Camerasysteem inclusief montage in Soest

Voor een woning te Soest hebben we drie beveiligingscamera’s met kleur nachtzicht geïnstalleerd. Met het oog op zorgvuldigheid hebben we maatwerk toegepast, zodat er geen zichtbare kabels zijn. Elke woning behandelen we met de grootste precisie. Door de nieuwe technologie, neemt deze camera enkel op bij bewegingen van personen of voertuigen.

Geen dode hoeken

Door de plaatsing van meerdere camera’s op deze locatie hebben we dode hoeken ingedekt. Hierdoor is het niet mogelijk het erf ongezien te betreden. Alle beelden worden helder vastgelegd en blijven minimaal 3 tot 4 weken bewaard.

Nog meer redenen om voor ons te kiezen

Wij besteden zorgvuldig aandacht aan het afstellen van uw camera’s en controleren systematisch hun functionaliteit zoals het instellen van intelligente functies. Na deze gedetailleerde afstelling worden de camera’s gereinigd en optimaal voorbereid voor gebruik. 

U kunt erop vertrouwen dat wij ons inzetten voor de betrouwbaarheid en werking van uw beveiligingssysteem, zodat u met vertrouwen kunt rekenen op de beveiliging die het biedt.

Rob Wellem

Accountmanager

Persoonlijk advies op maat?

Wilt u zich graag laten adviseren bij het aanschaffen van uw camerabewaking systeem? Laat onze specialisten u vrijblijvend op weg helpen.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Gratis offerte op maat

U heeft meer dan 8 camera’s geselecteerd, ons systeem kan slechts een automatische indicatieve berekening maken tot 8 camera’s. Gelieve uw gegevens achter te laten zodat wij samen met u een offerte op maat kunnen maken.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.