Cameratoezicht Bergen aan Zee

Voor een strandpaviljoen in Bergen aan Zee hebben wij twee bestuurbare PTZ camera’s gemonteerd op twee masten. Naast het compleet beveiligen van deze strandpaviljoen was hier helaas extra toezicht nodig wegens overlast van jongeren. Wij hebben op verzoek van de ondernemer een speciaal account aangemaakt zodat ook de gemeente een oogje in het zeil kan houden.

Camerabeveiliging op maat

De op maat gemaakte camerabeveiliging die Securetech heeft geïmplementeerd voor het strandpaviljoen, heeft zich bewezen als bijzonder effectief. Dit resulteerde in aanzienlijk verminderde overlast, wat de veiligheid en de sfeer van de locatie ten goede is gekomen.

Bovendien zijn de camera’s zo geconfigureerd dat ze alle beelden opslaan conform de maximale bewaartermijn zoals voorgeschreven door de AVG, waarbij de privacy van de bezoekers en het personeel gewaarborgd blijft. Deze aanpak zorgt voor een evenwicht tussen veiligheid en privacy, terwijl de operationele efficiëntie van het paviljoen wordt geoptimaliseerd.

Verminderen van diefstal, vandalisme en inbraken

Bij Securetech begrijpen we dat één oplossing niet voor iedereen werkt als het gaat om beveiliging. Onze expertise stelt ons in staat om de unieke behoeften van elk project zorgvuldig te beoordelen en op maat gemaakte beveiligingsoplossingen te bieden die perfect aansluiten op de wensen van onze klanten. Of het nu gaat om het beschermen van commerciële panden of het beveiligen van vitale infrastructuur, ons arsenaal aan geavanceerde camera’s en professionele aanpak creëert een geruststellende omgeving voor al onze gewaardeerde partners.

Onze trotse momenten komen voort uit het feit dat we talloze organisaties en instellingen hebben geholpen om hun beveiliging te versterken en kwetsbaarheden te minimaliseren. Ons portfolio strekt zich uit over diverse sectoren, waarbij we zelfs de meest uitdagende omgevingen hebben beveiligd.

In 3 stappen voorzien van camerabewaking

Uw woning of bedrijfspand beveiligen met hoogwaardige camerabewaking? Bij ons heeft u de keuze om het proces te starten met een geheel vrijblijvende offerte op maat of om uw systeem direct samen te stellen, allebei inclusief volledige montage.

Onze beveiligingsexperts staan klaar om uw specifieke behoeften te bespreken en de beste oplossing voor uw situatie te adviseren. Of het nu gaat om een kleine woning, vrijstaande villa, MBK bedrijfspand, groot bedrijfspand of elke denkbare toepassing, wij zorgen voor een offerte die perfect aansluit
bij uw wensen en budget.

Rob Wellem

Accountmanager

Persoonlijk advies op maat?

Wilt u zich graag laten adviseren bij het aanschaffen van uw camerabewaking systeem? Laat onze specialisten u vrijblijvend op weg helpen.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Gratis offerte op maat

U heeft meer dan 8 camera’s geselecteerd, ons systeem kan slechts een automatische indicatieve berekening maken tot 8 camera’s. Gelieve uw gegevens achter te laten zodat wij samen met u een offerte op maat kunnen maken.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.