Camerabewaking voor uw bedrijf

Zicht op uw bedrijf, waar u ook bent. Controle en veiligheid, altijd en overal.

Een professioneel en gebruiksvriendelijk systeem met garantie op: de beste beeldkwaliteit, live meekijken, kraakhelder nachtzicht en geschikt voor binnen & buiten. Met de systemen van Securetech bent u verzekerd van een veilige bedrijfspand. 

Camerabewaking draagt bij aan de beveiliging van uw medewerkers en uw bedrijf. Door uw kantoor, bedrijfspand of winkel continu te monitoren met een goed camerabewaking systeem, kunt u effectief optreden tegen diefstal en andere onregelmatigheden. Dit heeft niet alleen een positieve invloed op de veiligheid, maar kan ook bijdragen aan een stabielere kasstroom en voorraad. Inbrekers en dieven zullen eerder een pand vermijden dat duidelijk voorzien is van camerabewaking.

Camerabewaking voor uw bedrijf? Laat het aan ons over

Al ruim 15 jaar zijn wij de expert in camerabewaking voor bedrijfspanden en winkels. Onze ervaring en toewijding staan garant voor kwaliteit, professionaliteit en betrouwbaarheid in elke opdracht die we uitvoeren. Bij ons staat uw veiligheid centraal.

Professioneel geïnstalleerd

Laat u volledig ontzorgen bij de installatie van een camerabewakingssysteem voor uw bedrijfspand of winkel. Vertrouw op de expertise van onze opgeleide installateurs. Een hoogwaardig camerasysteem verdient immers een even hoogwaardige installatie. Voor optimale betrouwbaarheid kiezen wij uitsluitend voor bekabelde systemen.

Tijdens het wegwerken van de kabels benaderen we uw bedrijfspand of winkel met de grootst mogelijke zorg en deskundigheid, alsof het ons eigen pand betreft. Vanuit een beveiligingsperspectief zorgen wij ervoor dat de kabels altijd via de meest strategische route lopen, van de camera naar de opnamerecorder.

Kantoorpand volledig voorzien van camera’s door dit geweldige team van Securetech. Duidelijk advies en heldere afspraken, die ook nagekomen worden. Nette afwerking.
– Frank 

Onze klanten

Op korte termijn geïnstalleerd

Na een incident zien veel ondernemers in hoe belangrijk camerabewaking is. Een snelle reactie in dergelijke situaties is cruciaal, en daar zijn we ons bij Securetech van bewust.

Of u nu enkele camera’s nodig heeft voor uw magazijn, of een uitgebreide systeem voor uw parkeergarage of bedrijfsterrein; onze experts bieden voor elke situatie een oplossing op maat. Dankzij onze ruime voorraad kunnen we snel inspelen op uw specifieke behoeften.

Waarom u kiest voor Securetech

Wij bellen u graag

Weet u niet waar u moet beginnen? Laat u door ons adviseren. Op welk telefoonnummer kunnen wij u bereiken?

Ook geschikt voor buiten

Bij Securetech bieden we betrouwbare camerabewakingssystemen aan voor zowel binnen- als buitengebruik, variërend in beeldkwaliteit. Elke camera is vandaalbestendig, heeft een IP67-certificering en is NDAA compliant.

Dankzij A.I. technologie onderscheiden onze camera’s personen en voertuigen, met haarscherpe beelden tot 4K Ultra HD. De ingebouwde verlichting garandeert heldere nachtbeelden tot 50 meter. Onze specialisten staan klaar om u van deskundig advies te voorzien. Bij Securetech staan eenvoud, expertise en service centraal.

Kraakhelder beeldkwaliteit

Scherpe beelden met fijne details tot wel 4K UHD. Onze camera’s bieden niet alleen krachtige prestaties, maar hebben ook een modern design dat perfect bij iedere bedrijfspand past.

Blijf up-to-date met de app overal ter wereld

Met de gratis intelligente App van Securetech blijft u altijd en overal in verbinding met uw camerasysteem. Denk aan live beelden- of opgeslagen beelden te bekijken.

Intelligente camerabewaking

Ontdek de geavanceerde functies van onze slimme camera’s! Dankzij de A.I. technologie kunnen ze personen en voertuigen herkennen, line-crossdetectie en gezichten detecteren en nog veel meer. Ons deskundige team zorgt voor een zorgvuldige programmering en garandeert een feilloze werking.

Welk camerasysteem heeft uw bedrijfspand nodig?

Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om precies te weten welke bewakingscamera het beste bij uw situatie past. Elk camerasysteem is uniek en een verkeerde keuze kan snel tot een miskoop leiden. Daarom is een goed advies van essentieel belang. Bij ons kunt u rekenen op een professioneel advies dat volledig is afgestemd op uw wensen en behoeften.

Laten we samen een cameraplan maken

Of u nu te maken heeft met een ingewikkelde situatie waarbij meerdere beveiligingscamera’s nodig zijn, of advies wilt over de beste plek voor uw camera’s om het maximale eruit te halen, wij staan voor u klaar. Samen zorgen we voor het beste cameraplan voor uw situatie.

Nog meer redenen om voor ons te kiezen

Wij besteden zorgvuldig aandacht aan het afstellen van uw camera’s en controleren systematisch hun functionaliteit zoals het instellen van intelligente functies. Na deze gedetailleerde afstelling worden de camera’s gereinigd en optimaal voorbereid voor gebruik. 

U kunt erop vertrouwen dat wij ons inzetten voor de betrouwbaarheid en werking van uw beveiligingssysteem, zodat u met vertrouwen kunt rekenen op de beveiliging die het biedt.

Wij streven naar perfectie

Uw tevredenheid en de veiligheid van uw bedrijf of winkel zijn voor ons het belangrijkste. Onze expertise en kwaliteitssystemen zijn onze basis. Na installatie controleren onze monteurs samen met u of alles correct is geïnstalleerd.

Als u tevreden bent, zijn wij dat ook. We zien onze taak als voltooid wanneer u zich veilig voelt en tevreden bent. Uw vertrouwen en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Altijd meekijken met uw bedrijf, ook buiten openingstijden

Met de bijgeleverde software voor uw telefoon, tablets en computers blijft u overal en altijd verbonden met uw bedrijf of winkel. Ontvang onmiddellijk meldingen bij verdachte activiteiten en sla de beelden snel en gemakkelijk op, of u nu op locatie bent of elders. Voor het gebruik van onze software worden geen maandelijkse kosten in rekening gebracht.

Veelgestelde vragen

De kosten voor camerabewaking inclusief installatie kunnen erg uiteenlopen. Zo zijn er verschillende systemen in kwaliteit, functies en resolutie. Wij werken uitsluitend met de hoogste standaard systemen.

Een professioneel Quad-HD systeem inclusief vakkundige installatie begint vanaf incl. btw € 1.100,-

Benieuwd wat een camerabewaking systeem voor u kost? Ontvang een prijsindicatie binnen 1 min.

Nee, u bent zelf volledig eigenaar van uw camerasysteem bij aanschaf. Er zitten hier dan ook geen maandelijkse kosten aan verbonden. 

Bij het waarborgen van de veiligheid van uw eigendommen en medewerkers komt veel kijken. Niet alleen het installeren van camera’s, maar ook het naleven van de privacywetgeving. U hoeft zich echter geen zorgen te maken over potentiële inbreuken op de privacy. Als een bepaalde camerahoek onvermijdelijk zicht geeft op ruimtes van omwonenden of naburige bedrijfspanden, kunnen wij specifieke delen van het beeld maskeren om de privacy te respecteren.

Bovendien moet elke bezoeker van uw bedrijf op de hoogte zijn van de aanwezigheid van camera’s. Bij elke installatie leveren wij waarschuwingsstickers om hierin te voorzien. Er bestaan ook strikte richtlijnen voor het delen van camerabeelden. Laat het aan ons over; wij voorzien u van deskundig advies bij elke aankoop van een camerasysteem, zodat u zich veilig en compliant voelt.

Wanneer u camera’s in uw bedrijfspand laat installeren, adviseren wij een bekabelde oplossing. Vanuit beveiligingsoogpunt is dit de meest betrouwbare methode.

Draadloze verbindingen, zoals wifi, zijn gevoelig voor verstoring door GSM jammers. Ook powerline verbindingen, die semi-draadloos zijn, kunnen verstoord worden door stroompieken. Door te kiezen voor een bekabelde oplossing minimaliseert u deze risico’s.

Bij het wegwerken van de kabels behandelen wij uw bedrijfspand met de grootste zorg en professionaliteit, alsof het ons eigen pand betreft. Vanuit een beveiligingsoogpunt kiezen we de meest strategische route voor de kabels van de camera naar de opnamerecorder.

Voor de installatie maken we optimaal gebruik van de aanwezige faciliteiten en infrastructuur. We kunnen de kabels bijvoorbeeld via bestaande industriële kabelgoten laten lopen, integreren in systeemplafonds (indien aanwezig), of aansluiten op uw huidige netwerkinfrastructuur. Ook andere methoden, zoals het gebruik van kruipruimtes of patchpunten (indien beschikbaar), zijn opties. Indien nodig kunnen we de kabels zelfs ondergronds leggen. Ons primaire doel is om ervoor te zorgen dat er geen zichtbare kabels zijn en dat alles vakkundig en esthetisch verantwoord wordt afgewerkt.

Absoluut. Wij installeren camerapalen speciaal ontworpen voor bedrijfspanden. Onze camerapalen zijn van hoogwaardige kwaliteit en standaard verkrijgbaar in de kleuren wit (RAL9010), zwart (RAL9005) en zilver.

Indien u een specifieke RAL-kleur wenst, is dat ook mogelijk. Houd er wel rekening mee dat hieraan extra kosten verbonden kunnen zijn. Wilt u ook graag een paal bij uw bedrijf? Vraag een offerte op maat aan.

Camerabewaking dient verschillende essentiële doelen in de beveiliging van zowel privé- als bedrijfslocaties:

 1. Preventieve Werking: De aanwezigheid van camera’s kan potentiële inbrekers of vandalen afschrikken, waardoor de kans op ongewenste incidenten vermindert.

 2. Opsporingsdoeleinde: In het geval van een beveiligingsincident zijn camerabeelden een onmisbaar hulpmiddel. Ze bieden concreet bewijsmateriaal dat kan helpen bij de opsporing en identificatie van daders, wat vaak effectiever is dan een alarmsysteem.

 3. Bewijsvoering: Camerabeelden kunnen als bewijs dienen in juridische situaties, van geschillen tussen klanten tot aansprakelijkheidsclaims.

 4. Overzicht en Controle: Camera’s bieden eigenaren en beveiligingspersoneel de mogelijkheid om gebieden real-time te monitoren, waardoor ze snel op situaties kunnen reageren.

 5. Kostenbesparing: Hoewel de initiële investering in een camerasysteem kosten met zich meebrengt, kunnen de voordelen op de lange termijn – zoals het voorkomen van diefstal of schade – leiden tot significante kostenbesparingen.

Het implementeren van een goed doordacht camerasysteem is dan ook een investering in de veiligheid, het overzicht en de toekomst van uw eigendommen. Wilt u zich graag laten adviseren? Vraag een adviesgesprek aan.

Wij verplichten onze klanten niet om een onderhoudspakket af te nemen. Toch zijn er veel voordelen aan verbonden als u de levensduur van uw professionele camerasysteem wilt verlengen, zoals:

 • Direct hulp op afstand 
 • Hulp bij veiligstellen van beelden 
 • Voorrijkosten inbegrepen 
 • Port-forwarding 
 • Snellere responsetijd 
 • Korting op buiten de garantie materialen 
 • Controle huidige beveiligingssituatie 
 • Up-to-date houden van uw systeem en software 
 • Camera’s schoonmaken 
 • Anti-spinnen en- of regen behandeling 
 • Harde schijf check 
 • Controle afstelling van de camera’s 
 • Controle bekabeling

Onze onderhoudspakketten beginnen al vanaf incl. btw € 12,- per maand. Bekijk onze mogelijkheden.

 

Navigeer naar:

Rob Wellem

Accountmanager

Persoonlijk advies op maat voor uw bedrijf?

Wilt u zich graag laten adviseren bij het aanschaffen van uw camerabewaking systeem? Laat onze specialisten u vrijblijvend op weg helpen.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Gratis offerte op maat

U heeft meer dan 8 camera’s geselecteerd, ons systeem kan slechts een automatische indicatieve berekening maken tot 8 camera’s. Gelieve uw gegevens achter te laten zodat wij samen met u een offerte op maat kunnen maken.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.