Ons Verhaal

Ons verhaal

Securetech is ontstaan uit jaren ervaring op het gebied van camerabewaking systemen. Ons team heeft zich in de afgelopen jaren gespecialiseerd op dit gebied en kunnen wij inmiddels met volle overtuiging spreken over een goede dosis kennis. De zeer complexe technieken hebben wij kunnen vereenvoudigen tot een Plug and Play concept waarbij de gebruiksvriendelijkheid en service centraal staat.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Uiteraard adviseren wij u bij het beveiligen van zowel klein én grootschalige projecten zoals: woningen, winkelpanden, of scheepvaartindustrie of anders. Securetech is gespecialiseerd in Camerabewaking voor vrijwel ieder doel, zo hebben wij zowel bedrade als veilige en stabiele draadloze oplossingen zoals Powerline Communication(PLC) over het stroomnet.

Zo bieden wij het volgende aan:

Wat kunt u van ons verwachten

Naast alle kennis die we in huis hebben op het gebied van IP camerabewaking/camerabeveiliging, weten wij exact wat u als eindgebruiker verwacht van uw systeem. Daarom hanteren wij als principe het PPKR concept: Prijs, Prestatie, Kwaliteit en Resultaat. Securetech staat garant voor Kwaliteit, gebruiksgemak en installatie gemak. Daarnaast beloven wij u een snelle levering, Degelijke service met goede ondersteuning en goede garantie voorwaarden.

Onze projecten

Securetech heeft bijgestaan in het leveren, adviseren en installeren in vrijwel iedere sector. Zo hebben wij o.a. geadviseerd bij het toepassen en opbouwen van de infrastructuur voor bewakingscamera’s op Zeecontainer Vessels. Onze klanten vinden het prettig om vanuit één software meerdere vaarprocessen te kunnen monitoren vanaf een externe locatie.

Ook hebben wij onze kennis toegepast in de medische sector, van ziekenhuizen tot privé klinieken waarbij het monitoren van patiënten belangrijk is, een oogje in het zeil houden door het toepassen van bewakingscamera’s bij het proces van bijvoorbeeld Radiotherapie.

Vraag een offerte aan als u gebruikt wilt maken van onze producten, service of diensten. Uiteraard kunt u ook bellen met onze experts op 088 – 411 45 00.