camerabewakingssysteem kopen

Dat een camerabewakingssysteem inbrekers op afstand houdt weten we allemaal. Maar wist u dat een camerabewakingssysteem nog veel meer voordelen heeft? Securetech vertelt u graag over alle voordelen van het aanschaffen en installeren van goede beveiligingscamera’s.

Privacy-schending of een veilige werk- woonomgeving

De vraag blijft of beveiligingscamera’s helpen met het bestrijden van criminaliteit en een veilig gevoel creëren of dat ze de privacy schenden van de mensen om zich heen. In dit blog komen de vele voordelen aan bod die u laten zien dat beveiligingscamera’s voornamelijk een echte toevoeging zijn aan een veiliger leef- en werksituatie.

Extra bescherming voor uw gezin

Met een camerabewakingssysteem kunt u uw kinderen zowel in het huis als buiten beter in de gaten houden. Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje. Door camera’s op verschillende plekken in het huis en buiten in de tuin op te hangen, kunt u snel checken of alles goed met ze gaat. Natuurlijk gaat er niets boven echt bij ze zijn, maar met deze camera’s biedt u de kinderen net dat kleine beetje extra bescherming.

Bewakingscamera verstoppen of in het zicht?

Met een beveiligingscamera kunt u personen identificeren die bij uw voordeur hebben gestaan, zo kunt u eventuele inbrekers herkennen. Door uw camera in een donkere hoek te plaatsen valt de camera niet direct op. Wanneer u de camera wel duidelijk in het zicht plaatst kan dit juist inbrekers voorkomen. Criminelen houden vaak een huis voor langere tijd in de gaten. Wanneer het te lastig wordt om in te breken gaan ze op zoek naar een ander huis.

Een camera op de werkvloer

Op de werkvloer zorgen bewakingscamera’s voor een fijnere werksfeer. Voor een baas of ondernemer is het makkelijk om te controleren of zijn of haar bedrijfseigendommen intact blijven. Mocht er een ongeluk gebeuren, dan is de verantwoordelijke snel te achterhalen. Daarnaast voelen werknemers dat hun omgeving in de gaten wordt gehouden, dit wekt vaak een gevoel van veiligheid en verhoogd de prestatie. De kosten van de verzekering nemen daarnaast ook af voor de ondernemer.

Overige voordelen van bewakingscamera's

Andere voordelen van beveiligingscamera’s in huis of op de werkvloer zijn dat u altijd bewijs heeft wanneer er een misdaad wordt gepleegd. De beelden zijn een nuttige vorm van bewijs, want deze beelden liegen niet. Ook kunnen opgeslagen beelden in de toekomst handig zijn voor studies of analyses van voorgevallen of andere situaties.

In 3 stappen voorzien van camerabeveiliging

Uw woning of bedrijfspand beveiligen met hoogwaardige camerabewaking? Bij ons heeft u de keuze om het proces te starten met een geheel vrijblijvende offerte op maat of om uw systeem direct samen te stellen, allebei inclusief volledige montage.

Onze beveiligingsexperts staan klaar om uw specifieke behoeften te bespreken en de beste oplossing voor uw situatie te adviseren. Of het nu gaat om een kleine woning, vrijstaande villa, MBK bedrijfspand, groot bedrijfspand of elke denkbare toepassing, wij zorgen voor een offerte die perfect aansluit
bij uw wensen en budget.

Niels Boorsma

Accountmanager

Wilt u ook professionele camerabeveiliging?

Wilt u zich graag laten adviseren bij het aanschaffen van uw camerabeveiliging systeem? Laat onze specialisten u vrijblijvend op weg helpen.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Gratis offerte op maat

U heeft meer dan 8 camera’s geselecteerd, ons systeem kan slechts een automatische indicatieve berekening maken tot 8 camera’s. Gelieve uw gegevens achter te laten zodat wij samen met u een offerte op maat kunnen maken.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.