Wat is NDAA compliant?

“NDAA-conformiteit” betreft de naleving van de Amerikaanse National Defense Authorization Act (NDAA). Deze wet bevat bepalingen die het gebruik van telecommunicatie- en videobewakingsapparatuur van bepaalde buitenlandse bedrijven, zoals Huawei, Hikvision, Dahua en ZTE door Amerikaanse overheidsinstanties verbieden vanwege veiligheidsoverwegingen. Bedrijven die aan de Amerikaanse overheid leveren, moeten dus zorgen dat hun producten deze verboden componenten niet bevatten. Voordat u een product aanschaft, is het raadzaam te controleren op NDAA-conformiteit.

Zijn de systemen van Securetech NDAA compliant?

Recentelijk zagen we bij Securetech een groeiende voorkeur onder onze klanten voor alternatieven voor chips geproduceerd buiten China. Naar aanleiding van deze trend besloten we in 2023 een belangrijke stap te zetten. We maakten de overstap naar camerasystemen met geavanceerde A.I. chips van een andere herkomst. Deze verandering was bedoeld om aan de veranderende vraag van de markt te voldoen en tegelijkertijd hoogwaardige technologie in onze producten te waarborgen.

Niels Boorsma

Accountmanager

Wilt u ook professionele camerabeveiliging?

Wilt u zich graag laten adviseren bij het aanschaffen van uw camerabeveiliging systeem? Laat onze specialisten u vrijblijvend op weg helpen.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Gratis offerte op maat

U heeft meer dan 8 camera’s geselecteerd, ons systeem kan slechts een automatische indicatieve berekening maken tot 8 camera’s. Gelieve uw gegevens achter te laten zodat wij samen met u een offerte op maat kunnen maken.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.