Professionele Installatie van Uw IP Camera Set met 6 Camera’s

Voor wie een uitgebreide en betrouwbare bewaking wenst, biedt Securetech de professioneel geïnstalleerde IP camera set met 6 camera’s. Deze set garandeert een volledige dekking van uw terrein, zowel binnen als buiten, dankzij camera’s met hoge resolutie en de mogelijkheid tot optische zoom tot 18 keer.

Maximale Veiligheid met Onze 6-Camera IP Set

Onze camera’s leveren haarscherpe beelden waarmee u elke beweging op uw terrein nauwkeurig kunt volgen. Dit stelt u in staat om risicovolle situaties vroegtijdig te detecteren en de veiligheid van uw medewerkers of gezin te waarborgen. Hoewel niet alle camera’s op afstand bestuurbaar zijn, bieden ze toch een uitgebreid overzicht van uw pand en terrein.

Power over Ethernet Bekabeling

Onze professioneel geïnstalleerde systemen vereisen minimaal onderhoud. Dankzij de Power over Ethernet-technologie is het installeren van de camera’s eenvoudig en efficiënt. Een enkele UTP-ethernetkabel vanuit de videorecorder is voldoende. Deze moderne camera’s zijn niet alleen energiezuinig, maar ook robuust ontworpen om bestand te zijn tegen weersinvloeden en vandalisme.

Verminderen van diefstal, vandalisme en inbraken

Bij Securetech begrijpen we dat één oplossing niet voor iedereen werkt als het gaat om beveiliging. Onze expertise stelt ons in staat om de unieke behoeften van elk project zorgvuldig te beoordelen en op maat gemaakte beveiligingsoplossingen te bieden die perfect aansluiten op de wensen van onze klanten. Of het nu gaat om het beschermen van commerciële panden of het beveiligen van vitale infrastructuur, ons arsenaal aan geavanceerde camera’s en professionele aanpak creëert een geruststellende omgeving voor al onze gewaardeerde partners.

Onze trotse momenten komen voort uit het feit dat we talloze organisaties en instellingen hebben geholpen om hun beveiliging te versterken en kwetsbaarheden te minimaliseren. Ons portfolio strekt zich uit over diverse sectoren, waarbij we zelfs de meest uitdagende omgevingen hebben beveiligd.

In 3 stappen voorzien van camerabeveiliging

Uw woning of bedrijfspand beveiligen met hoogwaardige camerabewaking? Bij ons heeft u de keuze om het proces te starten met een geheel vrijblijvende offerte op maat of om uw systeem direct samen te stellen, allebei inclusief volledige montage.

Onze beveiligingsexperts staan klaar om uw specifieke behoeften te bespreken en de beste oplossing voor uw situatie te adviseren. Of het nu gaat om een kleine woning, vrijstaande villa, MBK bedrijfspand, groot bedrijfspand of elke denkbare toepassing, wij zorgen voor een offerte die perfect aansluit
bij uw wensen en budget.

Niels Boorsma

Accountmanager

Wilt u ook professionele camerabeveiliging?

Wilt u zich graag laten adviseren bij het aanschaffen van uw camerabeveiliging systeem? Laat onze specialisten u vrijblijvend op weg helpen.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Gratis offerte op maat

U heeft meer dan 8 camera’s geselecteerd, ons systeem kan slechts een automatische indicatieve berekening maken tot 8 camera’s. Gelieve uw gegevens achter te laten zodat wij samen met u een offerte op maat kunnen maken.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.