Professionele Installatie van Uw IP Camera Set met 5 Camera’s

Voor een optimale bewaking van uw huis of bedrijf, biedt Securetech een professioneel geïnstalleerde IP camera set met 5 camera’s. Deze installatie biedt niet alleen afschrikking voor potentiële inbrekers, maar levert ook haarscherpe beelden die van onschatbare waarde kunnen zijn bij eventuele incidenten. Bescherm uzelf, uw gezin, medewerkers en goederen met onze expertise.

Hoogwaardige Beeldkwaliteit

Onze professioneel geïnstalleerde IP camera set met 5 camera’s biedt Super HD-beeldkwaliteit of hoger. Hiermee kunt u gedetailleerd observeren wat er in de bewaakte omgeving gebeurt, en zijn eventuele verdachte personen duidelijk herkenbaar. Onze camera’s zijn geschikt voor diverse situaties, zowel binnen als buiten.

Efficiënte Power over Ethernet-technologie

Wij zorgen voor een naadloze installatie met behulp van Power over Ethernet-technologie. Hiermee wordt de camera van stroom voorzien via een ethernet netwerk, waardoor er geen afhankelijkheid is van stopcontacten. Dit garandeert een constante en betrouwbare surveillance rond uw pand.

Waarom Kiezen voor Onze Professionele Installatie?

Onze camera’s zijn van topkwaliteit en bieden een hoge resolutie tot wel 8MP UHD. Hoewel niet alle camera’s op afstand bestuurbaar zijn, hebben sommige modellen de mogelijkheid om tot 18 keer in te zoomen.

Ze functioneren zowel overdag als ‘s nachts uitstekend en zijn robuust ontworpen om bestand te zijn tegen vandalisme. Na installatie kunt u de camerabeelden ook bekijken op uw mobiele apparaat, waardoor u altijd en overal toegang heeft tot de beelden van uw beveiligingssysteem.

Niels Boorsma

Accountmanager

Wilt u ook professionele camerabeveiliging?

Wilt u zich graag laten adviseren bij het aanschaffen van uw camerabeveiliging systeem? Laat onze specialisten u vrijblijvend op weg helpen.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Gratis offerte op maat

U heeft meer dan 8 camera’s geselecteerd, ons systeem kan slechts een automatische indicatieve berekening maken tot 8 camera’s. Gelieve uw gegevens achter te laten zodat wij samen met u een offerte op maat kunnen maken.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.