Camerabewaking voor vereniging van eigenaren

Zien wat er in & om jullie VvE gebeurt. In eigen beheer.

Wij installeren professionele camerabewaking systemen die garantie geven op:
kraakhelder beeldkwaliteit en eenvoudig uit te lezen in jullie technische ruimte. Onze camera’s zijn geschikt voor in- en rondom jullie VvE-pand, dag- en nacht. Als u kiest voor Securetech, bent u verzekerd van een veilige pand.

Camerabewaking is essentieel voor de beveiliging van uw VvE-pand en de veiligheid van alle bewoners. Zowel bestuurders als bewoners hebben hun eigen redenen om te kiezen voor camerabeveiliging. Terwijl sommigen pas na een specifieke aanleiding overwegen camera’s te plaatsen, nemen anderen proactief maatregelen, zeker met het oog op stijgende inbraakcijfers. Voor iedereen binnen de VvE geldt: voorkomen is altijd beter dan genezen.

Camerabewaking voor jullie VvE? Laat het aan ons over

In deze onzekere tijden kiezen veel VvE-bestuurders en bewoners pas voor camerabeveiliging wanneer het eigenlijk al te laat is. Camerabeveiliging heeft een afschrikkend effect en vermindert ongewenste activiteiten. Hierdoor kunnen zowel bestuurders als bewoners met een gerust hart hun VvE-pand verlaten.

Professioneel advies met vakkundige installatie voor jullie pand

Laat u volledig ontzorgen door de installatie over te laten aan onze deskundige installateurs. Voor VvE-panden is het van groot belang dat, bij een hoogwaardig camerasysteem, er ook een installatie van dezelfde kwaliteit plaatsvindt. Om maximale betrouwbaarheid te garanderen voor alle bewoners en bestuurders, kiezen wij steevast voor bekabelde systemen.

Bij het wegwerken van de kabels behandelen we het VvE-pand met de grootste zorg en professionaliteit – alsof het ons eigen pand is. Met het beveiligingsoogpunt van zowel bestuurders als bewoners in gedachten, kiezen we altijd de meest strategische route voor de kabels, van de camera tot aan de opnamerecorder.

Duidelijke advies en heldere afspraken, die ook nagekomen worden. Nette afwerking.
– VvE Parkeergarage Cruquiuswerf

Waarom u kiest voor Securetech

Hoe gaan wij te werk?

Het beveiligen van een appartementencomplex of andere VvE-gebouwen vereist een specifieke aanpak. Wij begrijpen als geen ander hoe dit proces werkt, vooral wanneer het gaat om het betrekken van vereniging van eigenaren, bestuurders en bewoners in deze beslissingen.

Bij ons kunt u vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aanvragen, zodat het bestuur deze in de eerstvolgende vergadering kan presenteren en bespreken met de bewoners of andere leden. Wij adviseren u graag over de beste oplossingen voor uw specifieke situatie, rekening houdend met zowel veiligheidsbehoeften als budget.

Mocht de meerderheid van de bewoners akkoord gaan met ons voorstel, dan kunnen wij op korte termijn beginnen met de installatie. En mocht de meerderheid niet instemmen, dan is dat ook geen punt. Onze doelstelling is om u van het best mogelijke advies te voorzien, en dat is bij ons altijd geheel vrijblijvend.

Onze camerabewaking systemen

Kraakhelder beeldkwaliteit

Scherpe beelden met overvloedige fijne details. Onze camera’s bieden niet alleen krachtige prestaties, maar hebben ook een modern design dat perfect bij iedere VvE pand past.

Bekijk de beelden in een veilige ruimte

Maak meerdere gebruikers aan in jullie systeem. Geef toegang tot geselecteerde beheerders binnen jullie vereniging. Een systeem wat functioneert naar de normen van de privacywet.

Intelligente camerabewaking

Ontdek de mogelijkheden van onze slimme camera’s! Met verschillende technieken kunnen we deze camera’s precies laten doen wat u wilt. Ons deskundige team programmeert alles netjes voor u in en zorgt voor een naadloze werking.

De juiste bewakingscamera kiezen we samen

Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om precies te weten welke bewakingscamera het beste bij uw situatie past. Elk camerasysteem is uniek en een verkeerde keuze kan snel tot een miskoop leiden. Daarom is een goed advies van essentieel belang. Bij ons kunt u rekenen op een professioneel advies dat volledig is afgestemd op uw wensen en behoeften.

Onze klanten

Nog meer redenen om voor ons te kiezen

Bij Securetech hebben we specifieke expertise in de beveiliging van VvE-gebouwen en begrijpen we de unieke behoeften van eigenaren, bestuurders en bewoners.

Onze technologie levert dag en nacht heldere beelden, weer of geen weer. Naast een naadloze installatie bieden we optioneel jaarlijks onderhoud aan, zodat uw systeem altijd in topconditie blijft.

Voor grotere VvE’s bieden we zelfs een op maat gemaakt Meerjaren Onderhoudsplan. Onze 24/7 klantenservice staat altijd voor u klaar, en dat allemaal voor een eerlijke prijs. Met Securetech kiest u voor kwaliteit en gemoedsrust.

Gratis voorwaarden voor VvE

Vul uw gegevens in en ontvang direct kosteloos de algemene beleid van camerabewaking voor uw VvE!

Het beste camerasysteem voor jullie VvE

Bij Securetech combineren we kwaliteit met betrouwbaarheid. Onze service en ons camerasysteem vormen samen een sterk duo, gericht op de tevredenheid van de klant. We streven ernaar om zowel in technologie als in dienstverlening uit te blinken, zodat u altijd op ons kunt rekenen. Dat is de Securetech standaard.

Wij streven naar perfectie

Bij ons staan uw tevredenheid en veiligheid centraal. Onze expertise en hoogwaardige systemen vormen slechts het startpunt. Aan het einde van de installatie lopen onze monteurs samen met u een rondje om te verzekeren dat alles naar tevredenheid is geïnstalleerd. 

Tevreden? Dan zijn wij dat ook. We beschouwen onze taak pas als volbracht wanneer uw tevredenheid volledig is gewaarborgd en u zich daadwerkelijk veiliger voelt. Dagelijks streven we naar perfectie, omdat uw vertrouwen en veiligheid dat verdienen.

Veelgestelde vragen over camerabewaking voor Vve's

De kosten voor camerabewaking inclusief installatie kunnen erg uiteenlopen. Zo zijn er verschillende systemen in kwaliteit, functies en resolutie. Wij werken uitsluitend met de hoogste standaard systemen.

Een professioneel Quad-HD systeem inclusief vakkundige installatie begint als bij incl. btw voor € 1.100,-

Benieuwd wat een camerabewaking systeem voor u kost? Ontvang een prijsindicatie binnen 1 min.

Nee, bij aanschaf zijn jullie volledig eigenaar van het camerasysteem en hebben dit in eigen beheer. Wel is het aan te raden om te overwegen jaarlijks onderhoud af te nemen of een MJOP.

Bij het installeren van beveiligingscamera’s binnen een VvE hanteren wij altijd de volgende principes:

 1. Voor installatie is doorgaans toestemming van de VvE vereist, wat vaak een meerderheidsbesluit tijdens een vergadering betekent.

 2. We zorgen ervoor dat persoonlijke leefruimtes, zoals appartementsdeuren, niet direct gefilmd worden. Algemene ruimtes zoals hallen en parkeerplaatsen kunnen wel in beeld, mits privégebieden beschermd blijven. Als dit onvermijdelijk is, dan kunnen we dit afschermen met privacyzones.

 3. We plaatsen zichtbare borden of waarschuwingstickers om bewoners en bezoekers te informeren over actieve camerabewaking.

 4. Onze recorders worden altijd ingesteld op een opnameduur van max. 4 weken. Zo voldoet u altijd aan de AVG norm.

 5. Privacypolicy: We adviseren de VvE sterk om een heldere privacypolicy te hebben die uitlegt hoe er met de camerabeelden wordt omgegaan.

Bij Securetech zorgen we er altijd voor dat de installatie van camera’s volgens deze richtlijnen verloopt. Hiermee garanderen we zowel veiligheid als privacy.

Wanneer u overweegt camera’s te installeren binnen de VvE, adviseren wij altijd een bekabelde oplossing. Dit is vanuit beveiligingsoogpunt de meest betrouwbare methode. Draadloze verbindingen, zoals wifi, kunnen vatbaar zijn voor verstoringen door GSM jammers. Powerline verbindingen, die als semi-draadloos worden beschouwd, lopen ook risico’s door stroompieken. Voor de veiligheid en betrouwbaarheid van de gehele VvE is het kiezen voor een bekabelde oplossing de beste keuze.

Bij het wegwerken van de kabels behandelen wij de gezamenlijke ruimtes en woningen binnen de VvE met het grootste respect, alsof het onze eigen ruimte is. Beveiligingstechnisch bepalen we de optimale route voor de kabels van de camera naar de opnamerecorder, welke vaak in een centrale meterkast of technische ruimte is geplaatst. Indien gewenst, plaatsen we de recorder op een geborgde wijze voor extra beveiliging.

In gemeenschappelijke ruimtes, zoals parkeergarages, maken we gebruik van industriële kabelgoten indien deze aanwezig zijn. We volgen ook de voegen van de buitenmuren en voor bepaalde trajecten kunnen we de kabels ook ondergronds leggen.

Op verzoek kunnen we bovendien een monitor installeren, zodat het bestuur eenvoudig de beelden kan raadplegen. Ons primaire doel is om zichtbare kabels te minimaliseren en te zorgen voor een vakkundige en nette afwerking. Bekijk ons meest recente werk voor voorbeelden van projecten binnen VvE’s.

Camerabewaking dient verschillende essentiële doelen in de beveiliging van zowel privé- als bedrijfslocaties:

 1. Preventieve Werking: De aanwezigheid van camera’s kan potentiële inbrekers of vandalen afschrikken, waardoor de kans op ongewenste incidenten vermindert.

 2. Opsporingsdoeleinde: In het geval van een beveiligingsincident zijn camerabeelden een onmisbaar hulpmiddel. Ze bieden concreet bewijsmateriaal dat kan helpen bij de opsporing en identificatie van daders, wat vaak effectiever is dan een alarmsysteem.

 3. Bewijsvoering: Camerabeelden kunnen als bewijs dienen in juridische situaties, van geschillen tussen klanten tot aansprakelijkheidsclaims.

 4. Overzicht en Controle: Camera’s bieden eigenaren en beveiligingspersoneel de mogelijkheid om gebieden real-time te monitoren, waardoor ze snel op situaties kunnen reageren.

 5. Kostenbesparing: Hoewel de initiële investering in een camerasysteem kosten met zich meebrengt, kunnen de voordelen op de lange termijn – zoals het voorkomen van diefstal of schade – leiden tot significante kostenbesparingen.

Het implementeren van een goed doordacht camerasysteem is dan ook een investering in de veiligheid, het overzicht en de toekomst van uw eigendommen. Wilt u zich graag laten adviseren? Vraag een adviesgesprek aan.

Wij verplichten onze klanten niet om een onderhoudspakket af te nemen. Toch zijn er veel voordelen aan verbonden als u de levensduur van uw professionele camerasysteem wilt verlengen, zoals:

 • Direct hulp op afstand 
 • Hulp bij veiligstellen van beelden 
 • Voorrijkosten inbegrepen 
 • Port-forwarding 
 • Snellere responsetijd 
 • Korting op buiten de garantie materialen 
 • Controle huidige beveiligingssituatie 
 • Up-to-date houden van uw systeem en software 
 • Camera’s schoonmaken 
 • Anti-spinnen en- of regen behandeling 
 • Harde schijf check 
 • Controle afstelling van de camera’s 
 • Controle bekabeling

Onze onderhoudspakketten beginnen al vanaf incl. btw € 12,- per maand. Bekijk onze mogelijkheden.

Navigeer naar:

Niels Boorsma

Accountmanager

Persoonlijk advies op maat voor uw VvE?

Wilt u zich graag laten adviseren bij het aanschaffen van uw camerabewaking systeem? Laat onze specialisten u vrijblijvend op weg helpen.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Gratis offerte op maat

U heeft meer dan 8 camera’s geselecteerd, ons systeem kan slechts een automatische indicatieve berekening maken tot 8 camera’s. Gelieve uw gegevens achter te laten zodat wij samen met u een offerte op maat kunnen maken.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.