Camerabeveiliging Eindhoven

Camera installatie in Eindhoven

Een professioneel en gebruiksvriendelijk systeem met garantie op: de beste beeldkwaliteit, live meekijken, kraakhelder nachtzicht en geschikt voor binnen & buiten. Met de systemen van Securetech bent u verzekerd van een veilige woning of bedrijfspand.

Vakkundige installatie van A tot Z volledig ontzorgd door experts.

Wij installeren camerabewaking systemen in Eindhoven

Bent u gevestigd in de regio Eindhoven en zoekt u een oplossing voor camerabeveiliging in uw woning of bedrijfsruimte? Securetech is uw ideale partner. Met meer dan 15 jaar ervaring in de branche bieden wij deskundige begeleiding en maatwerkoplossingen.

Vraag geheel vrijblijvend een gratis offerte aan binnen 24 uur, of neem rechtstreeks contact op met onze specialisten via: 088 411 45 00.

Wat kunt u van ons verwachten?

Securetech is trots op haar klantgerichte aanpak en hoogwaardige service, ook in de regio Eindhoven. Wij bieden levenslange ondersteuning op de door u gekochte producten en diensten, naast 2 jaar garantie en kosteloze software-updates.

Wij zijn toegewijd om u in elke situatie van professioneel advies te voorzien, en garanderen een gratis offerte binnen 24 uur en een tijdige installatie.

Onze kennis en begrip van camerabeveiliging zorgen ervoor dat wij naadloos aan uw verwachtingen als eindgebruiker kunnen voldoen. Dit wordt ondersteund door ons PPKR-concept: Prijs, Prestatie, Kwaliteit en Resultaat. Vertrouw op Securetech voor uitmuntende kwaliteit, gebruiksgemak, en compleet georganiseerde installaties, samen met een snelle oplevering, betrouwbare service, en stevige garantievoorwaarden.

Onze camerabewaking systemen

Kraakhelder beeldkwaliteit

Scherpe beelden met overvloedige fijne details. Onze camera’s bieden niet alleen krachtige prestaties, maar hebben ook een modern design dat perfect bij iedere woning of bedrijf past.

Blijf up-to-date met de app overal ter wereld

Met de gratis intelligente App van Securetech blijft u altijd en overal in verbinding met uw camerasysteem. Denk aan live beelden- of opgeslagen beelden te bekijken.

Intelligente camerabewaking

Ontdek de mogelijkheden van onze slimme A.I. camera’s! Met verschillende technieken kunnen we deze camera’s precies laten doen wat u wilt. Ons deskundige team programmeert alles netjes voor u in en zorgt voor een naadloze werking.

De juiste beveiligingscamera voor uw woning of bedrijf in Eindhoven

Wij begrijpen heel goed dat het moeilijk kan zijn om precies te bepalen welke bewakingscamera bij uw situatie past, of zelfs hoeveel camera’s u nodig heeft. Geen zorgen, onze ervaren adviseurs staan klaar om u geheel vrijblijvend te begeleiden en te adviseren in deze keuzes, zodat u de best mogelijke oplossing voor uw behoeften vindt.

Onze adviseurs helpen u graag op weg van
ma t/m vr van 09:00 tot 17:30.

Niels Boorsma

Accountmanager

Persoonlijk advies voor uw locatie in Eindhoven?

Wilt u zich graag laten adviseren bij het aanschaffen van uw camerabewaking systeem? Laat onze specialisten u vrijblijvend op weg helpen.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Gratis offerte op maat

U heeft meer dan 8 camera’s geselecteerd, ons systeem kan slechts een automatische indicatieve berekening maken tot 8 camera’s. Gelieve uw gegevens achter te laten zodat wij samen met u een offerte op maat kunnen maken.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.