Moderne villa voorzien van camera beveiliging

Ontdek hoe wij een moderne rondom beveiligingsoplossing hebben voorzien voor een prachtige woning, zonder het boren van gaten. 

In onze tijd is het belangrijk om je huis goed te beveiligen. Maar soms betekent dit dat je gaten moet boren in de muren.

De eigenaren van deze prachtige woning kwamen bij ons met het verzoek hun huis veilig te maken, zonder het mooie uiterlijk te verpesten. Ze zochten naar een manier om dit te doen zonder gaten te boren. Ons team van deskundigen nam deze taak op zich en werkte hard om een goede oplossing te vinden die aan hun wensen voldeed.

De oplossing

We willen onze klanten een veilig gevoel geven. Daarom gebruiken we CCTV-palen voor beveiliging. Deze palen zijn een goede keuze omdat ze goed werken en niet te veel opvallen. Zo blijft het huis er mooi uitzien.

De losstaande palen zijn smal en speciaal gemaakt om beveiligingscamera’s op te zetten. Je hoeft er geen grote gaten voor te boren in de muur.

We hebben voor zwarte palen gekozen, zodat ze goed passen bij de uitstraling van het huis en niet opvallen.

Adembenemend. Oogverblindend.

Onze beveiligingscamera’s bieden de meest geavanceerde functionaliteiten, waaronder de mogelijkheid tot het detecteren van personen en voertuigen. In tegenstelling tot traditionele, opvallende camera’s, integreert deze elegante zwarte camera naadloos in het design van de villa, zonder afbreuk te doen aan het uiterlijk. Deze camera is niet alleen een visuele aanvulling, maar tevens een krachtige bewakingsoplossing, waardoor uw villa optimaal wordt beschermd. De combinatie van functionaliteit en stijl maakt deze camera de ideale keuze voor uw beveiligingsbehoeften.

Beschermd tegen alle buien

Naast het mooie design, is deze camera ook ontworpen om duurzaam te zijn en lang mee te gaan. Met een stevige, vandaalbestendige behuizing (IK10), is hij bestand tegen alle weersomstandigheden dankzij een IP-waarde van 67 (IP67).

 

Plaatsen van camera beveiliging palen

Bij het plaatsen van de beveiligingspalen is het aanleggen van de bekabeling erg belangrijk. Dit omvat het zorgvuldig ingraven van kabels in de grond tegen weersinvloeden. De kabels moeten stevig en veilig worden vastgezet, terwijl ze tegelijkertijd onzichtbaar blijven voor het oog.

Rob Wellem

Accountmanager

Persoonlijk advies op maat voor uw bedrijf?

Wilt u zich graag laten adviseren bij het aanschaffen van uw camerabewaking systeem? Laat onze specialisten u vrijblijvend op weg helpen.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Gratis offerte op maat

U heeft meer dan 8 camera’s geselecteerd, ons systeem kan slechts een automatische indicatieve berekening maken tot 8 camera’s. Gelieve uw gegevens achter te laten zodat wij samen met u een offerte op maat kunnen maken.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.