Camerabewaking voor uw woning

Zien wat er in & om uw woning gebeurt. Overal en altijd.

Wij installeren professionele camerabewaking systemen die garantie geven op:
kraakhelder beeldkwaliteit en live meekijken overal ter wereld. Onze camera’s zijn geschikt voor in- en rondom uw woning, dag- en nacht. Als u kiest voor Securetech, bent u verzekerd van een veilige woning.

Camerabewaking is een absolute must voor de bescherming van uw dierbare en woning. Iedereen heeft zijn eigen reden om camerabewaking toe te passen. Sommigen wachten op een aanleiding voordat ze voor camerabewaking kiezen, terwijl anderen proactief camera’s installeren, vooral wanneer inbraakcijfers stijgen. Voorkomen is altijd beter dan genezen.

Camerabewaking voor uw woning? Laat het aan ons over

Al meer dan 15 jaar lang zijn wij de vertrouwde naam in camerabewaking. Onze ervaring spreekt voor zich: van kleine woningen tot complexe en grote installaties. Wij hebben voor elke situatie de juiste oplossing. Bij ons staat kwaliteit, professionaliteit en betrouwbaarheid altijd voorop.

Inclusief professionele installatieservice

Laat u volledig ontzorgen en vertrouw de installatie toe aan onze opgeleide installateurs. Bij een kwalitatief camerabewaking systeem hoort een even kwalitatieve installatie. Voor maximale betrouwbaarheid kiezen wij uitsluitend voor bekabelde systemen. Zoals wij altijd zeggen: wilt u probleemloos, kies dan geen draadloos.

Bij het wegwerken van de kabels behandelen we uw woning met de grootst mogelijke zorg en deskundigheid, alsof het ons eigen woning is. Vanuit een beveiligingsperspectief selecteren we steeds de meest strategische route voor de kabels, van de camera naar de opnamerecorder. 

Een geweldig bedrijf waar de klant nog echt koning is. Fijn om mee samen te werken. Goede service en veel kennis van zaken.
– Nick en zijn gezin

Waarom u kiest voor Securetech

In 3 stappen voorzien van camerabewaking

Uw woning beveiligen met hoogwaardige camerabewaking? Bij ons heeft u de keuze om het proces te starten met een geheel vrijblijvende offerte op maat of om uw systeem direct samen te stellen, allebei inclusief volledige montage.

Onze beveiligingsexperts staan klaar om uw specifieke behoeften te bespreken en de beste oplossing voor uw situatie te adviseren. Of het nu gaat om een kleine woning of een vrijstaande villa, wij zorgen voor een offerte die perfect aansluit bij uw wensen en budget.

Geschikt voor in en rondom uw woning

Bij Securetech bieden we betrouwbare camerabewakingssystemen aan voor zowel binnen– als buitengebruik, variërend in beeldkwaliteit. Elke camera is vandaalbestendig, heeft een IP67-certificering en is NDAA compliant.

Dankzij A.I. technologie onderscheiden onze camera’s personen en voertuigen, met haarscherpe beelden tot 4K Ultra HD. De ingebouwde verlichting garandeert heldere nachtbeelden tot 50 meter. Onze specialisten staan klaar om u van deskundig advies te voorzien. Bij Securetech staan eenvoud, expertise en service centraal.

Kraakhelder beeldkwaliteit

Scherpe beelden met overvloedige fijne details tot wel 4K UHD. Onze camera’s bieden niet alleen krachtige prestaties, maar hebben ook een modern design dat perfect bij iedere woning past.

Blijf up-to-date met de app overal ter wereld

Met de gratis intelligente App van Securetech blijft u altijd en overal in verbinding met uw camerasysteem. Denk aan live beelden- of opgeslagen beelden te bekijken.

Intelligente camerabewaking

Ontdek de geavanceerde functies van onze slimme camera’s! Dankzij de A.I. technologie kunnen ze personen en voertuigen herkennen, line-crossdetectie en gezichten detecteren en nog veel meer. Ons deskundige team zorgt voor een zorgvuldige programmering en garandeert een feilloze werking.

De juiste bewakingscamera kiezen we samen

Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om precies te weten welke bewakingscamera het beste bij uw situatie past. Elk camerasysteem is uniek en een verkeerde keuze kan snel tot een miskoop leiden. Daarom is een goed advies van essentieel belang. Bij ons kunt u rekenen op een professioneel advies dat volledig is afgestemd op uw wensen en behoeften.

Onze klanten

Nog meer redenen om voor ons te kiezen

Bij Securetech snappen we hoe belangrijk de beveiliging van uw huis is. Met onze technologie krijgt u altijd duidelijke beelden, dag en nacht, wat het weer ook is. We bieden oplossingen die goed passen bij wat u thuis nodig heeft.

Door onze 24/7 camerabewaking slaapt u rustig, wetend dat er op uw huis wordt gelet. Heeft u vragen? Onze klantenservice staat voor u klaar. Kies voor Securetech voor top camerabewaking voor een eerlijke prijs.

Het beste camerasysteem voor uw woning

Bij Securetech staat gebruiksgemak voorop. Onze camera’s zijn eenvoudig in gebruik en tegelijkertijd betrouwbaar. Samen met onze service zorgen we ervoor dat u zorgeloos kunt genieten van de beste camerasysteem. We focussen op technologie die toegankelijk en gebruiksvriendelijk is, zodat u altijd met gemak op ons camerasysteem kunt vertrouwen.

Altijd meekijken, ook buiten de deur

Met de bijgeleverde software voor uw telefoon, tablets en computers blijft u overal en altijd verbonden met uw woning. Ontvang onmiddellijk meldingen bij verdachte activiteiten en sla de beelden snel en gemakkelijk op, of u nu thuis bent of elders. Voor het gebruik van onze software worden geen maandelijkse kosten in rekening gebracht.

Wij streven naar perfectie

Bij ons staan uw tevredenheid en veiligheid centraal. Onze expertise en hoogwaardige systemen vormen slechts het startpunt. Aan het einde van de installatie lopen onze monteurs samen met u een rondje om te verzekeren dat alles naar tevredenheid is geïnstalleerd. 

Tevreden? Dan zijn wij dat ook. We beschouwen onze taak pas als volbracht wanneer uw tevredenheid volledig is gewaarborgd en u zich daadwerkelijk veiliger voelt. Dagelijks streven we naar perfectie, omdat uw vertrouwen en veiligheid dat verdienen.

Veelgestelde vragen

De kosten voor camerabewaking inclusief installatie kunnen erg uiteenlopen. Zo zijn er verschillende systemen in kwaliteit, functies en resolutie. Wij werken uitsluitend met de hoogste standaard systemen.

Een professioneel Quad-HD systeem inclusief vakkundige installatie begint vanaf incl. btw € 1.100,-

Benieuwd wat een camerabewaking systeem voor u kost? Ontvang een prijsindicatie binnen 1 min.

Nee, u bent zelf volledig eigenaar van uw camerasysteem bij aanschaf. Er zitten hier dan ook geen maandelijkse kosten aan verbonden. 

U bent in het recht om uw eigen veiligheid en goederen te garanderen. Wij installeren altijd in overeenstemming met de privacywet. Dit betekend niet dat u doelbewust bij omwonende naar binnen mag kijken/filmen. In sommige situaties is dit onvermijdelijk, hiervoor kunnen wij bepaalden gebieden van beelden maskeren. 

Wilt u probleemloos? kies dan niet voor draadloos. Wanneer u camera’s thuis laat installeren, adviseren wij een bekabelde oplossing. Vanuit beveiligingsoogpunt is dit de meest betrouwbare methode. Draadloze verbindingen, zoals wifi, kunnen verstoord worden door GSM jammers. Ook powerline verbindingen, die als semi-draadloos worden beschouwd, zijn gevoelig voor verstoring door stroompieken. Het kiezen voor een bekabelde oplossing minimaliseert deze risico’s.

Bij het wegwerken van de kabels behandelen wij uw woning met het grootste respect, alsof het onze eigen woning is. Beveiligingstechnisch kiezen we de beste route voor de kabels van de camera naar de opnamerecorder, die meestal in de meterkast is geplaatst.

We maken gebruik van diverse methoden om dit te realiseren. Zo kunnen we de kabels via kruipruimtes leggen, gebruik maken van bestaande infrastructuur zoals patchpunten (indien aanwezig), de voegen van de buitenmuren volgen of onder dakpannen door gaan. Soms leggen we de kabels zelfs ondergronds. Ons doel is om ervoor te zorgen dat er geen zichtbare kabels zijn en dat alles vakkundig en netjes wordt afgewerkt. Bekijk ons meest recente werk.

Camerabewaking dient verschillende essentiële doelen in de beveiliging van zowel privé- als bedrijfslocaties:

 1. Preventieve Werking: De aanwezigheid van camera’s kan potentiële inbrekers of vandalen afschrikken, waardoor de kans op ongewenste incidenten vermindert.

 2. Opsporingsdoeleinde: In het geval van een beveiligingsincident zijn camerabeelden een onmisbaar hulpmiddel. Ze bieden concreet bewijsmateriaal dat kan helpen bij de opsporing en identificatie van daders, wat vaak effectiever is dan een alarmsysteem.

 3. Bewijsvoering: Camerabeelden kunnen als bewijs dienen in juridische situaties, van geschillen tussen klanten tot aansprakelijkheidsclaims.

 4. Overzicht en Controle: Camera’s bieden eigenaren en beveiligingspersoneel de mogelijkheid om gebieden real-time te monitoren, waardoor ze snel op situaties kunnen reageren.

 5. Kostenbesparing: Hoewel de initiële investering in een camerasysteem kosten met zich meebrengt, kunnen de voordelen op de lange termijn – zoals het voorkomen van diefstal of schade – leiden tot significante kostenbesparingen.

Het implementeren van een goed doordacht camerasysteem is dan ook een investering in de veiligheid, het overzicht en de toekomst van uw eigendommen. Wilt u zich graag laten adviseren? Vraag een adviesgesprek aan.

Wij verplichten onze klanten niet om een onderhoudspakket af te nemen. Toch zijn er veel voordelen aan verbonden als u de levensduur van uw professionele camerasysteem wilt verlengen, zoals:

 • Direct hulp op afstand 
 • Hulp bij veiligstellen van beelden 
 • Voorrijkosten inbegrepen 
 • Port-forwarding 
 • Snellere responsetijd 
 • Korting op buiten de garantie materialen 
 • Controle huidige beveiligingssituatie 
 • Up-to-date houden van uw systeem en software 
 • Camera’s schoonmaken 
 • Anti-spinnen en- of regen behandeling 
 • Harde schijf check 
 • Controle afstelling van de camera’s 
 • Controle bekabeling

Onze onderhoudspakketten beginnen al vanaf incl. btw € 12,- per maand. Bekijk onze mogelijkheden.

Navigeer naar:

Niels Boorsma

Accountmanager

Persoonlijk advies op maat voor uw woning?

Wilt u zich graag laten adviseren bij het aanschaffen van uw camerabewaking systeem? Laat onze specialisten u vrijblijvend op weg helpen.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Gratis offerte op maat

U heeft meer dan 8 camera’s geselecteerd, ons systeem kan slechts een automatische indicatieve berekening maken tot 8 camera’s. Gelieve uw gegevens achter te laten zodat wij samen met u een offerte op maat kunnen maken.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.