Beveiligingscamera’s binnen geïnstalleerd in nieuwbouw bedrijfspand

In één oogopslag een grondig overzicht krijgen van alles wat er zich in en rond uw bedrijf afspeelt? Na een incident realiseren veel ondernemers zich het belang van beveiligingscamera’s. Denk aan een bedrijfsongeval of een inbraak in uw magazijn. Beveiligingscamera’s zijn van cruciaal belang bij het goed beveiligen van uw nieuwbouw bedrijfspand.

Volledig ontzorgd

Laat u volledig ontzorgen en vertrouw de installatie toe aan onze opgeleide installateurs. Bij een kwalitatief camerabewaking systeem hoort een even kwalitatieve installatie.

Tijdens het wegwerken van de kabels benaderen we uw bedrijfspand met de grootst mogelijke zorg en deskundigheid, alsof het ons eigen pand betreft. 

Kijk altijd mee met uw bedrijf

Met de bijgeleverde software voor uw telefoon, tablets en computers blijft u overal en altijd verbonden met uw bedrijf. Ontvang onmiddellijk meldingen bij verdachte activiteiten en sla de beelden snel en gemakkelijk op, of u nu thuis bent of op vakantie. Voor het gebruik van onze software worden geen maandelijkse kosten in rekening gebracht.

Rob Wellem

Accountmanager

Persoonlijk advies op maat?

Wilt u zich graag laten adviseren bij het aanschaffen van uw camerabewaking systeem? Laat onze specialisten u vrijblijvend op weg helpen.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Gratis offerte op maat

U heeft meer dan 8 camera’s geselecteerd, ons systeem kan slechts een automatische indicatieve berekening maken tot 8 camera’s. Gelieve uw gegevens achter te laten zodat wij samen met u een offerte op maat kunnen maken.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.