelden automatisch overschreven worden.

Specificaties Securetech recorder

Een uitgebreid overzicht van het brein van het systeem de NVR recorder.

Beeldkwaliteit

Super HD

De Super HD camera biedt een verbluffende resolutie van 4MP (2560×1440), wat resulteert in scherpe beelden en een nachtzicht van maximaal 20 meter. De beveiligingscamera beschikt over zowel infrarood- als full color nachtzichtmogelijkheden, Dankzij Full Color technologie genereert de camera continu heldere en levendige beelden. Dit wordt bereikt door de aanvullende verlichting van een extra lampje.

2K HD

De 2K HD camera biedt beelden van topkwaliteit met een resolutie van 5MP (2880×1620) en een indrukwekkend nachtzichtbereik van 30 meter, dankzij de geavanceerde Starlight technologie. Bovendien is deze camera uitgerust met A.I. Lite functionaliteit, waardoor het in staat is om personen en voertuigen te herkennen, op te nemen en meldingen te genereren. Dit maakt de camera ideaal voor situaties waarin gedetailleerde beelden en slimme detectiemogelijkheden van belang zijn.

4K Ultra HD

Ontdek de meest krachtigste camera met een beeldkwaliteit van 4K Ultra HD 8MP (3840x2160). Profiteert u van ultieme beeldprestaties, zowel overdag als 's nachts, dankzij geavanceerde Pro IR leds en lichtsensor voor maximaal 50 meter nachtzicht. Deze 4K beveiligingscamera levert haarscherpe details, perfect voor diverse scenario's. Ontdek ook Line Cross Detection en uitgebreide A.I.-mogelijkheden, inclusief herkenning van personen en voertuigen, opnames en directe meldingen. Betreed het hoogste niveau van camerabewaking met onze 4K Ultra HD camera. Voor degenen die streven naar het allerbeste.

Vergelijk alle camera-modellen

Een uitgebreid overzicht van de verschillen tussen onze beveiligingscamera's.

Welke sector?

De juiste sector die bij uw aanvraag past

Ongeacht in welke sector u actief bent, bieden wij passende oplossingen die aan uw specifieke behoeften voldoen. Van woningen tot grote bedrijfspanden, onze oplossingen zijn flexibel en schaalbaar, zodat ze perfect passen bij de vereisten van elke situatie.

Hoeveel camera's voor mijn situatie?

1 tot 2 beveiligingscamera('s)

Geschikt voor tussenwoningen: Doorgaans worden één tot twee beveiligingscamera's aanbevolen voor het effectief beveiligen van een gemiddelde tussenwoning. Deze camera's kunnen strategisch worden geplaatst aan zowel de voor- als achterkant van de woning om een volledige dekking te bieden.

3 beveiligingscamera's

Geschikt voor hoekwoningen: Gemiddeld genomen worden er doorgaans drie beveiligingscamera's aanbevolen voor een effectieve beveiliging van een hoekwoning. Deze camera's kunnen strategisch worden geplaatst aan de voorzijde, achterzijde en zijkant van de woning om een uitgebreide dekking te garanderen.

4 tot 6 beveiligingscamera's

Geschikt voor vrijstaande woningen: Voor een optimale beveiliging van vrijstaande woningen worden doorgaans vier tot zes beveiligingscamera's aanbevolen, die strategisch rondom de woning worden geplaatst. Door deze uitgebreide dekking kunt u alle zijdes van de woning effectief in de gaten houden en potentiële beveiligingsrisico's minimaliseren.

7 of meer beveiligingscamera's

Geschikt voor winkels, loodsen, VvE, en bedrijfspanden: Voor effectieve beveiliging van winkels, loodsen en bedrijfspanden worden meestal zes of meer beveiligingscamera's aanbevolen om een uitgebreide dekking te verzekeren. Deze locaties hebben vaak een groot oppervlak dat bewaakt moet worden, waardoor het plaatsen van meerdere camera's essentieel is. Door slimme positionering van de camera's kunt u diverse binnen- en buitenzones monitoren, zoals ingangen, uitgangen, parkeerplaatsen en laad- en loszones.

Meer dan 8 beveiligingscamera's

Onze camera configuratietool kan automatisch berekeningen maken voor maximaal 8 camera's. Laat uw gegevens achter zodat we samen met u een op maat gemaakte offerte kunnen creëren, afgestemd op uw wensen en situatie.