Stel uw systeem nu samen

Voor een professioneel camerasysteem heeft u vakman nodig.
Het samenstellen van een camerasysteem is standaard
inclusief Installatie en afwerkmateriaal. Nooit kosten achteraf.

Ontvang direct een vrijblijvende offerte

In 3 stappen voorzien van camerabewaking

Volg eenvoudige de stappen hieronder om een op maat gemaakt camerabeveiligingspakket samen te stellen dat perfect aansluit bij uw wensen. Maakt u zich geen zorgen over de installatie! Onze ervaren monteurs nemen het voortouw en zorgen ervoor dat elk detail van begin tot eind perfect geregeld wordt. Elk pakket is inclusief professionele installatie en benodigd afwerkmateriaal.

1
Het camerabeveiliging systeem
2
Uw gegevens
3
Vrijblijvende offerte

Het camerasysteem is voor een

Selecteer de type sector dat u wilt beveiligen met camerabeveiliging. Of het nu gaat om uw woning, een groot kantoor of een uitgestrekt terrein, wij hebben de juiste beveiligingsoplossing voor u.

Aantal camera

De keuze voor het aantal beveiligingscamera's is afhankelijk van de specifieke situatie en het gewenste beveiligingsniveau. Over het algemeen wordt geadviseerd om elke mogelijke toegang tot het beveiligde gebied te bewaken. De camera's worden geleverd inclusief een opname-recorder.

Aantal buiten camera(’s)

Kies het gewenste buiten camera's

Beeldkwaliteit

Selecteer hier de gewenste beeldkwaliteit voor de bewakingscamera. Een hogere kwaliteit resulteert in meer gedetailleerde beelden en hoe groter de afstand is waarop gefilmd kan worden. Onze camera’s zijn standaard waterbestendig (IP66) & vandaalbestendig (IK10).

  • Goed beeldkwaliteit 4MP (2560×1440)
  • Tot 20 meter nachtzicht
  • zowel infrarood- als full color
  • Bewegingsdetectie
  • Vaste lens geen zoom
  • Ingebouwde microfoon

Opslag recorder

De systemen van Securetech worden standaard geleverd met voldoende opslagcapaciteit zodat u de beelden lang genoeg terug kunt kijken. Is de standaard opslag niet voldoende? Kies er dan voor om de opslag te upgraden.

Uw gegevens

Vul hieronder uw gegevens in om uw gratis offerte te ontvangen.

Uw gegevens

Vul hieronder uw gegevens in om uw bestelling af te ronden.

Uw bestelling is succesvol ontvangen!

Uw bestelling wordt momenteel verwerkt. We nemen spoedig contact met u op om verdere details van uw bestelling te bespreken, waaronder de exacte installatiedatum en eventuele aanvullende vragen die we hebben. Mocht u in de tussentijd vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Uw persoonlijke offerte wordt verstuurd!

Hartelijk dank voor uw aanvraag. Binnen één uur zullen wij u een e-mail sturen met een op maat gemaakte offerte, waarin alle details, prijzen en voorwaarden duidelijk uiteengezet zullen zijn.

Mocht u vragen hebben of specifieke voorkeuren willen doorgeven, aarzel dan niet om dit aan ons kenbaar te maken. U kunt contact met ons opnemen via e-mail of telefonisch via +31 88 411 45 00.

Indien u akkoord gaat met de offerte, vindt u in de e-mail een link waarmee u uw goedkeuring kunt bevestigen. Zodra u dit hebt gedaan, zullen wij spoedig contact met u opnemen om de gewenste installatiedatum te bespreken en in te plannen.

Uw camerasysteem

Subtotaal

00.00

BTW (21%)

00.00

Uw keuze:

Dome camera

Kleur: Wit

Super HD

x 1

Bullet camera

Kleur: Wit

Super HD

x 1

System Recorder

With free app and software

x 1

Opslag recorder

2TB opslagcapaciteit

x 1

App & software

live meekijken overal ter wereld

Super HD

4MP (2560×1440)

Beveiligingsstickers

Waarschuw bezoek

x 4

Vakkundig geplaatste camerabewaking

Weet u niet waar u moet beginnen of bent u liever ontzorgd? Wij geven u vrijblijvend advies voor iedere toepassing en zijn landelijk actief. Met ruim 15 jaar ervaring op het gebied van camerabeveiliging zijn wij uw specialist op dit gebied. Voor elke complexe situatie is een juiste beveiligingsoplossing.

Beeldkwaliteit

Super HD

De Super HD camera biedt een verbluffende resolutie van 4MP (2560×1440), wat resulteert in scherpe beelden en een nachtzicht van maximaal 20 meter. De beveiligingscamera beschikt over zowel infrarood- als full color nachtzichtmogelijkheden, Dankzij Full Color technologie genereert de camera continu heldere en levendige beelden. Dit wordt bereikt door de aanvullende verlichting van een extra lampje.

2K HD

De 2K HD camera biedt beelden van topkwaliteit met een resolutie van 5MP (2880×1620) en een indrukwekkend nachtzichtbereik van 30 meter, dankzij de geavanceerde Starlight technologie. Bovendien is deze camera uitgerust met A.I. Lite functionaliteit, waardoor het in staat is om personen en voertuigen te herkennen, op te nemen en meldingen te genereren. Dit maakt de camera ideaal voor situaties waarin gedetailleerde beelden en slimme detectiemogelijkheden van belang zijn.

4K Ultra HD

Ontdek de meest krachtigste camera met een beeldkwaliteit van 4K Ultra HD 8MP (3840x2160). Profiteert u van ultieme beeldprestaties, zowel overdag als 's nachts, dankzij geavanceerde Pro IR leds en lichtsensor voor maximaal 50 meter nachtzicht. Deze 4K beveiligingscamera levert haarscherpe details, perfect voor diverse scenario's. Ontdek ook Line Cross Detection en uitgebreide A.I.-mogelijkheden, inclusief herkenning van personen en voertuigen, opnames en directe meldingen. Betreed het hoogste niveau van camerabewaking met onze 4K Ultra HD camera. Voor degenen die streven naar het allerbeste.

Vergelijk alle camera-modellen

Een uitgebreid overzicht van de verschillen tussen onze beveiligingscamera's.

Opslagcapaciteit

Standaard inbegrepen

De systemen van Securetech worden standaard geleverd met voldoende opslagcapaciteit zodat u de beelden lang genoeg terug kunt kijken. Is de standaard opslag niet voldoende? Kies er dan voor om de opslag te upgraden. U kunt deze opslagruimte uitbreiden tot maximaal 8 TB, zodat u meer ruimte heeft voor opgenomen beelden.

Pakketten tot 4 camera’s worden standaard geleverd met 1000GB (1TB) harde schijf.
Pakketten vanaf 5 camera’s worden standaard geleverd met 2000GB (2TB) harde schijf.
Pakketten vanaf 9 camera’s worden standaard geleverd met 4000GB (4TB) harde schijf.

Op basis van 4 Super HD camera’s

1-TB-opslag: Gemiddeld 1 week opname
2-TB-opslag: Gemiddeld 2 weken opname
4-TB-opslag: Gemiddeld 4 weken opname
8-TB-opslag: Gemiddeld 8 weken opname

Wat gebeurt als de harde schijf vol is?

Onze recorders zijn voorzien van een looping-record, dat houdt in dat als de harde schijf vol raakt, de oudste beelden automatisch overschreven worden.

Specificaties Securetech recorder

Een uitgebreid overzicht van het brein van het systeem de NVR recorder.

Welke sector?

De juiste sector die bij uw aanvraag past

Ongeacht in welke sector u actief bent, bieden wij passende oplossingen die aan uw specifieke behoeften voldoen. Van woningen tot grote bedrijfspanden, onze oplossingen zijn flexibel en schaalbaar, zodat ze perfect passen bij de vereisten van elke situatie.

Hoeveel camera's voor mijn situatie?

1 tot 2 beveiligingscamera('s)

Geschikt voor tussenwoningen: Doorgaans worden één tot twee beveiligingscamera's aanbevolen voor het effectief beveiligen van een gemiddelde tussenwoning. Deze camera's kunnen strategisch worden geplaatst aan zowel de voor- als achterkant van de woning om een volledige dekking te bieden.

3 beveiligingscamera's

Geschikt voor hoekwoningen: Gemiddeld genomen worden er doorgaans drie beveiligingscamera's aanbevolen voor een effectieve beveiliging van een hoekwoning. Deze camera's kunnen strategisch worden geplaatst aan de voorzijde, achterzijde en zijkant van de woning om een uitgebreide dekking te garanderen.

4 tot 6 beveiligingscamera's

Geschikt voor vrijstaande woningen: Voor een optimale beveiliging van vrijstaande woningen worden doorgaans vier tot zes beveiligingscamera's aanbevolen, die strategisch rondom de woning worden geplaatst. Door deze uitgebreide dekking kunt u alle zijdes van de woning effectief in de gaten houden en potentiële beveiligingsrisico's minimaliseren.

7 of meer beveiligingscamera's

Geschikt voor winkels, loodsen, VvE, en bedrijfspanden: Voor effectieve beveiliging van winkels, loodsen en bedrijfspanden worden meestal zes of meer beveiligingscamera's aanbevolen om een uitgebreide dekking te verzekeren. Deze locaties hebben vaak een groot oppervlak dat bewaakt moet worden, waardoor het plaatsen van meerdere camera's essentieel is. Door slimme positionering van de camera's kunt u diverse binnen- en buitenzones monitoren, zoals ingangen, uitgangen, parkeerplaatsen en laad- en loszones.

Meer dan 8 beveiligingscamera's

Onze camera configuratietool kan automatisch berekeningen maken voor maximaal 8 camera's. Laat uw gegevens achter zodat we samen met u een op maat gemaakte offerte kunnen creëren, afgestemd op uw wensen en situatie.

Gratis offerte op maat

U heeft meer dan 8 camera’s geselecteerd, ons systeem kan slechts een automatische indicatieve berekening maken tot 8 camera’s. Gelieve uw gegevens achter te laten zodat wij samen met u een offerte op maat kunnen maken.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.