Onze geschiedenis

Met meer dan 15 jaar ervaring, bieden onze specialisten voor uw beveiligingsvraagstuk een gepaste oplossing.

2008 | Oprichting

Onze geschiedenis begon in het jaar 2008, toen Securetech met een visionair idee de webshop lanceerde, gericht op professionele camerabewaking naar de gewone consument te brengen. Dit baanbrekende concept, genaamd Plug & Play, zou het de complexiteit van beveiliging voorgoed veranderen.

Terwijl we de webshop introduceerden, begon onze missie om veiligheid toegankelijk en gemakkelijk te maken voor iedereen. Geen ingewikkelde installatieprocessen of langdurige handleidingen meer. In plaats daarvan bood Plug & Play eenvoudige, intuïtieve oplossingen die meteen klaar waren voor gebruik.

2012 | ProSeries

Sinds onze oprichting heeft Securetech altijd voorop gelopen in de wereld van beveiligingstechnologie. Onze reis begon in 2012 met de lancering van de “ProSeries”. Deze lijn van high-end beveiligingscamera’s werd gemaakt om het hogere segment van de markt te bedienen. We hebben onze expertise gebruikt om producten te ontwikkelen die niet alleen beschikken over de nieuwste technologieën, zoals hoge resolutie en nachtzicht, maar ook eenvoudig te installeren zijn voor de eindgebruiker.

Deze innovatieve benadering van beveiliging heeft ons geholpen om een sterke positie in de markt te verwerven en een reputatie op te bouwen voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Het verleden van Securetech is een verhaal van voortdurende innovatie en toewijding aan klanttevredenheid, en we zijn trots op wat we tot nu toe hebben bereikt.

2015 | Van kantoor naar bedrijfspand

In 2015 markeerde een belangrijke verandering voor Securetech. We waren begonnen in een bescheiden klein kantoor, maar door de groei van ons bedrijf en het toenemende succes van onze productlijnen, hadden we dringend meer ruimte nodig. Daarom besloten we naar een groter bedrijfspand te verhuizen.

Met meer opslagruimte en een groter kantoor, konden we onze activiteiten uitbreiden en nog beter inspelen op de behoeften van onze klanten. We merkten een groeiende vraag naar volledige ontzorging in de beveiligingssector, dus hebben we onze diensten aangepast om aan deze behoefte te voldoen.

Dit leidde tot het aanbieden van complete installatiepakketten, waarmee we onze klanten nog meer konden ontzorgen. Onze verhuizing in 2015 was niet alleen een fysieke verandering, maar markeerde ook een belangrijke stap in onze voortdurende inzet om onze klanten de beste en meest complete beveiligingsoplossingen te bieden.

2017 | Nog groter bedrijfspand

In 2017 begon een nieuw hoofdstuk voor Securetech. Door aanhoudende groei en de wens om onze klanten nog beter te kunnen bedienen, maakten we de overstap naar een nog groter bedrijfspand, inclusief uitgebreide opslagfaciliteiten.

Deze ruimere locatie bood ons de mogelijkheid om ons assortiment te vergroten, onze service te verbeteren en nog meer klanten te bereiken. Het gaf ons ook de kans om onze voorraad efficiënter te beheren, wat resulteerde in snellere levering en betere dienstverlening aan onze klanten.

2019 | Bedrijfsovername

In 2019 vond er een belangrijke transformatie plaats binnen Securetech. Onze activiteiten werden overgenomen door Doorcom B.V., een bedrijf met sterke waarden die aansluiten bij onze eigen toewijding aan kwaliteit en klantenservice.

Tegelijkertijd openden we een showroom op een nieuwe locatie. Deze ruimte is speciaal ontworpen om onze klanten een persoonlijke ervaring te bieden. In onze showroom kunnen klanten ons assortiment aan beveiligingssystemen in het echt bekijken en krijgen ze deskundig advies over de beste oplossing voor hun specifieke behoeften. Tot op de dag van vandaag blijft deze ruimte een belangrijke plek waar we onze klanten kunnen helpen bij het kiezen van het perfecte beveiligingssysteem.

2020 | Transformatie

Het jaar 2020 stond symbool voor onzekerheid en verandering. Voor Securetech was dit echter een kans om te transformeren en onze dienstverlening naar een hoger niveau te tillen.

In deze turbulente periode merkten we een groeiende behoefte bij klanten aan stabiliteit en ontzorging. Daarom introduceerden we geavanceerde website tools, waarmee klanten niet enkel Plug & Play-systemen konden aanschaffen, maar ook systemen inclusief installatie direct online konden afnemen.

Deze strategische keuze werd met enthousiasme ontvangen. Ons vernieuwde aanbod betekende niet alleen een technologische stap vooruit, maar onderstreepte ook onze toewijding aan klantgerichtheid, ongeacht externe omstandigheden.

2020 heeft Securetech als bedrijf versterkt. Onze respons op de uitdagingen toonde onze flexibiliteit, vooruitziendheid en ons onwrikbaar streven naar kwaliteit en klanttevredenheid.

2023 | Rebranding

Het jaar 2023 markeert een belangrijk moment voor Securetech. Gedreven door de behoefte aan vernieuwing en met het oog op de toekomst, hebben we gekozen voor een grondige herziening van onze online aanwezigheid.

In samenwerking met de webontwikkelaars van Webynite hebben we ruim een jaar besteed aan het opzetten van een nieuwe website, vergezeld van een bijgewerkte merkidentiteit. Deze rebranding is niet alleen esthetisch, maar ook functioneel van aard.

Onze verbeterde “Zelf Samenstellen” tool stelt klanten in staat om efficiënt hun beveiligingsoplossingen te configureren, waarbij ze direct een prijsindicatie ontvangen, inclusief installatiekosten. Deze update vergemakkelijkt het beslissingsproces en biedt klanten duidelijkheid in een complex landschap. 

Met deze veranderingen bevestigt Securetech zijn toewijding aan kwaliteit, gebruiksgemak en klantgerichtheid. 2023 staat voor ons in het teken van evolutie en verfijning, terwijl we voortdurend streven naar het beste voor onze klanten. “Bij ons geldt: tevredenheid komt pas wanneer u tevreden bent.”

Gratis offerte op maat

U heeft meer dan 8 camera’s geselecteerd, ons systeem kan slechts een automatische indicatieve berekening maken tot 8 camera’s. Gelieve uw gegevens achter te laten zodat wij samen met u een offerte op maat kunnen maken.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Opslagcapaciteit

Standaard inbegrepen

De systemen van Securetech worden standaard geleverd met voldoende opslagcapaciteit zodat u de beelden lang genoeg terug kunt kijken. Is de standaard opslag niet voldoende? Kies er dan voor om de opslag te upgraden. U kunt deze opslagruimte uitbreiden tot maximaal 8 TB, zodat u meer ruimte heeft voor opgenomen beelden.

Pakketten tot 4 camera’s worden standaard geleverd met 1000GB (1TB) harde schijf.
Pakketten vanaf 5 camera’s worden standaard geleverd met 2000GB (2TB) harde schijf.
Pakketten vanaf 9 camera’s worden standaard geleverd met 4000GB (4TB) harde schijf.

Op basis van 4 Super HD camera’s

1-TB-opslag: Gemiddeld 1 week opname
2-TB-opslag: Gemiddeld 2 weken opname
4-TB-opslag: Gemiddeld 4 weken opname
8-TB-opslag: Gemiddeld 8 weken opname

Wat gebeurt als de harde schijf vol is?

Onze recorders zijn voorzien van een looping-record, dat houdt in dat als de harde schijf vol raakt, de oudste beelden automatisch overschreven worden.

Specificaties Securetech recorder

Een uitgebreid overzicht van het brein van het systeem de NVR recorder.

Beeldkwaliteit

Super HD

De Super HD camera biedt een verbluffende resolutie van 4MP (2560×1440), wat resulteert in scherpe beelden en een nachtzicht van maximaal 20 meter. De beveiligingscamera beschikt over zowel infrarood- als full color nachtzichtmogelijkheden, Dankzij Full Color technologie genereert de camera continu heldere en levendige beelden. Dit wordt bereikt door de aanvullende verlichting van een extra lampje.

2K HD

De 2K HD camera biedt beelden van topkwaliteit met een resolutie van 5MP (2880×1620) en een indrukwekkend nachtzichtbereik van 30 meter, dankzij de geavanceerde Starlight technologie. Bovendien is deze camera uitgerust met A.I. Lite functionaliteit, waardoor het in staat is om personen en voertuigen te herkennen, op te nemen en meldingen te genereren. Dit maakt de camera ideaal voor situaties waarin gedetailleerde beelden en slimme detectiemogelijkheden van belang zijn.

4K Ultra HD

Ontdek de meest krachtigste camera met een beeldkwaliteit van 4K Ultra HD 8MP (3840x2160). Profiteert u van ultieme beeldprestaties, zowel overdag als 's nachts, dankzij geavanceerde Pro IR leds en lichtsensor voor maximaal 50 meter nachtzicht. Deze 4K beveiligingscamera levert haarscherpe details, perfect voor diverse scenario's. Ontdek ook Line Cross Detection en uitgebreide A.I.-mogelijkheden, inclusief herkenning van personen en voertuigen, opnames en directe meldingen. Betreed het hoogste niveau van camerabewaking met onze 4K Ultra HD camera. Voor degenen die streven naar het allerbeste.

Vergelijk alle camera-modellen

Een uitgebreid overzicht van de verschillen tussen onze beveiligingscamera's.

Welke sector?

De juiste sector die bij uw aanvraag past

Ongeacht in welke sector u actief bent, bieden wij passende oplossingen die aan uw specifieke behoeften voldoen. Van woningen tot grote bedrijfspanden, onze oplossingen zijn flexibel en schaalbaar, zodat ze perfect passen bij de vereisten van elke situatie.

Hoeveel camera's voor mijn situatie?

1 tot 2 beveiligingscamera('s)

Geschikt voor tussenwoningen: Doorgaans worden één tot twee beveiligingscamera's aanbevolen voor het effectief beveiligen van een gemiddelde tussenwoning. Deze camera's kunnen strategisch worden geplaatst aan zowel de voor- als achterkant van de woning om een volledige dekking te bieden.

3 beveiligingscamera's

Geschikt voor hoekwoningen: Gemiddeld genomen worden er doorgaans drie beveiligingscamera's aanbevolen voor een effectieve beveiliging van een hoekwoning. Deze camera's kunnen strategisch worden geplaatst aan de voorzijde, achterzijde en zijkant van de woning om een uitgebreide dekking te garanderen.

4 tot 6 beveiligingscamera's

Geschikt voor vrijstaande woningen: Voor een optimale beveiliging van vrijstaande woningen worden doorgaans vier tot zes beveiligingscamera's aanbevolen, die strategisch rondom de woning worden geplaatst. Door deze uitgebreide dekking kunt u alle zijdes van de woning effectief in de gaten houden en potentiële beveiligingsrisico's minimaliseren.

7 of meer beveiligingscamera's

Geschikt voor winkels, loodsen, VvE, en bedrijfspanden: Voor effectieve beveiliging van winkels, loodsen en bedrijfspanden worden meestal zes of meer beveiligingscamera's aanbevolen om een uitgebreide dekking te verzekeren. Deze locaties hebben vaak een groot oppervlak dat bewaakt moet worden, waardoor het plaatsen van meerdere camera's essentieel is. Door slimme positionering van de camera's kunt u diverse binnen- en buitenzones monitoren, zoals ingangen, uitgangen, parkeerplaatsen en laad- en loszones.

Meer dan 8 beveiligingscamera's

Onze camera configuratietool kan automatisch berekeningen maken voor maximaal 8 camera's. Laat uw gegevens achter zodat we samen met u een op maat gemaakte offerte kunnen creëren, afgestemd op uw wensen en situatie.