Waarom kiest u voor camerabeveiliging?

Camera beveiliging is niet alleen essentieel voor de veiligheid van uw woning, bedrijf en gezin, maar dient ook als een krachtig afschrikmiddel tegen potentiële indringers. Waarom kiest u voor camerabeveiliging? In deze tijd, met een toename in inbraken en veiligheidsincidenten, speelt camerabeveiliging een preventieve rol en geeft het u een gevoel van veiligheid. De beelden kunnen tevens worden gebruikt voor opsporingsdoeleinden, mocht dat nodig zijn.

Soorten camerabeveiliging

Camerabeveiliging komt in verschillende vormen. Analoog systemen maken gebruik van analoge camera’s en een DVR voor het opnemen en opslaan van beelden, terwijl IP-systemen met digitale camera’s en een NVR werken, waardoor ze vaak betere beeldkwaliteit bieden. 

Als het gaat om installatie, hebben bedrade systemen bekabeling nodig, wat ze doorgaans betrouwbaarder maakt dan draadloze systemen, hoewel ze iets complexer kunnen zijn om te installeren. Draadloze systemen zijn mogelijk eenvoudiger te installeren, maar kunnen soms minder betrouwbaar zijn. 

Bij Securetech geven we de voorkeur aan bedrade systemen, vooral voor professionele installaties, omdat we geloven in hun betrouwbaarheid en de mogelijkheid om een solide camerabeveiligingssysteem te leveren. Bekijk de verschillen tussen IP en analoog.

Voordelen camerabeveiliging

Preventie van Inbraken: Zichtbare camera’s schrikken inbrekers af en helpen inbraken voorkomen.

Bewijsmateriaal Verzamelen: Bij incidenten leveren beveiligingsbeelden cruciaal bewijs voor politie en verzekeraars.

Real-time Monitoring: Met de juiste apparatuur bewaakt u uw eigendommen live, ook als u niet ter plaatse bent.

Gemoedsrust: Camera beveiliging biedt u gemoedsrust door te weten dat uw woning en bedrijf continu worden bewaakt en beschermd.

Hoe kiest u het beste camerabeveiliging systeem?

Bij het kiezen van het juiste camerabeveiligingssysteem moet u rekening houden met verschillende belangrijke factoren. Overweeg eerst uw specifieke behoeften, zoals de grootte van uw woning of bedrijf, het aantal toegangspunten, en de unieke beveiligingseisen van uw omgeving. 

Elk pand heeft zijn eigen beveiligingsbehoeften die bepalen welk type camerabeveiliging het beste past. Ook uw budget speelt een belangrijke rol, aangezien de kosten van camerabeveiligingssystemen sterk kunnen variëren op basis van functionaliteit en kwaliteit. Het is essentieel om een systeem te vinden dat aan uw eisen voldoet zonder uw budget te overschrijden. 

Beeldkwaliteit is eveneens cruciaal; zorg ervoor dat de camera’s in uw systeem een voldoende hoge resolutie hebben, zoals HD of 4K, om bruikbaar bewijsmateriaal vast te leggen. De opslagcapaciteit van uw systeem bepaalt hoe lang u opnames kunt bewaren, dus kies een systeem met voldoende ruimte. 

Ten slotte kunt u extra functies zoals bewegingsdetectie, nachtzicht, en externe toegang overwegen. Deze kunnen de effectiviteit en het gebruiksgemak van uw camerabeveiliging aanzienlijk verbeteren. Door deze factoren zorgvuldig af te wegen, kunt u een camerabeveiligingssysteem selecteren dat optimaal aansluit op uw behoeften en omstandigheden.

In 3 stappen voorzien van camerabeveiliging

Uw woning, bedrijfspand, schoolplein- of gebouw beveiligen met hoogwaardige camerabeveiliging? Bij ons heeft u de keuze om het proces te starten met een geheel vrijblijvende offerte op maat of om uw systeem direct samen te stellen, allebei inclusief volledige montage.

Onze beveiligingsexperts staan klaar om uw specifieke behoeften te bespreken en de beste oplossing voor uw situatie te adviseren. Of het nu gaat om een kleine woning, vrijstaande villa, MBK bedrijfspand, groot bedrijfspand of elke denkbare toepassing, wij zorgen voor een offerte die perfect aansluit
bij uw wensen en budget.

Niels Boorsma

Accountmanager

Wilt u ook professionele camerabeveiliging?

Wilt u zich graag laten adviseren bij het aanschaffen van uw camerabeveiliging systeem? Laat onze specialisten u vrijblijvend op weg helpen.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Gratis offerte op maat

U heeft meer dan 8 camera’s geselecteerd, ons systeem kan slechts een automatische indicatieve berekening maken tot 8 camera’s. Gelieve uw gegevens achter te laten zodat wij samen met u een offerte op maat kunnen maken.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Opslagcapaciteit

Standaard inbegrepen

De systemen van Securetech worden standaard geleverd met voldoende opslagcapaciteit zodat u de beelden lang genoeg terug kunt kijken. Is de standaard opslag niet voldoende? Kies er dan voor om de opslag te upgraden. U kunt deze opslagruimte uitbreiden tot maximaal 8 TB, zodat u meer ruimte heeft voor opgenomen beelden.

Pakketten tot 4 camera’s worden standaard geleverd met 1000GB (1TB) harde schijf.
Pakketten vanaf 5 camera’s worden standaard geleverd met 2000GB (2TB) harde schijf.
Pakketten vanaf 9 camera’s worden standaard geleverd met 4000GB (4TB) harde schijf.

Op basis van 4 Super HD camera’s

1-TB-opslag: Gemiddeld 1 week opname
2-TB-opslag: Gemiddeld 2 weken opname
4-TB-opslag: Gemiddeld 4 weken opname
8-TB-opslag: Gemiddeld 8 weken opname

Wat gebeurt als de harde schijf vol is?

Onze recorders zijn voorzien van een looping-record, dat houdt in dat als de harde schijf vol raakt, de oudste beelden automatisch overschreven worden.

Specificaties Securetech recorder

Een uitgebreid overzicht van het brein van het systeem de NVR recorder.

Beeldkwaliteit

Super HD

De Super HD camera biedt een verbluffende resolutie van 4MP (2560×1440), wat resulteert in scherpe beelden en een nachtzicht van maximaal 20 meter. De beveiligingscamera beschikt over zowel infrarood- als full color nachtzichtmogelijkheden, Dankzij Full Color technologie genereert de camera continu heldere en levendige beelden. Dit wordt bereikt door de aanvullende verlichting van een extra lampje.

2K HD

De 2K HD camera biedt beelden van topkwaliteit met een resolutie van 5MP (2880×1620) en een indrukwekkend nachtzichtbereik van 30 meter, dankzij de geavanceerde Starlight technologie. Bovendien is deze camera uitgerust met A.I. Lite functionaliteit, waardoor het in staat is om personen en voertuigen te herkennen, op te nemen en meldingen te genereren. Dit maakt de camera ideaal voor situaties waarin gedetailleerde beelden en slimme detectiemogelijkheden van belang zijn.

4K Ultra HD

Ontdek de meest krachtigste camera met een beeldkwaliteit van 4K Ultra HD 8MP (3840x2160). Profiteert u van ultieme beeldprestaties, zowel overdag als 's nachts, dankzij geavanceerde Pro IR leds en lichtsensor voor maximaal 50 meter nachtzicht. Deze 4K beveiligingscamera levert haarscherpe details, perfect voor diverse scenario's. Ontdek ook Line Cross Detection en uitgebreide A.I.-mogelijkheden, inclusief herkenning van personen en voertuigen, opnames en directe meldingen. Betreed het hoogste niveau van camerabewaking met onze 4K Ultra HD camera. Voor degenen die streven naar het allerbeste.

Vergelijk alle camera-modellen

Een uitgebreid overzicht van de verschillen tussen onze beveiligingscamera's.

Welke sector?

De juiste sector die bij uw aanvraag past

Ongeacht in welke sector u actief bent, bieden wij passende oplossingen die aan uw specifieke behoeften voldoen. Van woningen tot grote bedrijfspanden, onze oplossingen zijn flexibel en schaalbaar, zodat ze perfect passen bij de vereisten van elke situatie.

Hoeveel camera's voor mijn situatie?

1 tot 2 beveiligingscamera('s)

Geschikt voor tussenwoningen: Doorgaans worden één tot twee beveiligingscamera's aanbevolen voor het effectief beveiligen van een gemiddelde tussenwoning. Deze camera's kunnen strategisch worden geplaatst aan zowel de voor- als achterkant van de woning om een volledige dekking te bieden.

3 beveiligingscamera's

Geschikt voor hoekwoningen: Gemiddeld genomen worden er doorgaans drie beveiligingscamera's aanbevolen voor een effectieve beveiliging van een hoekwoning. Deze camera's kunnen strategisch worden geplaatst aan de voorzijde, achterzijde en zijkant van de woning om een uitgebreide dekking te garanderen.

4 tot 6 beveiligingscamera's

Geschikt voor vrijstaande woningen: Voor een optimale beveiliging van vrijstaande woningen worden doorgaans vier tot zes beveiligingscamera's aanbevolen, die strategisch rondom de woning worden geplaatst. Door deze uitgebreide dekking kunt u alle zijdes van de woning effectief in de gaten houden en potentiële beveiligingsrisico's minimaliseren.

7 of meer beveiligingscamera's

Geschikt voor winkels, loodsen, VvE, en bedrijfspanden: Voor effectieve beveiliging van winkels, loodsen en bedrijfspanden worden meestal zes of meer beveiligingscamera's aanbevolen om een uitgebreide dekking te verzekeren. Deze locaties hebben vaak een groot oppervlak dat bewaakt moet worden, waardoor het plaatsen van meerdere camera's essentieel is. Door slimme positionering van de camera's kunt u diverse binnen- en buitenzones monitoren, zoals ingangen, uitgangen, parkeerplaatsen en laad- en loszones.

Meer dan 8 beveiligingscamera's

Onze camera configuratietool kan automatisch berekeningen maken voor maximaal 8 camera's. Laat uw gegevens achter zodat we samen met u een op maat gemaakte offerte kunnen creëren, afgestemd op uw wensen en situatie.