Professionele Installatie van Uw Bekabelde IP Camera Set met 4 Camera’s

Voor wie een geavanceerd bewakingssysteem wenst, is onze IP camera set met 4 camera’s de ultieme keuze. Deze set biedt moderne camera’s met een haarscherpe beeldresolutie, ideaal voor het surveilleren van uitgestrekte gebieden zoals appartementencomplexen, magazijnen en buitenterreinen.

Uitstekende Beeldkwaliteit en Bedieningsgemak

Onze camera’s bieden een helder en gedetailleerd beeld, met sommige modellen die een zoomfunctie tot 18x hebben. Afhankelijk van het gekozen model kunnen ze ook voorzien zijn van nachtzicht. Met onze IP camera set met 4 camera’s bent u verzekerd van heldere en nauwkeurige beelden, essentieel voor het oplossen van eventuele incidenten. Deze camera’s zijn bovendien bestand tegen vandalisme en weersinvloeden.

Onze camerasystemen

Onze uitmuntende service gaat hand in hand met het beste camerasysteem

Bij Securetech combineren we kwaliteit met betrouwbaarheid. Onze service en ons camerasysteem vormen samen een sterk duo, gericht op de tevredenheid van de klant. We streven ernaar om zowel in technologie als in dienstverlening uit te blinken, zodat u altijd op ons kunt rekenen. Dat is de Securetech standaard.

Klaar voor Gebruik en Eenvoudige Mobiele Koppeling

Na onze professionele installatie kunt u de camera’s eenvoudig koppelen aan uw mobiele apparaat, waardoor u overal ter wereld toegang heeft tot de camerabeelden. U geniet van levenslange technische ondersteuning en een garantie van 2 jaar.

Efficiënte Power over Ethernet Bekabeling

Onze camera’s worden efficiënt gevoed via een UTP netwerkkabel, wat zorgt voor een gestroomlijnde en zuinige energievoorziening. Deze manier van bekabeling is niet alleen energiezuinig, maar vergemakkelijkt ook de installatie, vooral op locaties waar traditionele stopcontacten niet haalbaar zijn. De stroomvoorziening wordt centraal geregeld vanuit de recorder.

Niels Boorsma

Accountmanager

Wilt u ook professionele camerabeveiliging?

Wilt u zich graag laten adviseren bij het aanschaffen van uw camerabeveiliging systeem? Laat onze specialisten u vrijblijvend op weg helpen.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Gratis offerte op maat

U heeft meer dan 8 camera’s geselecteerd, ons systeem kan slechts een automatische indicatieve berekening maken tot 8 camera’s. Gelieve uw gegevens achter te laten zodat wij samen met u een offerte op maat kunnen maken.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.