Ons verhaal

Securetech is ontstaan uit jarenlange ervaring op het gebied van camerabewakingssystemen. Ons toegewijde team heeft zich in de afgelopen jaren gespecialiseerd in dit vakgebied, waardoor we nu met volle overtuiging kunnen spreken over een uitgebreide kennis en expertise. 

Bij Securetech geloven we in het belang van veiligheid, of het nu gaat om zakelijke of particuliere klanten. Onze passie voor beveiliging en ons verlangen om een veilige omgeving te creëren voor iedereen heeft ons geleid tot waar we nu zijn.

Beveiliging voor iedereen

Een klein team van enthousiaste professionals die gepassioneerd waren over camerabeveiliging. Wilden een verschil maken in de beveiligingsindustrie door kwalitatieve beveiligingsoplossingen te bieden voor zowel kleine als grote klanten. Het idee was om geavanceerde technologieën toegankelijk te maken voor iedereen, ongeacht de omvang van hun beveiligingsbehoeften.

Onze camerasystemen

Onze uitmuntende service gaat hand in hand met het beste camerasysteem

Bij Securetech combineren we kwaliteit met betrouwbaarheid. Onze service en ons camerasysteem vormen samen een sterk duo, gericht op de tevredenheid van de klant. We streven ernaar om zowel in technologie als in dienstverlening uit te blinken, zodat u altijd op ons kunt rekenen. Dat is de Securetech standaard.

Wat kunt u van ons verwachten?

Onze klanten staan centraal in alles wat we doen. We luisteren aandachtig naar hun behoeften, zorgen en budgettaire overwegingen. Op basis daarvan adviseren we de best mogelijke beveiligingsoplossing, afgestemd op hun specifieke situatie. Ons team van experts zorgt ervoor dat elke camera zorgvuldig wordt geïnstalleerd en perfect functioneert, met aandacht voor elk detail.

Het vertrouwen dat onze klanten in ons stellen, heeft ons gedreven om te blijven groeien en innoveren. Vanaf het eerste contact tot lang nadat de camera’s zijn geïnstalleerd, zorgen we voor uitstekende klantenservice en ondersteuning. Onze relatie met klanten is gebaseerd op vertrouwen en duurzaamheid, omdat we graag langdurige partnerschappen aangaan. We willen van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

In 3 stappen voorzien van camerabewaking

Uw woning of bedrijfspand beveiligen met hoogwaardige camerabewaking? Bij ons heeft u de keuze om het proces te starten met een geheel vrijblijvende offerte op maat of om uw systeem direct samen te stellen, allebei inclusief volledige montage.

Onze beveiligingsexperts staan klaar om uw specifieke behoeften te bespreken en de beste oplossing voor uw situatie te adviseren. Of het nu gaat om een kleine woning, vrijstaande villa, MBK bedrijfspand, groot bedrijfspand of elke denkbare toepassing, wij zorgen voor een offerte die perfect aansluit
bij uw wensen en budget.

Tevreden klanten

Securetech heeft een belangrijke rol gespeeld bij de installatie, levering en implementatie van beveiligingssystemen in verschillende sectoren. We hebben een solide staat van dienst opgebouwd door hoogwaardige installaties te verzorgen. Onze expertise strekt zich uit tot vrijwel elke branche. We hebben succesvolle installaties uitgevoerd, waaronder het opzetten van infrastructuur voor bewakingscamera’s op Container Vessels (zee- en binnenvaartschepen), diverse Verenigingen van Eigenaren (VvE’s), alle soorten woningen, scholen en grootschalige parkeer garage’s, kantoor- en bedrijfsgebouwen.

Daarnaast hebben we onze uitgebreide kennis en ervaring toegepast in de medische sector. We hebben met succes samengewerkt met ziekenhuizen en privéklinieken. Ook hebben wij innovatieve oplossingen bedacht voor het (tijdelijk) monitoren van productie in diverse sectoren. Onze expertise stelt ons in staat om op maat gemaakte beveiligingsoplossingen te bieden, die voldoen aan de specifieke behoeften van elke sector.

Niels Boorsma

Accountmanager

Advies over camerabeveiliging?

Wilt u zich graag laten adviseren bij het aanschaffen van uw camerabewaking systeem? Laat onze specialisten u vrijblijvend op weg helpen.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Gratis offerte op maat

U heeft meer dan 8 camera’s geselecteerd, ons systeem kan slechts een automatische indicatieve berekening maken tot 8 camera’s. Gelieve uw gegevens achter te laten zodat wij samen met u een offerte op maat kunnen maken.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.