Ons Verhaal

Ons verhaal

Securetech is is ontstaan uit jaren ervaring op het gebied van camerabewaking systemen. Ons team heeft zich in de afgelopen jaren gespecialiseerd op dit gebied en kunnen wij inmiddels met volle overtuiging spreken over een goede dosis kennis. De zeer complexe technieken hebben wij kunnen vereenvoudigen tot een Plug and Play concept waarbij de gebruiksvriendelijkheid en service centraal staat.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Uiteraard adviseren wij u bij het beveiligen van zowel klein én grootschalige projecten zoals: woningen, winkelpanden, of scheepvaartindustrie of anders. Securetech is gespecialiseerd in Camerabewaking voor vrijwel ieder doel, zo hebben wij zowel bedrade als veilige en stabiele draadloze oplossingen zoals Powerline Communication(PLC) over het stroomnet.

Zo bieden wij het volgende aan:

Wat kunt u van ons verwachten

Naast alle kennis die we in huis hebben op het gebied van IP camerabewaking/camerabeveiliging, weten wij exact wat u als eindgebruiker verwacht van uw systeem. Daarom hanteren wij als principe het PPKR concept: Prijs, Prestatie, Kwaliteit en Resultaat. Securetech staat garant voor Kwaliteit, gebruiksgemak en installatie gemak. Daarnaast beloven wij u een snelle levering, Degelijke service met goede ondersteuning en goede garantie voorwaarden.

Vraag een offerte aan als u gebruikt wilt maken van onze producten, service of diensten. Uiteraard kunt u ook bellen met onze experts op 072-5115052.

De waardering van securetech.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 178 reviews.