Complete Installatie van Uw Bekabelde IP Camera Set met 1 camera

Bent u op zoek naar een professionele en volledig geïnstalleerde beveiligingsoplossing? Onze IP camera set, bekabeld met 1 camera, biedt de nieuwste technologie voor optimale beveiliging van uw huis of bedrijfspand. Geniet van haarscherpe beelden en een eenvoudige installatie, volledig verzorgd door ons team.

Waarom kiezen voor onze complete installatie van een bekabelde IP camera set met 1 camera?

Een Super HD-camera is niet alleen een technologisch hoogstandje, maar ook een krachtig afschrikmiddel voor potentiële indringers. Mocht er toch iets gebeuren, dan zorgen de kristalheldere beelden van onze IP camera set voor onmiskenbaar bewijsmateriaal, geschikt voor diverse doeleinden.

Efficiënte Stroomvoorziening via UTP-kabel (PoE)

Onze camera’s zijn niet alleen energiezuinig, maar ook gemakkelijk aan te sluiten dankzij het Power over Ethernet-systeem. Hiermee wordt de camera gevoed via de videorecorder, waardoor een extra adapter overbodig is.

Geavanceerd en Gebruiksvriendelijk Systeem met Mobiele Ondersteuning

Blijf altijd en overal op de hoogte. Kijk live mee of bekijk opnames op afstand. Afhankelijk van het gekozen model bieden onze camera’s nachtzicht tot wel 50 meter, waarmee ze ver uitstijgen boven traditionele beveiligingssystemen.

Niels Boorsma

Accountmanager

Wilt u ook professionele camerabeveiliging?

Wilt u zich graag laten adviseren bij het aanschaffen van uw camerabeveiliging systeem? Laat onze specialisten u vrijblijvend op weg helpen.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Gratis offerte op maat

U heeft meer dan 8 camera’s geselecteerd, ons systeem kan slechts een automatische indicatieve berekening maken tot 8 camera’s. Gelieve uw gegevens achter te laten zodat wij samen met u een offerte op maat kunnen maken.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.